Denon AVC-A1H 15.4 Premium AV-vahvistin

Saatavuus: Varastossa

alk.6 999,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon AVC-A1H 15.4 Premium AV-vahvistin

Denon AVC-A1H tukee jopa 9.4.6-kaiutinjärjestelmä tarjoten elokuvateatteri tasoisen kokemuksen kodissasi.

15-Vahvistinkanavaa, tehokkain muuntaja ja huolellisesti Japanissa suunniteltu ja valmistettu käsin valikoiduista komponenteista.

Yli 32kg voimaa: AVC-A1H painaa noin 32 kg, ja se tuottaa tehoa jopa 210 W per kanava.

Tuotetiedot
Denon AVC-A1H 15.4 Premium AV-vahvistin

  

AVC-A1H tukee jopa 9.4.6-kaiutinjärjestelmää, ja se tarjoaa ammattimaisen teatterikokemuksen kodissasi. 15 vahvistinkanavan, tehokkaimman muuntajamme, huolellisesti valittujen osien ja järeän rakenteen ansiosta AVC-A1H vakuuttaa kaikilla osa-alueilla. Suunniteltu ja valmistettu Denonin tehtaassa Japanissa.

 

• Äärimmäinen 3D-audiokokemus: Koe 3D-ääniviihteen uusi taso jopa 9.4.6-kaiutinkokoonpanon ansiosta.
• Löydä viihdekokoelmasi uudelleen: Edistyneen tekniikan ansiosta kuulet musiikki- ja elokuvakokoelmasi ennennäkemättömällä tavalla.
• Yli 32kg voimaa: AVC-A1H painaa noin 32 kg, ja se tuottaa tehoa jopa 210 W per kanava.
• Denonin perintö: Lippulaivavahvistimemme edistää entisestään Denonin tunnusomaista äänisuunnittelua, joka syntyy Denon Sound Master -virityksestä.

 

  
Lue lisää
Sulje

Hi-fi-laatuiset komponentit

Audiofiilitason kaksikanavainen DAC kaikille 19 kanavalle, muhkeat kullatut kaiutinliitännät, valurautaiset jalat ja jäykkä rakenne suojaavat tärinältä ja häiriöiltä ja vähentävät huomattavasti ulkopuolisia haittatekijöitä.

 

HEOS®-järjestelmä sisäänrakennettuna

Toista musiikkia suosituimmista suoratoistopalveluista langattomasti HEOS-yhteensopiviin laitteisiin. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea HEOS-sovelluksella.

 

Vapauta 15 kanavan järkälemäinen voima

Maailman ensimmäinen 15-kanavainen AV-vahvistin, jonka erilliset vahvistinpiirit tuottavat jopa 210W kanavakohtaisen tehon.

 

Ylittämätöntä laatua ja suorituskykyä

Suurin koskaan käyttämämme virtamuuntaja ja uudet, suuremmat kondensaattorit saavat AVC-A1H:n reagoimaan nopeasti ja dynaamisesti musiikkiisi ja toistamaan äänilähteen kuten tarkoitettu.

Dolby Atmos

Koe jokainen ulottuvuus Dolby Atmos-toistossa. Päivitä kotiteatterisi 9.4.6-kaiutinjärjestelmällä, jotta saat Dolby Atmos -sisällöstä autenttisimman 3D-äänikokemuksen. Dolby Surround upmixer ottaa kaikki kaiuttimet käyttöön luodakseen 3D-tunnelman myös vanhemmasta sisällöstä. Dolby Atmos Height Virtualization -tekniikka luo yläpuolisen äänikokemuksen myös ilman fyysisiä korkeuskaiuttimia. Voit myös nauttia Dolby Atmos -musiikkikappaleista, jotka ovat saatavilla Apple Musicista, Amazon HD:stä, TIDALista tai yhteensopivasta suoratoistolaitteesta.

DTS:X

DTS:X immersiivinen audiosisältö sijoittaa äänen sinne, missä se luonnollisesti esiintyisi avaruudessa, luoden eloisan ja moniulotteisen äänen. DTS Neural:X upmixer tarjoaa paremman uppoutumisen ja korkeamman realismin vanhemmasta sisällöstä. DTS Virtual:X tarjoaa immersiivistä ääntä ilman fyysisiä korkeuskanavia, luomalla virtuaalisia korkeustehosteita 7.1-, 5.1- tai 2.1-kaiutinjärjestelmistä.

