JBL GTR-601 1-Kanava Class-D Vahvistin

Saatavuus: Varastossa

349,00 

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL GTR Sarja esittelee autoäänentoiston tulevaisuuden.

Tuotetiedot

JBL GTR Sarja esittelee autoäänentoiston tulevaisuuden.JBL GTR-601 Huippuluokan mono subwoofer äänenlaatuvahvistin huikeilla innovaatioilla.Korkean hyötysuhteen tehokas d-luokan vahvistinteknologia, erittäin kompaktit ulkomitat ja vähäinen lämmöntuotto. Asennettavissa myös auton alkuperäiseen äänentoistojärjestelmään (linja -ja kaiutintason tulot). Jatkuva teho (alle 0.1% särö)

600W @ 2 Ohm, 380W @ 4 OhmJBL GTR Vahvistinsarja esittelee autoäänentoiston tulevaisuuden. Kompaktin kokoiset ja uskomattoman tehokkaat autovahvistimet huippuluokan hyötysuhteella.Suunniteltu ottamaan vastaan niin kaiutin kuin linjatasoista signaalia, JBL Stadium vahvistimet voidaan asentaa käytynnössä minkä tahansa auton vakio äänentoistojärjestelmään.2-, 4- ja 5-Kanavaiset vahvistimet tarjoavat lis?ksi Bluetooth streemauksen, eksklusiivisen Clari-Fi musiikin palauttamisteknologian joka analysoi ja parantaa kompressoitujen äänitiedostojen äänenlaatua reaaliaikaisesti, samanaikaisen yhteyden jakamisen Party Mode tilaan jossa kuka tahansa voi streemata musiikkia äänentoistojärjestelmään, ja ohjaamoon upotettavan ohjauspaneelin.

GTR Autovahvistimet vahvistavat autosi äänentoistojärjestelmä uusilla innovaatioilla.


D-Luokan Vahvistinteknologia
Jokainen GTR vahvistin, mukaan lukien kokotaajuusalueen mallit, on D-luokassa toimiva. Nämä korkean hyötysuhteen omaavat, vähän lämpenevät vahvistimet tuottavat runsaasti virtaa ilman korkeaa virrankulutusta, ja mahdollistavat kompaktit ulkomitat.

Päivitettävä ohjelmisto
GTR Vahvistimet sisältävät mini-USB portin jonka kautta on helppoa päivittää ohjelmisto.

ADAS Tulo
GTR Vahvistimien Priority tulot asettavat signaalin auton turvajärjestelmästä (Advanced Driver Assistance System) ensiarvoiseksi ja tunnistaessaan signaalin ohittavat sen hetkisen ohjelmalähteen.

Ominaisuudet
- Teho 2 Ohmia, 600W rms (alle 0.1% särö, THD N)
- Teho 4 Ohmia, 380W rms (alle 0.1% särö, THD N)
- Piikkiteho 1500W

Lue lisää
Sulje