Huippuluokan audiovisuaaliset tuotteet, suunnittelu- ja asennuspalvelut Tampereella.

Radiokulma Oy on tamperelainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1994. Yrityksen tarina alkoi myymälästä Tampereella, joka on edelleen yrityksen päätoimipaikka. Alun perin Radiokulma myi kodinkoneita, televisioita ja stereoita, mutta nykyään se on erikoistunut laadukkaiden audiovisuaalisten laitteiden myyntiin erityisesti ammattikäyttöön.

Radiokulman vahvuutena on ollut perheyrityksen perinteet ja sitoutuminen laatuun. Radiokulman asiakkaat tietävät, että he saavat aina henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Radiokulma onkin jatkuvasti kehittänyt palvelujaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja pysynyt ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknologioista.

Kuva-arkiston aarteita vuodelta 2008

DSCI0003 Huippuluokan audiovisuaaliset tuotteet, suunnittelu- ja asennuspalvelut Tampereella.

Radiokulman asiantuntemus näkyy erityisesti heidän tarjoamassaan suunnittelu -ja asennuspalveluissa, joissa yrityksen ammattilaiset varmistavat, että asiakkaan audiovisuaaliset ratkaisut toimivat moitteettomasti. Radiokulman ammattilaiset auttavat asiakkaita suunnittelemalla juuri oikeanlaiset audiovisuaaliset ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Asennus -ja suunnittelupalveluun kuuluu laitteiden valinta ja sijoittelu, johdotus ja liitännät sekä tarvittavien lisälaitteiden hankinta ja asennus asiakkaan toivomalla tavalla.

Radiokulma on erikoistunut erityisesti ammattikäyttöön suunnattuihin audiovisuaalisiin ratkaisuihin, kuten äänentoistojärjestelmiin ja videomatriisijärjestelmiin. Radiokulman asiantuntemus ja laadukkaat tuotteet ovatkin tehneet siitä suositun valinnan monille yrityksille ja organisaatioille ympäri Suomen.

Radiokulmasta löytyy myös laaja valikoima laadukkaita äänentoistolaitteita ja televisioita kotiin. Radiokulman asiantuntevat työntekijät auttavat asiakkaita valitsemaan oikeanlaiset laitteet heidän tarpeisiinsa ja tarjoavat myös ammattitaitoista ja luotettavaa suunnittelu -ja asennuspalvelua koteihin.

Radiokulmassa on myös yli 20 vuoden kokemus asiantuntevasta autohifien asennuspalvelusta kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Suunnittelemme ja rakennamme myös luotettavia audiovisuaalisia ratkaisuja retkeilyautoihin ja takseihin. Meillä on moderni asennushalli ja lupaamme tarjota parhaan mahdollisen äänenlaadun ja tyytyväisyystakuun.

Kuva-arkiston aarteita vuodelta 2002 messuosastoltamme

DVC00044 Huippuluokan audiovisuaaliset tuotteet, suunnittelu- ja asennuspalvelut Tampereella.

Radiokulma on ollut alansa johtava yritys Suomessa jo vuosien ajan. Yrityksen maine laadukkaana audiovisuaalisten laitteiden myyjänä sekä ammattitaitoisena custom hifi -asennusten tarjoajana on vakiintunut ja se on edelleen tärkeä toimija alalla.

Radiokulman myymälä palvelee osoitteessa Satamakatu 2, Tampere.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +35832140222.

Verkkosivuiltamme löydät lisää tietoa tuotteistamme www.staging.radiokulma.fi