Special Offer – Bowers & Wilkins 703 S3 huippuluokan lattiakaiutin.

703 S3 offer ilman otsikko Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

Bowers & Wilkins 703 S3 – 700-sarja: Studioääni tulee kotiin

Korkea teknologia ja huippuäänenlaatu – Bowers & Wilkins 703 S3

Musiikin ystävät ja tinkimätöntä äänenlaatua arvostavat ovat varmasti kuulleet Bowers & Wilkinsin nimen. Heidän uusin mestariteoksensa, 703 S3, on täydellinen esimerkki yhtiön sitoutumisesta korkeaan äänenlaatuun ja huippuluokan tekniikkaan. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle tähän lattiakaiuttimeen ja sen teknisiin hienouksiin.

BW 703 S3 Satin White Lifestyle 1 16x9 1 Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

Studioääni kotona

Bowers & Wilkinsin uusi 700-sarja on nyt vahvasti esillä, ja se ei ole sattumaa. Nämä kaiuttimet on suunniteltu tuomaan studioluokan äänentoisto suoraan olohuoneeseesi. Kaiutinsarja perustuu teknologioihin, jotka alun perin kehitettiin B&W:n lippulaivamallia, 800 Series Diamondia varten. 700-sarjassa on kahdeksan erilaista mallia, joten jokaiseen kotiin löytyy sopiva kaiutin. Se on elegantti ja suorituskykyinen kaiutin.

BW 703 S3 Mocha huoneen kulmassa staging.radiokulma.fi Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

Korkeat taajuudet uudella tasolla

Katsoessasi 703 S3 kaiutinta, huomaat heti, että kyseessä on huippuluokan kaiutin. Siinä on ensimmäistä kertaa käytössä ikoninen Tweeter-on-Top -konfiguraatio yhdessä irrotettavan FST™ Continuum-kartioisen keskiäänialueen kaiuttimen kanssa. Tätä on tehostettu uudella Biomimetic Suspension -tekniikalla, joka tuo esiin äänimaailman hienoudet. Lisäksi siinä on kaksi Aerofoil Profile -bassoelementtiä, jotka takaavat syvän ja dynaamisen bassotoiston.

BW 703 S3 Mocha ylhaalta staging.radiokulma.fi Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

EISA-palkittu lattiakaiutin

Puhuessaan 703 S3:sta ei voi olla mainitsematta sen ansaittua voittoa European Imaging and Sound Associationin (EISA) palkinnoissa vuonna 2023-2024 parhaana lattiakaiuttimena. Tämä palkinto kertoo paljon kaiuttimen ylivertaisuudesta ja sen tarjoamasta äänenlaadusta.

EISA Paras lattiakaiutin 2023-2024 Bowers & Wilkins 703 S3

“Vaikuttava basso, yksityiskohtainen diskantti ja yhtenäinen äänimaailma ovat todiste Bowers & Wilkinsin kolmannen sukupolven 700-sarjan kehittämisessä hyödynnetystä suunnittelutaidosta, josta taas suuri osa on peräisin yrityksen huippuluokan 800 D4 -malleista. Eikä tämä voisi enempää päteä missään muualla kuin 703 S3:ssa, kapeassa lattiakaiuttimessa, joka nyt ensi kertaa on saanut päällensä diskantin yhdistettynä 165 millimetrin Aerofoil-bassoelementtiin ja 150 millimetrin Continuum-kartioiseen keskiääniseen. Tämä lattiamalli tarjoaa mukaansatempaavia ja tunnepitoisia kuunteluhetkiä ja tuo B&W:n huippusuorituskyvyn entistä paremmin saataville useammillekin musiikin ystäville. Uusi Mocha-värivaihtoehto klassisen valkoisen tai mustan lisäksi on niin ikään upea.”
Bowers Wilkins 703 S3 web Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

Yksityiskohdat huippuluokkaa

Carbon Dome -kalottidiskantti on suunniteltu erityisesti 700-sarjalle, ja se tarjoaa dramaattisen parannuksen perinteiseen alumiiniseen kaksoisdiskanttiin verrattuna. Se nostaa säröytymiskynnyksen peräti 47 kHz:iin, mikä takaa tarkan kuvan ja yksityiskohdat äänissä.

Low 705 S3 Exploded Tweeter Still Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

Äänen selkeys ja puhtaus

Keskiäänialueen kaiuttimien Continuum™-kartioinen rakenne mahdollistaa kaiutinelementin tarkemman kontrolloimisen. Tämä tarkoittaa avointa ja neutraalia ääntä, joka toistaa äänet ja soittimet tarkasti ja läpivalaisevasti.

continuum explode Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

Äänen tiedettä

Aerofoil™ Profile -bassokaiutinelementti on kehitetty käyttäen edistynyttä tietokonemallinnusta. Sen kartiomateriaalin muuttuva ainevahvuus tarjoaa jäykkyyttä ja vakautta juuri niissä kohdissa, missä niitä tarvitaan eniten. Lopputulos on syvä ja dynaaminen basso, joka täydentää täydellisesti kaiuttimen yleistä äänenlaatua.

Low 702 S3 Exploded Bass Driver Still Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!

Kokonaisuutena

Bowers & Wilkins 703 S3 on huippuluokan lattiakaiutin, joka yhdistää ääniteknologian huipputason muotoiluun. Sen ääni on tarkka ja puhtaan selkeä, ja se tuo studioäänen suoraan kotiisi. EISA-palkinto vuodelle 2023-2024 kruunaa tämän kaiuttimen ylivertaisuuden. Jos arvostat äänenlaatua ja huippuluokan tekniikkaa, 703 S3 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen valinta.

Saatavilla 3 ylellistä viimeistelyä (vasemmalta oikealle) Mokka | Satiini valkoinen

BW 702 S3 Beauty Finishes 2 9x16 1 Tsekkaa tästä Special Offer tarjouksemme!