Laadukas äänentoisto osana sisustusta

ELIPSON W35 AKTIIVIKAIUTTIMEN PYÖREÄ DESIGN ON VISUAALISESTI KIEHTOVA JA AKUSTISESTI IHANTEELLINEN MUOTO KAIUTTIMELLE.
w35 maisema edited Laadukas äänentoisto osana sisustusta
W35+ on varustettu neljällä kaiutinelementillä. Tämän rakenteen ansiosta Elipson W35+ pystyy toistamaan stereoäänen ja erittäin laajan äänialueen sijoittamalla diskanttikaiuttimen ja keskiäänen/bassokaiuttimen kummallekin puolelle.

Saatavilla olevat kaiutinmallit: Elipson W35 Langaton Aktiivikaiutin & Elipson W35+ Langaton aktiivikaiutin

Erilaisia tapoja sijoittaa kaiuttimesi

Kaiuttimen ei tarvitse näyttää kaiuttimelta. Voit sijoittaa W35+ kaiuttimen kolmijalkaiselle design jalustalle kuin taulun ja näin se hivelee näkö -ja kuuloaistejasi.

Kaiutin osa elämäntyyliäsi

sijoita se vapaasti sisustuksen mukaan ja nauti loistavasta äänenlaadusta

Ripusta kaiuttimesi katosta kuin valaisin

Elipson Ceiling mount on suunniteltu erityisesti W35+ kaiuttimellesi. Tämän sarjan ansiosta sinun ei tarvitse uhrata tilaa lattialta tai seiniltä ja voit nauttia täyteläisestä äänentoistosta koko huoneessa.

Elipson W35+ Langaton aktiivikaiutin suoratoistolla

Vahvistettua eleganssia. Uudistetussa W35+ mallissa säilytetään sama ainutlaatuinen design kuin W35 mallissa, parantaen korkeaäänien toistoa uuden tyyppisellä silkkikalottidiskantilla, sisältää myös Bluetooth vastaanottimen version 5.0 aptX tuella.

Sen langattomat liitäntämahdollisuudet (WiFi ja Bluetooth) sekä langallinen (Ethernet) liitäntä mahdollistaa välittömän pääsyn miljoonien musiikkikappaleiden online palveluihin erittäin korkealla äänenlaadulla. Elipson Connect sovellus avaa uuden äänentoistomaailman suosituimpien musiikin suoratoistopalveluiden kautta (Spotify, Deezer, Tidal…), lisäksi sovelluksen kautta voit hallita kaikkia kotiverkkoon yhdistämiäsi langattomia Elipson suoratoistokaiuttimia ja toistaa samaa tai eri musiikkia eri huoneissa.

Voit liittää kaiuttimeen olemassa olevat oheislaitteesi kuten television, viihdeboksi, pelikonsolin yms. langallisten liitäntöjen kautta (analoginen / digitaalinen optinen).

Ensiluokkainen äänentoisto uudelleen suunnitelluilla kaiutinelementeillä

W35+ Aktiivinen suoratoistokaiutin sisäänrakennetulla 350 watin d-luokan vahvistimella. W35+ kaiutin toimii yksittäisenä stereokaiuttimena tai voit tehdä kahdesta W35+ kaiuttimesta aidon vasemman ja oikean kanavan, saavuttaen äänentoistoon ainutlaatuista syvyyttä ja erottelukykyä.

Elipson määrittelee pallomaisen kaiuttimen käsitteen uudelleen W35+ kaiuttimellaan. W35+ on varustettu peräti kahdella 16.5cm midtaajuuselementillä sekä kahdella 2.5cm diskantilla, sijoitettuna kaiuttimen kummallekin puolelle stereoasetelmana. Alumiinirengas keskellä sisältää kaiuttimen ohjauspainikkeet ja pallokaiuttimen molemmat sivut on rakennettu ABS materiaalista joka on päällystetty antrasiitin harmaalla akustisella kankaalla.

80 Vuotta erinomaista kaiutinsuunnittelua

Elipsonilla on pitkä historia kaiuttimien suunnittelusta ja valmistamisesta.

Multimoteurista Elipsoniin

Elipsonin historia liittyy erottamattomasti sen toimitusjohtajaan Joseph Léoniin. Perustettu Arts et Métiersissä, hänen kekseliäisyytensä ja ideoimiensa ratkaisujen yksinkertaisuus tekevät hänestä yhden edelläkävijöistä äänentoiston maailmassa. ​ Joseph Léon liittyi Multimoteur-yritykseen vuonna 1946, joka oli tuolloin pieni lelujen sähkömoottoreiden valmistukseen erikoistunut yritys, joka oli ollut olemassa vuodesta 1938 lähtien. Yritys valmisti myös pienoissähkölaitteita, joita käytettiin muuntajien, generaattoreiden ja vaihtovirtageneraattoreiden rakentamisessa. Ensimmäiset Bazinin ja Mr. Latourin tekemät äänitutkimukset suoritettiin vuonna 1940, ja siitä syntyi myöhemmin kuuluisa “BS50 Chambord” -malli: pallo, jossa on elliptinen heijastin. Joseph Léonin tulo yrityksen johtoon vuonna 1948 toi uusia tuulia, ja yhtiö aloitti laajan heijastimien ja resonaattoreiden tutkimuksen. Lopulta vuonna 1951 Multimoteurista tuli Elipson, “ellipsi” ja “poika” (ja siksi se lausutaan “Elipson” eikä “Elipsonne”).

elipson history Laadukas äänentoisto osana sisustusta