Uusi Bowers & Wilkins 600 Series 3 – Rakkaudesta musiikkiin

For the love of music Taidokasta kaiutinsuunnittelua

Taidokasta kaiutinsuunnittelua

Tämä ei ole vain yksi uusi kaiutinsarja. Uusi Bowers & Wilkins 600 -sarja on suunniteltu jokaiselle musiikin ystävälle, se tarjoaa korkealaatuisen äänentoistoelämyksen helposti saavutettavaan hintaluokkaan. Kehitetty rakkaudesta musiikkiin.

Uusi titaanidiskantti uudistetulla rakenteella

600 S3 Sarjan upouusi titaanikalottidiskantti yhdistää poikkeuksellisen tarkan äänenlaadun ja hienostuneen sekä tasaisen korkeiden äänien toiston. Lopputulos? Tarkka ja syvällinen kuva suosikkimusiikistasi.

Uusi diskanttielementin suojaverkko päästää äänen entistä paremmin läpi. Tämä teknologia on alun perin kehitetty kunnioitettuihin B&W Signature-malleihin. Yhdessä uuden titaanikalottidiskanttikaiuttimen kanssa, tarkkuus ja läsnäolo ovat erityisen luonnollisia.

Diskantin takana olevaa kartiomaista putkea on pidennetty, tämä auttaa hallitsemaan diskantin takana syntyvien ääniaaltojen liikkumista ja vähentää ei-toivottuja heijastumia.

b&w 600 sarjan diskantti havainnekuva

Tehokkaampi Continuum midbassoelementti

700 S3 Kaiutinsarjan inspiroima tehokkaampi kaiutinelementti hyödyntää edelleen B&W:n kehittämää erityistä Continuum kartiota.

Continuum kartio on suunniteltu olemaan erittäin jäykkä ja samalla kevyt. Tämä kaiutinteknologia parantaa äänen selkeyttä, tarkkuutta ja puhtautta keskialueen taajuuksilla, mikä on tärkeää esimerkiksi laulujen ja puheen toistossa.

600 S3 Sarjan Continuum midbassoelementin avulla, voit kokea avoimemman ja neutraalimman äänikuvan. Lopputuloksena erittäin tarkka ja erotteleva äänikuva.

b&w 600 sarja continuum elementti mallikuva

Midbasso -ja diskanttikaiuttimien sovitusta parannettu

Midbassokaiuttimen kaiutinkaulukseen on luotu diskanttikaiuttimen muotoinen viistetty aukko, tämän ansiosta diskanttikaiutin voidaan sijoittaa fyysisesti lähemmäksi midbassokaiutinta.

Tämä asettelu mahdollistaa paremman akustisen yhteensopivuuden ja integraation kahden kaiutinelementin välillä.

closeup Taidokasta kaiutinsuunnittelua

Bowers & Wilkins 600 S3 uudet kaiutinmallit

Täppää tuotenimeä ja lue lisää sivuiltamme.

b&w 600 S3 sarjan varit

Bowers & Wilkins 607 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet – Laatuääntä pieneen tilaan – huippuluokan äänentoisto ja monipuolinen suorituskyky.

b&w 606 s3 lifestyle kuva facebookkiin

Bowers & Wilkins 606 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet – Kompaktista koostaan huolimatta nämä kaiuttimet yllättävät voimallaan ja tarkkuudellaan.

Low BW 603 S3 Black White and Oak Beauty 5 16x9 fb Taidokasta kaiutinsuunnittelua

Bowers & Wilkins 603 S3 Lattiakaiutin – Innovatiivisesti suunniteltu tyylikäs laatukaiutin. Syvän bassotoiston myötä avautuu aivan uusi äänimaailma.

BW HTM6 S3 White Beauty 16 16x9 1 Taidokasta kaiutinsuunnittelua

Bowers & Wilkins HTM6 S3 Keskikaiutin – Sujahtaa näppärästi pieneenkin tilaan, tuottaen uskottavan äänikuvan jopa B&W 603 S3 lattiakaiuttimien kanssa.