IMAX Enhanced

Saat parhaan mahdollisen viihdekokemuksen kotona IMAX Enhancedin – DTS:n uusimman teknologian avulla, joka asettaa uudet standardit kotiteatterin kuvanlaadulle, äänelle, dynamiikalle ja selkeydelle. Näe selkeämpi ja kirkkaampi kuva. Tunne upottava, sydäntä sykähdyttävä ääni ja koe IMAXin digitaalisesti remasteroima premium-sisältö. Voit nauttia IMAX Enhanced -kokemuksesta 5.1.4-kaiutinjärjestelmästä alkaen. IMAX Enhanced -yhteensopiva televisio tai projektori vaaditaan.

Auro 3D

Auro-3D nostaa kotiteatterikokemuksen hämmästyttävälle uudelle tasolle tarjoamalla musiikin, pelien, TV-lähetysten ja elokuvien kolmiulotteisen äänentoiston jännittävyyden, joka saa sinut eläytymään elämänmakuiseen äänimaailmaan. Tee olemassa olevasta audiovisuaalisesta kokoelmastasi Auro-3D-kokemus Auro-Matic-prosessoinnin ansiosta. AVC-XA1H tukee jopa 7.1.6 Auro-3D-kaiutinkokoonpanoa.

360 Reality Audio

Uppoudu äänimaailmaan, joka on yhtä todellinen kuin olisit live-konsertissa tai studiossa äänittävän artistin kanssa. 360 Reality Audion avulla musiikki ei ole koskaan ollut näin todellista. Tietyt Denon AV-vahvistimet pystyvät toistamaan 360 Reality Audio -ääntä liittämällä Google Chromecast -laite AV-vahvistimen HDMI-liitäntään. Musiikin suoratoistopalveluista 360 Reality Audio -striimausta ei ole tällä hetkellä käytettävissä, mutta pysy kuulolla lisäpäivityksiä varten!

Luotettava HDMI-liitettävyys ARC- ja eARC-tekniikalla

Tukee uusinta tekniikkaa kaikissa HDMI-tuloissa ja -lähdöissä. ARC (Audio Return Channel) tai eARC (Enhanced Audio Return Channel) tekee TV-äänen toistamisesta AV-vastaanottimen kautta yksinkertaista vain yhdellä HDMI-liitännällä. eARC tarjoaa HD- ja 3D-äänensiirron, kuten Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio ja Dolby Atmos, kun taas ARC on rajoitettu tavanomaisiin 5.1-kanavaisiin ääniformaatteihin tai PCM-signaaliin.

8K / HDCP 2.3

Nauti koskemattomasta 8K-kuvanlaadusta 8K-televisiossasi tai -projektorissasi. Tukee sekä 8K-läpivientiä että 4K-sisällön 8K-skaalausta. Tukee HDCP 2.3:a, uusinta kopiosuojausstandardia, joten voit olla huoletta, kun suoratoistat kopiosuojattua sisältöä.

Briljantti väritoisto HDR10+ -tekniikalla

Tukee HDR:ää (High Dynamic Range), HLG:tä (Hybrid Log Gamma) sekä dynaamista HDR:ää ja HDR10+:n läpivientiä. HLG tarjoaa HDR-tekniikkaa lähetyssisällön yli. Sekä Dynamic HDR että HDR10+ käyttävät dynaamisia metatietoja optimoidakseen varjot ja korostukset kuvasisällön vaihtuessa.

Dolby Vision

Yhteensopiva Dolby Visionin kanssa, joten voit nauttia Dolby Vision -sisällöstä yhteensopivasta lähdelaitteesta ja televisiosta. Dolby Vision on upea HDR-kuvantamistekniikka, joka tuo näytölle poikkeukselliset värit, kontrastin ja kirkkauden.

Uuden sukupolven pelikokemus

Tukee muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR), nopeaa kuvansiirtoa (Quick Frame Transport, QFT) ja automaattista matalan viiveen tilaa (Auto Low Latency Mode, ALLM) sujuvan ja viiveettömän pelikokemuksen takaamiseksi, kun vahvistimeen on yhdistetty yhteensopivat peli- ja näyttölaitteet.

HEOS sisäänrakennettuna

Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän ansiosta AV-vahvistimesi voi suoratoistaa musiikkia langattomasti yhteensopivien HEOS-laitteiden kautta useista ilmaisista ja maksullisista suoratoistopalveluista. Suosikkimusiikista voi nauttia kodin kaikissa huoneissa langattomasti. Toista samaa musiikkia tai valitse eri äänilähde jokaiseen huoneeseen. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea helposti HEOS-sovelluksella.

Korkean resoluution ääntä

Tutustu korkearesoluutioisten ääniraitojen uskomattomaan luonnollisuuteen ja nauti musiikista niin kuin artisti sen tarkoitti. Edessä oleva USB-portti tukee jopa 24-bit/192 kHz studiolaatuista äänentoistoa USB-tallennusvälineeltä. Tuetut ääniformaatit ovat MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC ja ALAC.

