JBL Club 422F 4″ Autokaiutinpari

Saatavuus: Kysy lisää

69,90 /pr

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL Club 322F 4″ Autokaiuttimet

Uudistetun Club sarjan koaksiaalikaiuttimet tarjoavat entistä paremman hinta-äänenlaatu suhteen. 3-Ohmin impedanssi ja suuri herkkyys – Suunniteltu sopimaan suoraan auton alkuperäisiin äänentoistojärjestelmiin.

4″ 2-Tie Koaksiaalinen autokaiutin, tehonsieto 35W/105W, Impedanssi 3 ohm.

Tuotetiedot

JBL Club 422F 4" Autokaiuttimet


JBL:n Pro Car Audio.
Club koaksiaali- ja komponenttikaiuttimet tuovat JBL pro -äänen yhä useampiin ajoneuvoihin. Kompaktin rakenteensa ansiosta ne mahtuvat useampiin ajoneuvoihin kuin kilpailijamme, ja niiden suuri herkkyys tuottaa erinomaisen suorituskyvyn myös järjestelmissä, joissa niitä ohjataan suhteellisen matalatehoisella tehdasasstereolla. Lujarakenteiset Plus One™-mallin polypropeenikartiot on tehty kestämään ja ne tuottavat iskevän bassotoiston. Edge-driven silk dome -diskantit tarjoavat laajemman ja tasaisemman korkeiden taajuuksien vasteen ilman karheutta jopa kovimmillakin äänenvoimakkuustasoilla. Starfish™-diskanttielementin asennussovitin ja I-Mount-diskanttielementin asennussarja tekevät kaiutinsarjan asennuksesta helppoa. Saatavana eri standardikokoina – 3", 4", 5-1/4", 6-1/2", 6" x 8" ja 4" x 6" koaksiaalinen, 6" x 9" 3-tie sekä , 3/4" diskanttielementti – ne ovat täydelliset korvaajat tehdasasennuskaiuttimille.


Ominaisuudet
• Plus One™ -woofer-kartion rakenne
• Edge-driven Silk dome -diskantti
• Erityinen matala design tarjoaa enemmän asennussovelluksia
• Säädettävä diskanttielementin lähtötaso
• Akustisesti vaimennettu, UV-suojattu polypropeenikartio
• Suurempi magneetti, suurempi teho
• Erityinen diskanttielementtipodi, joka on suunniteltu äänen säätöön eri kuuntelupositioissa (erillissarjat)
• Starfish™-diskanttielementin asennussovitin (erillissarjat)
• I-Mount diskanttielementin asennussarja (erillissarjat)


Ominaisuudet ja hyödyt


Plus One™ -woofer-kartion rakenne
Patentoidut (yhdysvaltalainen patentti #7,548,631) Plus One™-kartiot tarjoavat enemmän kartion kokonaispinta-alaa kuin muut vastaavan kokoluokan kaiuttimet. Tuloksena on suurempi herkkyys, parempi matalien taajuuksien toisto ja vahvemmat musiikin ominaispiirteet.


Edge-driven Silk dome -diskantti
Club 422F, Club 522F, Club 622, Club 8622F ja Club 9632 sisältävät Edge-driven Silk dome -diskantin, joka yleisemmin käytetyn w-dome-diskantin sijaan tuottaa laajemman ja tasaisemman taajuusvasteen ilman karheutta jopa kovimmillakin äänenvoimakkuustasoilla.


Erityinen matala design tarjoaa enemmän asennussovelluksia
Club 620F:n kompakti design 6-1/2":n kokoluokalle takaa, että ne sopivat lähes mihin tahansa nykyiseen ajoneuvoon. Se tarjoaa JBL:n tunnusomaisen äänen yhä useampiin ajoneuvoihin.


Säädettävä diskanttielementin lähtötaso
Club 622- ja Club 602C, Club 602CTP-komponenttijärjestelmät tarjoavat diskanttielementin lähtötason säädön 0 dB tai 3 dB järjestelmän lineaarisuuden optimoimiseksi asennuspaikan mukaisesti.


Akustisesti vaimennettu, UV-suojattu polypropeenikartio
Jokaisen Club-kaiuttimen woofer-kartio on suunniteltu tuottamaan puhdas, resonoimaton äänenlaatu, sekä kestämään auton sisätilojen vaativat lämpö- ja kosteusolosuhteet.


Suurempi magneetti, suurempi tehonsieto
Uusi Club-sarja sisältää suuremmat magneetit, jotka tuottavat kilpailijoita suuremman tehon vastaavissa hintaluokissa.


Erityinen diskanttielementtipodi, joka on suunniteltu äänen säätöön eri kuuntelupositioissa
Club 602CTP -komponenttikaiutinjärjestelmä ei vain sisällä Starfish™-diskanttielementin asennussovitinta ja I-Mount-diskanttielementin asennussarjaa, vaan se tarjoaa myös uuden asennusvaihtoehdon – diskanttielementtipodin. Se on helppo asentaa, ja mikä vielä tärkeämpää, diskanttielementtipodi mahdollistaa kulman säädön ylös ja alas myös asennuksen jälkeen. Näin voit hallita akustista suorituskykyä eri kuuntelupositioissa.


Starfish™-diskanttielementin asennussovitin
Club 602C -komponenttikaiutinjärjestelmä toimitetaan Starfish™-diskanttielementin asennussovittimella. Starfish-diskanttielementin asennussovitin mahdollistaa diskanttielementin asennuksen tehdasasennettujen säleikköjen taakse ja paikkoihin kuten A-pilariin. Se sisältää myös kuusi irrotettavaa kiinnikettä, jotka mahdollistavat useita asennusvaihtoehtoja. Diskanttielementti voidaan pinta- tai uppoasentaa. Diskanttielementti on helppo huoltaa, eikä koko rakenteen irrotusta tarvita.


I-Mount diskanttielementin asennussarja
I-Mount™ (patenttinumero 5,859,917) -diskanttielementin asennusjär-jestelmä mahdollistaa helpon ja monipuolisen diskanttielementtien asennuksen kuhunkin komponenttijärjestelmään. Se sisältää upotuskupin ja pinta-asennusosat. 1-3/4" aukko ja 1" asennussyvyys tekevät asennuksesta vaivattoman. Näin diskanttielementti voidaan uppoasentaa ja sitä voi säätää jopa ±40 asteen kulmassa. Mukana toimitetaan lukkomutterit pitämään kaikki paikoillaan. Diskanttielementti voidaan vaihtaa poistamatta koko rakennetta.


Club 422F
4" (100 mm) kaksitie-autokaiutin
Tehonkesto: 35 W RMS, 105 W huippu
Herkkyys (@ 2,83 V/m): 90 dB
Taajuusvaste: 75 Hz – 20 kHz
Nimellisimpedanssi: 3,0 ohmia


Lue lisää
Sulje