Ground Zero GZIB 20BR-ACT 8″ Aktiivisubwoofer

Saatavuus: Varastossa

199,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ground Zero GZIB 20BR-ACT 8″ Aktiivisubwoofer

Iridium-sarjan uusi aktiivinen 8″ valmiskotelo on äänenlaadultaan erinomainen, toistoalue ulottuu matalalle ja bassotaajuudet toistuu tarkasti ja voimalla!

Sisäänrakennettu vahvistin, vahvistimen teho: 100W jatkuva / 200w piikki. Vahvistimessa High-Level sisääntulo. Iso EFP-portti ja järeä kotelo.

 

Tuotetiedot
Ground Zero GZIB 20BR-ACT 8″ Aktiivisubwoofer

 

Kaikissa GZIW bassoissa on uusi päivitetty alaripustus, puhekela, sekä IMPP- kartio, joka on spiraalein jäykistetty. Tämä vaikuttaa kartion resonointiin huomattavasti, joten uusittu GZIW takaa entistä tiukemman potkun!

 

Älä anna edullisen hinnan hämätä. Tämä elementti on suorituskyvyltään hintaisekseen erinomainen. Suunnittelutyötä on tehty enemmän kuin useimpien valmistajien kalliimpien hintaluokkien kohdalla.

 

Klippel optimoinnissa tehdään 10 tunnin mittaisia testauksia, joissa elementin käyttäytymistä mitataan monella tapaa ja heikot kohdat kaivetaan pois ennen tuotantoa. Näin saadaan aikaan erittäin suorituskykyinen elementti.

 

Tasaisen impedanssivasteen ansiosta elementti ottaa hyvin tehoa vastaan. Huolella suunnitellun puhekelan ja sen jäähdytyksen ansiosta tehonkestoa löytyy erinomaisesti. Pitkä liikerata mahdollistaa reilut äänenpainevarat matalammillakin taajuuksilla.
Lue lisää
Sulje

Halkaisija
20 cm / 8″

Vahvistiteho (RMS/max.)
100/200 Wattia

Impedanssi
4 ohmia

Kotelon mitat (LxKxS1/S2)
400 x 270 x 290/230 mm