Denon Setup Assistant

Palkittu Denonin asennusapuri näyttää yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuun pääsemiseksi. Kytke AV-vahvistin vain televisioon ja seuraa television näytön ohjeita kaiuttimien kytkemiseksi, kaiutinmittausten suorittamiseksi ja lähdelaitteiden kytkemiseksi. Lisämukavuutta tuo se, että AV-vahvistin nimeää HDMI-tulot automaattisesti, kun niihin kytketään laite, mutta voit myös nimetä tulot itse haluamallasi tavalla.

Audysseyn premium-tason huonekorjausteknologia

Denon AV-vahvistimissa käytetään Audysseyn kalibrointiohjelmistoa, joka mahdollistaa helpon ja tarkan asennuksen ja äänen sovittamisen huoneen akustiikkaan. Mukana toimitetun Audyssey-mittausmikrofonin avulla Audyssey mittaa kaikki kotiteatterisi kaiuttimet ja virittää AV-vahvistimen niin, että se tarjoaa tasaisimman ja optimaalisen kuuntelukokemuksen kuuntelutilaasi. Tämä AV-vahvistin tukee Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjaustekniikkaa. Muita tuettuja Audyssey-ominaisuuksia ovat Dynamic EQ ja Dynamic Volume.

Audyssey MultEQ Editor -sovellus

Voit mennä vielä pidemmälle Audyssey MultEQ Editor -sovelluksen avulla, sillä sen avulla pääset “konepellin alle” tarkastelemaan ja säätämään yksityiskohtaisia asetuksia, jolloin voit mukauttaa äänen tarkemmin huoneesi erityisongelmiin ja räätälöidä äänen henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Tämän kattavan sovelluksen avulla voit valjastaa Audyssey MultEQ XT32:n tehon ja ottaa kotiteatterisi äänentoiston täydelliseen hallintaan. Sovellus on ostettavissa iOS- ja Google Play -kaupoista.

AL 32 prosessointi

AL32-prosessointi, Denonin oma analoginen aaltomuodon toistotekniikka, tukee jopa 192 kHz:n näytteenottotaajuutta ja 32-bittistä laajennusta. Teknologia vaimentaa perusteellisesti D/A-muunnokseen liittyvää kohinaa ja toistaa hienovaraisimmatkin signaalit optimaalisen puhtaasti, mikä tuo esiin kaikki musiikin pienet vivahteet. AL32 Processing Multi-Channel tarkoittaa, että teknologiaa sovelletaan kaikkiin kanaviin ja kaikkiin tulolähteisiin.

Subwooferin lähdöt & asetukset

Paranna kuuntelutilaasi tasaisesti jakautuneella, tarkalla bassolla. Jopa neljä subwoofer-lähtöä tasoittaa matalia taajuuksia ja tarjoaa paremman kattavuuden. Ei ärsyttäviä korostuksia tai notkoja – vain voimakas, huoneen täyttävä basso. Säädä subwoofer-asetukset mieleiseksesi, kun kytkettynä on enemmän kuin kaksi subwooferia. Valitse “”Standard””, jos haluat mahdollisimman tasaisesti jakautuneen bassotoiston. Valitse “”Suuntaava””, jos haluat tarkemmin suuntaavan bassotoiston, joka on integroitu saumattomasti kutakin kaiutinkanavaa lähinnä olevaan subwooferiin.

Esivahvistintila

Denon AV-vahvistimesi voi toimia täydellisenä AV-esivahvistimena. Kyseinen “Pre-Amplifier Mode” tarjoaa puhtaamman signaalipolun ja suuremman toleranssin signaalin leikkautumiselle irrottamalla sisäiset vahvistimet käytöstä. Joustavuutta lisää mahdollisuus valita poiskytkettävät vahvistimet, jotta voit käyttää AV-vastaanottimen sisäänrakennettua vahvistusta ei-kriittisten kanavien ajamiseen. Näin saat selkeämmän signaalipolun ulkoisella vahvistimella ajettaville kanaville.

Dirac Live päivitettävyys

Äänentoistojärjestelmän ja huoneen vuorovaikutuksella on suuri merkitys äänenlaatuun. Dirac Live® huonekorjaus käyttää uusimpia patentoituja algoritmeja analysoimaan ja vähentämään huoneen vaikutusta lopputulokseen, parantaen kaiuttimien suorituskykyä. Tietyt Denon AV-vahvistimet tukevat Dirac Live -päivitysmahdollisuutta. Voit ostaa Dirac Live -lisenssiavaimen toiminnallisuuden avaamiseksi. Käy osoitteessa dirac.com/denon/ saadaksesi lisätietoja. Päivitettävyys mahdollistetaan tulevalla laiteohjelmistopäivityksellä.

