JBL GTR-7535 5-Kanava Class-D Bluetooth

Saatavuus: Varastossa

549,00 

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL GTR-7535 Huippuluokan monikanavainen äänenlaatuvahvistin huikeilla innovaatioilla.

Tuotetiedot

JBL GTR-7535 Huippuluokan monikanavainen äänenlaatuvahvistin huikeilla innovaatioilla.


 


Korkean hyötysuhteen tehokas d-luokan vahvistinteknologia, erittäin kompaktit ulkomitat ja vähäinen lämmöntuotto. Asennettavissa myös auton alkuperäiseen äänentoistojärjestelmään (linja -ja kaiutintason tulot).


 


Bluetooth Hands Free & Audiosiirto, mukana johdollinen ohjauspaneeli josta voi ohjata tulevat ja soitettavat puhelut sekä aktivoida erityisen Party Mode tilan jossa kuka tahansa automatkustaja voi liittää Bluetooth laitteensa äänentoistojärjestelmään ja toistaa haluamaansa musiikkia.


 


Jatkuva teho (alle 0.1% särö)


75Wx4 200W @ 4 Ohm, 100Wx4 350W @ 2 Ohm


 


Jatkuva teho, sillattu (alle 0.3% särö)


200Wx2 @ 4 ohm


 


Klikkaa kuvaa lisätietoja varten.


 


', 'JBL GTR Vahvistinsarja esittelee autoäänentoiston tulevaisuuden. Kompaktin kokoiset ja uskomattoman tehokkaat autovahvistimet huippuluokan hyötysuhteella.


 


Suunniteltu ottamaan vastaan niin kaiutin kuin linjatasoista signaalia, JBL Stadium vahvistimet voidaan asentaa käytännössä minkä tahansa auton vakio äänentoistojärjestelmään.


 


2-, 4- ja 5-Kanavaiset vahvistimet tarjoavat lisäksi Bluetooth streemauksen, eksklusiivisen Clari-Fi musiikin palauttamisteknologian joka analysoi ja parantaa kompressoitujen äänitiedostojen äänenlaatua reaaliaikaisesti, samanaikaisen yhteyden jakamisen Party Mode tilaan jossa kuka tahansa voi streemata musiikkia äänentoistojärjestelmään, ja ohjaamoon upotettavan ohjauspaneelin.


 


GTR Autovahvistimet vahvistavat autosi äänentoistojärjestelmää uusilla innovaatioilla.


 


Bluetooth Hands Free ja audioliitäntä


 


Monikanavaiset GTR autovahvistimet tukevat Bluetooth liitäntää langatonta musiikin suorakuuntelua ja puhelintoimintoja varten. Voit vastaanottaa puheluita autosi äänentoistojärjestelmän kautta koskemalla painiketta mukana toimitetulta ohjauspaneelilta.


 


Clari-Fi äänenpalautusteknologia


 


Clari-Fi, yksinoikeudellinen DSP teknologia, on sisällytetty monikanavaisiin GTR vahvistimiin, se analysoi musiikkitiedostot ja parantaa pakattujen musiikkitiedostojen äänenlaatua reaaliaikaisesti. Ennakoiva algoritmi palauttaa pakatun äänitiedoston prosessoinnin yhteydessä menetetyn audiosisällön. Clari-Fi Toimii kaikilla toistolaitteilla ja äänilähteillä. Se laajentaa korkeataajuuksien kaistanleveyttä, toistaa vokaaliäänet luonnollisemmin ja laajentaa äänikuvaa.


 


Party Mode Langaton paritus


 


Monikanavaiset GTR vahvistimet tukevat Party Mode tilaa, joka on erityinen monen laitteen yhdistämistila joka mahdollistaa yksilöllisen musiikin streemauksen Bluetooth laitteesta. Kun Party Mode on aktivoitu ohjauspaneelista, kuka tahansa autossa voi kontrolloida musiikintoistoa.


 


Ohjaamoon upotettava ohjauspaneeli


 


Monikanavaisten GTR vahvistimien mukana toimitetaan langallinen ohjauspaneeli jossa on monisuuntainen mikrofoni ja laaja valikoima ohjaustoimintoja sormesi ulottuvilla. Voit aktivoida Bluetooth parituksen, vastaanottaa ja lopettaa puheluita, valita Party Moden ja ohjata Clari-Fi toimintoja.


 


D-Luokan Vahvistinteknologia


 


Jokainen GTR vahvistin, mukaan lukien kokotaajuusalueen mallit, on D-luokassa toimiva. Nämä korkean hyötysuhteen omaavat, vähän lämpenevät vahvistimet tuottavat runsaasti virtaa ilman korkeaa virrankulutusta, ja mahdollistavat kompaktit ulkomitat.


 


Kokotaajuusalueen linjalähdöt


 


GTR Sarjan monikanavaiset vahvistimet sisältävät kokotaajuusalueen linjalähdöt. Tämä mahdollistaa signaalin ohjaamisen vahvistimelta suoraan toiselle lisävahvistimelle esim. subwooferia varten.


 


Päivitettävä ohjelmisto


 


GTR Vahvistimet sisältävät mini-USB portin jonka kautta on helppoa päivittää ohjelmisto.


 


ADAS Tulo


GTR Vahvistimien Priority tulot asettavat signaalin auton turvajärjestelmästä (Advanced Driver Assistance System) ensiarvoiseksi ja tunnistaessaan signaalin ohittavat sen hetkisen ohjelmalähteen.


 


Ominaisuudet


 


- Teho 2 Ohmia, 100Wx4 200W rms (alle 0.1% särö, THD N)


- Teho 4 Ohmia, 75Wx4 200W rms (alle 0.1% särö, THD N)


- Teho 4 Ohmia (sillattu), 200W x 2 rms (alle 0.3% särö, THD N)


- Piikkiteho 2300W


 

Lue lisää
Sulje