Esittelyssä Bowers & Wilkins Signature juhlamalliston hyllykaiuttimet, jotka edustavat seitsemättä sukupolvea yli 25 vuotta valmistetusta 600-kaiutinsarjasta.
bowers wilkins S606 S2 feeling staging.radiokulma.fi Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

Intohimo suunnitteluun kuuluu kaiuttimista ja siksi Bowers & Wilkins kaiuttimia käytetään johtavissa äänitysstudioissa ympäri maailman, kuten legendaarisella Abbey Road studiolla, tarkan ja luotettavan äänikuvan ansiosta.

“600-Sarjan mullistavin ominaisuus on midbasson Continuum kartio”

Yli 8 Vuotta kehitetty Continuum kartio esiteltiin ensimmäisen kerran 800 Diamond lippulaivamallistossa.

Continuum kartio on käytössä myös 800 D3 kaiuttimissa, joita käytetään mm. Abbey Roadin studiolla. Se todella elävöittää musiikin, toistaen puhtaasti tärkeimmät äänialueet jotka täydellistävät kuuntelukokemuksen.

Bowers & Wilkins kehitti Continuumin korvaamaan aikaisemmin käytössä olleen Kevlar kartion. Kuten Kevlar, Continuum soveltaa punottua komposiittirakennetta. B&W käytti 8 vuotta tämän materiaalin kehittämiseen ja se kuulostaa paremmalta kuin Kevlar sillä sen taipuisuus on paremmin hallittavissa. Tämä materiaali vähentää äänen säröytymistä ja takaa värittymättömämmän sekä täyteläisemmän keskialueen toiston.

Esittelyssä 600-Sarjan jalusta/hyllykaiutinmallit.

600 Series Anniversary Edition Speakers Bowers Wilkins Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

607 S2 Anniversary Edition: Malliston pienikokoisin kaiutin tarjoaa loistavan taajuustoiston matalillekin bassotaajuuksille ja tarkan, yksityiskohtaisen äänentoiston sen 5″ Continuum midbasso elementin ansiosta.

607s2 fiilis Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

606 S2 Anniversary Edition: Suunniteltu sijoitettavaksi hyllylle tai jalustalle, tämä kompakti kaiutin tarjoaa vaikuttavan erottelukykyisen ja luonnollisen äänikuvan, erittäin alas ulottuvalla bassotoistolla. Siinä yhdistyy kaksoiskalottidiskantti mullistavaan 6.5″ Continuum midbasso elementtiin.

606s2 fiilis Vuodesta 1966 asti, Bowers & Wilkins on kehittänyt jatkuvasti teknologisia innovaatioita täydellisten kaiuttimien suunnittelemiseksi ja 600-sarja tuo tämän perinnön kaikille musiikin ja elokuvien ystäville.

Nauti jokaisesta kuunteluhetkestä, kiitos elävän ja luonnollisen äänentoiston jonka 600-sarjan kaiuttimet tarjoavat. Tervetuloa kuuntelemaan myymälässämme Tampereen Laukontorilla.