Tekniset tiedot

 

Monikanavaääni

DTS: DTS HD Master | DTS:X | DTS:X Pro | DTS Neural:X (15ch) | DTS Virtual:X

IMAX Enhanced

Dolby: Dolby TrueHD | Dolby Atmos | Dolby Atmos Height Virtualization | Dolby Atmos Music | Dolby Surround

Auro 3D

360 Reality Audio/MPEG H

Monikanava Stereo

Prosessoitavien kanavien maksimimäärä (esivahvistin): 15.4

 

Äänen parannustoiminnot

Monoliittinen vahvistinrakenne (V/O erotettu)

Erillinen tehovahvistin

D.D.S.C. HD Digital (32 bit)

Pure Direct

Kullatut RCA-liittimet

Kellohuojunnan vähentäjä

Alpha Processing: AL32 Prosessoitu monikanava

Audyssey: MultEQ XT32 huonekorjaus

Audyssey Dynamic EQ, Dynamic Volume

Audyssey LFC

Dirac Live päivitettävyys

Kompressoidun äänen palautus

 

Verkko

Media Serveri tuki

HEOS Langaton monihuoneteknologia

Alexa/Google Voice Assistant/Apple HomePod

Pakatut formaatit: MP3, WMA, AAC

Pakkaamattomat formaatit: FLAC, ALAC, WAV

Pakkaamattomat formaatit: FLAC HD, WAV, ALAC (kaikki 192kHz/24 bit)

DSD äänen suoratoisto (2.8/5.6MHz)

AirPlay 2 Tuki

TuneIn Nettiradio

Spotify Connect

Pandora

SiriusXM

 

HDMI

HDMI Tulot takana 7

HDCP2.3 tuettu

HDMI Lähdöt: Main, Zone 2.1

HDMI 2.1: 8K/60Hz AB, 4K/120Hz AB

HDR, HLG, Dolby Vision, HDR10+, Dynamic HDR

ALLM (Auto Low Latency Mode) Pass-Through pelaamiseen

Variable Refresh Rate, Quick Flame Transport

3D Signal Pass-through

8K Signal Pass-Through, Scaling, GUI Overlay

DSD Audio yhteensopivuus

Audio Return Channel (ARC), Enhanced ARC

Auto LipSync

 

Monihuone / CI

Multi-Room Alueet 3

Aluekohtainen äänilähde: HDMI; Optical, Coax, Network, USB; Analog (2 kanavaa)

Aluekohtainen äänilähtö: Kaiutintasoinen, Etuvahvistin

Zone HDMI-lähtö HDMI-tulosta

IP Control, RS232 Control, Web Control, App Control

Remote Sisään / Ulos

DC Trigger lähtö 2

HDMI Diagnostiikka

 

Muuta

Automaattinen kaiutinasennus mikrofonilla

Audyssey MultEQ XT32 Dirac Live (päivitys)

Etunäyttö 2-Line FLD

Käyttöliittymän kielet 3

Asetusavustaja

Quick Select Plus

Portaaton jakosuodin

Bassotoiston optimisoija

Bass Sync

ECO Mode

Automaattinen virrankatkaisu

Uniajastin

 

Tulot ja lähdöt

VIDEO (HDMI Lähtö, Tulo) 7/3

Multi-Room Videolähtö: HDMI

AUDIO (Analog Sisään) 5 (1x XLR)

Phono (MM) Tulo

Digital In: Optical, Coaxial (2/2)

Multi-Room lähtö: Analoginen

Monikanavainen esivahvistinlähtö (17.4)

Subwoofer lähtö 4 (itsenäistä)

Kaiutinterminaalit: Kullatut ruuviliitinterminaalit

Kaiutinterminaalien lukumäärä 17

A / B kaiutinlähdöt asetettavissa

Kaksoisvahvistus asetettavissa (bi-amp)

 

Tekniset tiedot

Vahvistinkanavien lukumäärä 15

Lähtöteho (8 ohm, 20Hz – 20kHz, 0.05% 2 kanavaa ajettuna) 150W

Lähtöteho (6 ohm, 1kHz, 0.7% 2 kanavaa ajettuna) 190W

Lähtöteho (6 ohm, 1kHz, 10% 1 kanava ajettuna) 260W

Mitat (LxKxS): 434 x 195 x 498 mm
Paino: 32 kg
Takuu: 24 kk