Uudet REL HT sarjan aktiiviset subwooferit kotiin

REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.

Uudet HT sarjan MKII aktiivisubwooferit tuottavat jopa 50% enemmän äänenpainetta kuin edeltäjänsä.

REL HT 1003 MK2 staging.radiokulma.fi huoneessa REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.

REL HT/1003 MK II 10″ aktiivinen subwoofer 300Wrms

HT/1003MKII (alias “vasara”) tarjoaa mielettömän hyvän suorituskyvyn hintaisekseen ja kokoisekseen.

Jos tilaa on rajalliseti tai et tarvitse isompien mallien korkeampia äänenpainevaroja, niin silloin HT/1003MKII on valintasi. Se on kompakti ja kaunis ja se on yhtä korkealaatuisesti valmistettu kuin isovelimallinsa.

Kokonaan uusi 300 watin Class D vahvistin tarjoaa enemmän suorituskykyä ja se vahvistaa kokonaan uuden CarbonGlas 10″ (250mm) bassoelementin. Tämä yhdistelmä tuottaa petollisen viettelevän bassotoiston ja jopa puolet enemmän äänenpainevaroja kuin edellinen malliversio. Sokerina kakun päälle on se, että kuten kaikki uudet HT subwooferit, siinä on erittäin herkkä vaste musiikin kuunteluun ja HT-Air (myydään erikseen) tarjoaa mahdollisuuden myös langattomaan liitäntään.

REL HT 1003 MK2 staging.radiokulma.fi huoneessa 2 REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.

Kun sydämesi sanoo HT/1205… mutta lompakkosi sanoo ei.

Kenties dramaattisin uudistus HT subwoofersarjassa tapahtuu juurikin vaikuttavan HT/1003MKII mallin kohdalla. Kotiteatterikäytössä raa’at äänenpainevarat ovat ratkaisevia tekijöitä ja tekee vaikutuksen kuuntelijaan, vaikka voimaa jäisi vielä reserviinkin. HT/1003MKII mallin kohdalla sen äänenpainevarat ovat jopa 10db enemmän kuin edeltäjämallissaan. Uudelleen säädetyt jakosuotimet mahdollistavat energian kontrolloimisen hallitummin mahdollistaen rajummat räjähdykset kuin koskaan.

Lisäksi kokonaan analoginen PerfectFilter nostaa ja laajentaa matalien äänien toistoaluetta kaikilla kuunteluvoimakkuuksilla. Lisäksi, analoginen subsonic suodin filtteröi kaikki alle 20hz signaalit pois, jotka saattaisivat vahingoittaa bassoelementtiä.

Kaikki tämä on paketoitu kiehtovasti muotoiltuun pakettiin hienolla korkeakiiltoisella kannella joka sulautuu paremmin kalliimpien T/x ja S sarjojen ulkonäköön. Viimeisimmät kehitysaskeleet elementin, vahvistimen ja jakosuotimien kanssa tarkoittaa että tämä viimeisin kehitysversio on myös erittäin musikaalinen subwoofer.

REL HT 1205 MK2 staging.radiokulma.fi tausta 3 1 REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.

REL HT/1205MKII 12″ Aktiivinen subwoofer 500Wrms

HT Sarja on suunniteltu kokonaan uusiksi vastaamaan haasteeseen luoda kohtuuhintainen ja huomattavan suorituskykyinen, puhdas sointinen aktiivisubwoofer. HT/1205MKII yhdistää uuden kevytkartioisen 12″ CarbonGlas elementin, huippusuorituiskykyiseeen 500 watin Class-D vahvistimeen. Tämä yhdistelmä tuottaa uskomattoman dynamiikan joka ulottuu niinkin alas kuin 20 hertsiin.

Vahvistimet kantavat raskaimman taakan kotiteatteri subwoofereissa. REL suunnitteli uudelleen ykkösluokan vahvistimensa ja paransivat huomattavasti sen suorituskykyä, mm. piirilevyjä ja virtamuuntajia parannettiin, jonka lopputuloksena on brutaalin tehokas vahvistin, huomattavalla käyttövarmuudella.

Lisäksi peräti 800 watin MOSFET-tehomodulit tarkoittavat, että tämä vahvistin kulkee vain pintakaasulla 500 watin tehoalueella. Se kykenee tuottamaan leuat loksauttavan suorituskyvyn, unohtamatta silti hienoja musikaalisia yksityiskohtia. Iso ja muhkea äänikuva tekee siitä välittömän klassikon.

REL PerfectFilter jakosuotimet

RELin tulofiltterit ovat tunnettuja koko audiofiilimaailmassa. Ne yhdistävät ultranopeat jakosuotimet, korostusfiltterit jotka tuovat esiin matalien taajuuksien yksityiskohdat ja räjähtävän kuuloiset integroidut limiitterit. Nämä RELin yksinoikeudella valmistamat analogiset piirit ovat RELin “salainen resepti” sekä musiikin kuunteluun ja elokuviin.

Näissä toisen sukupolven aktiivisubwoofereissa, jakosuotimet on entistä hienostuneempia, tarkoittaen sitä, että kuulet entistä paremmin matalien taajuuksien kaikki yksityiskohdat. HT Sarjan uudet subwooferit kuulostavatkin entistä hienostuneemmilta varsinkin musiikilla.

PerfectFilter subsonic jakosuotimet suodattavat lisäksi tarpeettoman matalat taajuudet jolloin kaikki voima pystytään keskittämään tehokkaasti taajuusalueille jossa sitä tarvitaan, tarjoten näin hengästyttävän nopean ja voimakkaan bassotoiston.

htmk2 testit REL HT MKII subwooferit asettavat uuden standardin kohtuuhintaiselle ja korkealaatuiselle subwooferille. Tehokkaammat vahvistimet HT/1003 MKII 300 wattia ja HT/1205 MKII 500 wattia yhdessä uuden CarbonGlas kartion kanssa takaavat fiinit musikaaliset yksityiskohdat ja erityisen korkeat äänenpainevarat elokuvissa rintakehään asti jyrisevällä bassoefekteillä.
Vaikuttavat testikrediitit. Vaikka kyseessä onkin verrattain uusi subwoofermalli niin se on herättänyt jo positiivista pöhinää äänentoiston huippuammattilaisten keskuudessa.