Helix C ONE mono Autovahvistin

Saatavuus: Varastossa

1 199,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Helix C ONE mono Autovahvistin

Helix C-sarjan vahvistimet ovat puhdasta HighEndiä. A-luokan esiaste syöttää käsinvalittuja Mosfet-transistoreita joita on tässä monokanavaisessa vahvistimessa 32 kappaletta. Vaimennuskerroin on yli 1000, tällä vahvistimella ihan minkä tahansa kaiuttimen kartio pysyy täydellisesti kontrollissa.

Peräti 2200 wattia RMS tehoa 1 omin kaiutinkuormalla.

Reguloitu virtalähde pitää tehon samana auton järjestelmän jännitteestä riippumatta toiminta-alueella 9-16 volttia. Start&Stop yhteensopiva pääte pysyy päällä jopa 6 voltin jännitteellä jottei musiikki katkea liikennevaloissakaan.

Valinnaisella HDM ( Helix Digital input Module ) moduulilla saadaan ääni sisään vahvistimeen suoraan digitaalisena.

Jos haluat vielä enemmän tehoa, voit linkittää kaksi Helix C One vahvistinta yhteen ja saat kaksinkertaisen tehomäärän.

Tuotetiedot

Helix C ONE mono Autovahvistin

Helix C ONE on monipuolinen ja laadukas yhden kanavan autovahvistin, jonka tarkoituksena on nostaa auton äänentoistokokemus uudelle tasolle. Tarkkuudella suunniteltu ja täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia, tämä vahvistin on täydellinen lisäys mihin tahansa auton äänentoistojärjestelmään, tarjoten poikkeuksellista tehoa ja selkeyttä.

 

Kompakti Tehopakkaus: Koostaan huolimatta Helix C ONE tarjoaa vaikuttavaa tehoa, ylpeillen RMS-arvolla 1500 wattia 4 ohmissa, 1600 wattia 2 ohmissa ja 2200wattia 1 ohmissa. Tämä varmistaa, että autosi äänentoistojärjestelmä voi saavuttaa uusia suorituskykytasoja.

 

Luokka AB Tehokkuus: Vahvistin hyödyntää luokan AB -teknologiaa, joka tunnetaan tehokkuudestaan ja alhaisesta lämmöntuotostaan. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia voimakkaasta äänestä ilman huolta liiallisesta lämpötilan noususta, jopa pitkien kuuntelujaksojen aikana.

 

Joustavat Liitännät: Kahdella RCA/Cinch-sisääntulolla, yhdellä kauko-ohjaus sisääntulolla ja yhdellä optisella SPDIF-sisääntulolla (joka tukee taajuusaluetta 28 - 96 kHz), C ONE tarjoaa monipuoliset liitäntävaihtoehdot mukautuakseen järjestelmääsi. Siinä on myös sisääntulotilan kytkin lisäämään joustavuutta.

 

Tarkka Äänentoisto: Vahvistin on varustettu BurrBrown 32-bittisellä digitaali-analogimuuntimella (DAC) varmistaakseen, että musiikkisi toistetaan poikkeuksellisen selkeästi ja tarkasti. Sen taajuusvaste ulottuu 21 Hz:stä 40 000 Hz:iin, mahdollistaen jokaisen yksityiskohdan kuulemisen musiikissasi.

 

Edistyneet Toiminnot: Helix C ONE on täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia, mukaan lukien 21 Hz:n alipäästösuodin, säädettävät vaihevaihtoehdot ja dämping-kerroin 450. Se tukee myös Start-Stop -kykyä, mikä tekee siitä yhteensopivan modernien ajoneuvojen kanssa.

 

Kompakti ja Tyylikäs Suunnittelu: Mittasuhteiltaan vain 50 x 260 x 190 mm, tämä vahvistin on kompakti ja helppo asentaa autosi äänentoistojärjestelmään. Sen tyylikäs muotoilu ja rakennuslaatu tekevät siitä tyylikkään lisäyksen mihin tahansa asennukseen.

 

Luotettava ja Turvallinen: Sisäänrakennetuilla suojaustoiminnoilla ja laadukkailla komponenteilla varustettu Helix C ONE varmistaa luotettavan suorituskyvyn ja suojaa investointiasi. Se toimii laajalla jännitealueella (10,5 - 17 volttia) ja sisältää neljä 30 A LP-Mini-sulaketta lisäturvallisuuden takaamiseksi.

Päivitä autosi äänentoistojärjestelmä Helix C ONE monokanavavahvistimella. Olit sitten musiikin harrastaja tai haluat nauttia ylivertaisesta äänenlaadusta tiellä, tämä vahvistin on ihanteellinen valinta autosi äänentoiston parantamiseksi. Upoudu musiikkiin ja nosta ajoelämyksesi uudelle tasolle Helixin avulla.


Lue lisää
Sulje

Erittäin tehokas Class AB -vahvistin, joka tarjoaa jopa 1 100 wattia RMS @ 1 ohmiin – täydellinen yhdistelmä kaikille 2 x 2 ohmin subwoofereille. Sitä voidaan käyttää myös erittäin laajakaistavahvistimena poikkeuksellisella äänenlaadulla – ihanteellinen High Resolution Audio -käyttöön. Valtava dämping-kerroin 1 000 @ 4 ohmia maksimaalista kaiutinohjausta varten. Sisäänrakennettu aktiivinen jakosuodin korkea- ja matalataajuisella suodatuksella, kaistanpäästöllä, basson korostuksella ja vaihevaihtoehdoilla.

1 x 525 / 1 050 wattia @ 4 ohmia
1 x 830 / 1 660 wattia @ 2 ohmia
1 x 1 100 / 2 200 wattia @ 1 ohmi

Sisääntulot: 2 x RCA

Mitat: 37,1 x 430 x 240 mm