70 Vuotta puhdasta musiikintoistoa

Vuodesta 1953 Marantz on uskollisesti pyrkinyt puhtaaseen musiikilliseen äänentoistoon

Marantz Cinema 70s 7.2 AV viritinvahvistin passiivi -ja aktiivikaiuttimille

Etsitkö korkealaatuista kotiteatterivahvistinta joka olisi myös siron kokoinen? Silloin oikea valinta on Marantz Cinema 70s AV kotiteatterivahvistin.

Slimline 7.2 kanavainen 50 wattia per kanava, Dolby Atmos DTS:X ja 8k Ultra HD, HEOS streemaus sisäänrakennettu. CINEMA 70s on hillitty ja korkealaatuinen av viritinvahvistin.

Vuosikymmenten kokemuksella rakennettu. Marantzia on aina ajanut eteenpäin intohimo musiikkiin. Tämä ajattomalla designilla ja vakuuttavalla suorituskyvyllä varustettu, Marantz CINEMA sarjan av-viritinvahvistin on tehty soveltuvaksi vaativimpiinkin kotiteatterijärjestelmiin.

cinema70s tunnelma 70 Vuotta puhdasta musiikintoistoa

Vaikuttavaa äänentoistoa passiivi -ja aktiivikaiuttimille

Marantz Cinema 70s toimii tehokkaana 7-kanavaisena vahvistimena tarjoten 50 wattia vahvistustehoa per kanava perinteisille passiivikaiuttimille.

Ylivertainen äänenlaatu aktiivikaiuttimia varten – Jos etsit laadukasta monikanavaista vahvistinta Geneleciä varten niin Cinema 70s tarjoaa ylivertaisen äänenlaadun aktiivikaiuttimia varten. Vahvistin voidaan kytkeä puhtaaseen esivahvistintilaan jolloin pääteastepuoli ei kuormita esivahvistinlähtöjä, tämä uusi ominaisuus parantaa huomattavasti äänenlaatua.

Monipuoliset HDMI liitännät eARC tuella

Kuusi HDMI-tuloa joista kolme on 8K yhteensopivia, tarjoaa mahdollisimman laajan yhteensopivuuden HDMI lisälaitteita varten. eARC yhteensopiva HDMI lähtö mahdollistaa liitännän viimeisimpiin huipputelevisioihin parhaan äänenlaadun tuella. Voit integroida vahvistimen osaksi televisiota ja ohjata vahvistimen perustoimintoja, kuten äänenvoimakkuutta ja virrankytkentää suoraan televisiosi kaukosäätimestä.

Streameri langattoman monihuoneohjauksen tuella

Nauti suosituimpien musiikin suoratoistopalveluiden korkealaatuisesta sisällöstä sisäänrakennetun HEOS & Airplay 2 monihuoneintegraation kautta. Vahvistin voidaan liittää suoraan langattomaan tai langalliseen kotiverkkoon ja musiikin toistoa voi hallita erillisen HEOS aplikaation kautta jopa huoneesta huoneeseen.

Nauti samasta musiikista joka huoneessa tai eri musiikista eri huoneessa, lisävarusteena myytävien HEOS yhteensopivien aktiivikaiuttimien tai vahvistimien kautta. Voit toistaa myös vahvistimeen liitettyjen äänilähteiden ääntä yhteensopivien HEOS lisälaitteiden kautta eri huoneissa.

Spotify Connect, Tidal, Deezer jne. yhteensopiva, toistaa myös nettiradiolähetykset TuneIN palvelun kautta.

Vuosikymmenten kokemuksella rakennettu, ajattomalla designilla ja suoritustehoilla varustettu, Marantz CINEMA sarjan av viritinvahvistimet ovat tehty vaativimpiinkin kotiteatterijärjestelmiin.

Erinomaisuus alkaa suorituskyvyllä

Monipuoliset liitäntämahdollisuudet

Kuusi HDMI-tuloa, digitaaliset, analogiset ja levysoitin-tulot sekä kaiutin- ja esivahvistinlähdöt varmistavat liitettävyyden käytännössä kaikkiin muihin laitteisiin.

2-Suuntainen Bluetooth liitäntä mahdollistaa äänen langattoman toistamisen vahvistimeen tai vahvistimen äänen toistamisen langattomiin Bluetooth yhteydellä toimiviin laitteisiin kuten kuulokkeisiin, kaiuttimiin tai muihin langattomiin äänentoistojärjestelmiin.

Musikaalinen äänentoisto

Marantz soundmasterit ovat hienosäätäneet vahvistimen äänentoiston vastaamaan Marantzin tunnusmerkkiä, musikaalista äänentoistoa.

Avara, lämmin ja täyteläinen ääni sekä dynaamisuus ovat Marantz äänen perusominaisuuksia.

cinema 70s potikka 70 Vuotta puhdasta musiikintoistoa

Ajaton design

CINEMA 70s esittelee ajattoman ja kompaktin designin, ikonisen Marantz portholen ja symmetrisen tyylin. Erinomaisuus on kuunneltavissa ja nähtävissä. Ainutlaatuinen Slimline design, CINEMA 70s on kapeampi kuin moni kilpailijansa, mutta on erittäin tyylikäs.