Elipson Architect IC8 Ultra Slim 3-Tie kattokaiutin, kpl

Saatavuus: Kysy lisää

249,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Elipson Architect IC8 Ultra Slim 3-Tie kattokaiutin, kpl

Elipson IC 8 Ultra Slim kaiuttimet on erittäin ohuet, syvyys vain n. 5 cm, upotettavat kaiuttimet ainutlaatuisella 3-tie rakenteella jossa 3 bassoelementtiä, midtaajuus elementti ja diskantti.

Nämä kaiuttimet on ideaalinen valinta laadukkaan äänen tuottamiseen rajallisessa asennustilassa.

 

Tuotetiedot


Elipson Architect IC8 Ultra Slim 3-Tie kattokaiutin, kpl Elipson Architect IN sarjan IC 8 Ultra Slim kaiuttimet ovat osa Elipsonin visuaalisesti huomaamattomien äänentoistokomponenttien sarjaa. Tämä ultraohut (syvyys vain n. 5cm) upotettava kaiutin sisältää ainutlaatuisen 3-tie rakenteen ja se onkin ideaalinen valinta kohteeseen jossa on rajallisesti asennustilaa. Kaiutin on passiivinen ja yhteensopiva useimpien HiFi tai A/V vahvistimien kanssa, osana yleisäänentoistoa tai kotiteatterin Dolby Atmos / DTS:X tehostekaiuttimina. IC8 Ultra Slim kaiutin on ihanteellinen valinta monenlaisiin asennuskohteisiin, on kyseessä sitten kokoushuone, ravintola, liikehuoneisti, hotelli, toimisto, koulu, yksityiskoti tai integroitu kotiteatteriratkaisu, IC8 kaiuttimemme takaa hyvän äänentoiston pienestä kokoluokasta.
Lue lisää
Sulje

Elipson IC8 Ultra Slim kaiutin on varustettu 3-tie rakenteella jossa on 3 kpl 7.5cm bassokaiuttimia paperikartiolla, 1 kpl 7.5cm midbassokaiutin ja 20mm silkkikalottidiskantti.

Kaiuttimen huomaamaton valkoinen on magneettisesti kiinnittyvä ja se voidaan maalata jotta kaiuttimen saa täydellisesti uppoamaan kodin sisustukseen.

IC 8 Ultra Slim kaiuttimien herkkyys on 88db ja maksimi tehonsieto on 70W. Taajuusvasteen ulottuessa 95hz aina 20kHz asti, tämä malli on ideaalinen tehostekaiutinratkaisu kotiteatteriin tai taustamusiikin soittamiseen.

TEKNISET TIEDOT

Tyyppi: 3-Tie ultraohut kattokaiutin

Teho: 70W

Taajuusvaste (± 3 dB): 95 Hz – 20 kHz

Herkkyys: 88 dB/1W/1m

Impedanssi: 8 ohmia

Kaiuttimet: Bassokaiutin: 3×3 “paperikartio, kumireuna Mid: 3”, kangasreuna Tweeter: 1 “silkkikalotti

Värit: Musta runko valkoinen etuverkko

Mitat: Ø272 x P50 mm

Upotusaukon halkaisija Ø: Ø242 mm

Paino: 1,6 kg