Radiokulma – Laadukasta hifiä 30 vuoden kokemuksella

radiokulma 30 vuotta kaiuttimet taustalla banneri Radiokulma - Laadukasta hifiä 30 vuoden kokemuksella

Yli kolmen vuosikymmenen ajan toiminut perheyritys

“Intohimoa huippuluokan äänen ja kuvan maailmaan sekä tinkimätön laatu – siinä Radiokulman Hifi osaamisen kulmakivet.”

Kun puhumme Radiokulmasta, puhumme intohimon ja perheyrityksen tarinasta, joka on juurtunut syvälle tamperelaiseen audiomaailmaan. 30 Vuoden taipaleemme aikana olemme palvelleet lukemattomia musiikin ja elokuvien ystäviä tarjoten heille laadukkaita äänen ja kuvan kokemuksia.

Radiokulma ei ole pelkästään hifikauppa – se on lupaus laadusta ja palvelusta. Sydämemme sykkii intohimoisesti laadukkaalle hifille, ja haluamme välittää tämän intohimon asiakkaillemme. Tarjoamme joustavia kokonaisratkaisuja, jotka mukautuvat Sinun budjettiin ja vaatimuksiin. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja räätälöimme kokonaisratkaisun vaatimustesi mukaisesti, lisäämättä siihen mitään tarpeetonta. Voimme toteuttaa keskihintaisten ratkaisujen lisäksi myös vaativia ja korkealuokkaisia ratkaisuja, ilman että mainitsemme hintaa erikseen.

radiokulma 30 vuotta olohuone ja kaiutin banneri Radiokulma - Laadukasta hifiä 30 vuoden kokemuksella

Laatuhifin koti Tampereen Laukontorilla

Kun astut sisään Radiokulmaan, voit odottaa löytäväsi laajan valikoiman hifilaitteita, jotka sopivat kaikenlaisille budjeteille. Etsit sitten kohtuuhintaista vaihtoehtoa, keskihintaisia mestariteoksia tai vaativan musiikkiharrastajan ykkösvalintaa, meillä on sinulle sopiva ratkaisu. Olemme valinneet jokaisen tuotteen tarkkaan ja ammattitaidolla, jotta voimme taata asiakkaillemme vain parasta laatua.

Radiokulman tarina ei rajoitu vain laadukkaiden hifilaitteiden myyntiin. Kun asiakas astuu liikkeeseemme, he eivät saa vain laatutuotteita, vaan myös meidän oman vahvan asiantuntemuksemme äänen- ja kuvantoistoon liittyvissä ratkaisuissa. Oli tarpeenasi sitten rakentaa kotiteatteri, parantaa äänenlaatua olohuoneessasi tai luoda audiovisuaalinen kokonaisratkaisu yrityksellesi, olemme täällä auttaaksemme.

radiokulma 30 vuotta julkinen tila banneri Radiokulma - Laadukasta hifiä 30 vuoden kokemuksella

Suunnittelu -ja asennuspalvelu

Olemme myös ylpeitä suunnittelu- ja asennuspalvelustamme, joka on saatavilla tarvittaessa sopimuksesta ympäri Suomea, ei pelkästään Tampereen seudulla. 30 Vuoden kokemus alalta on tehnyt meistä luotettavan kumppanin, oli asiakkaana sitten yksityishenkilö, yritys tai julkinen sektori. Olemme nähneet alan kehittyvän ja kasvavan, ja olemme aina olleet mukana tuomassa uusimpia innovaatioita asiakkaidemme ulottuville.

Tarjoamme monipuolisen audiovisuaalisten ratkaisujen suunnittelu- ja asennuspalvelun, joka soveltuu niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihin. Meillä on myös erillinen asennushalli, joka on omistettu autohifi-asennuksille ja laajemmillekin auton muutostöille.

Radiokulma on paljon enemmän kuin pelkkä hifi kauppa. Olemme perheyritys, joka yhdistää intohimon ja ammattitaidon tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen äänen ja kuvan kokemuksen. Tervetuloa Radiokulmaan – meillä laatu ja palvelu kulkevat aina käsi kädessä.