JBL Series II 12″ Subwoofer

Saatavuus: Varastossa

119,00 

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

JBL S2-1224 12″ Autosubwoofer
Järeä Series II 12″ Autosubwoofer, tarkka ja selkeäsointinen subbari koko alataajuusalueella, impedanssinvalitsin 2 tai 4 ohmia

Tuotetiedot

Series II –sarjan bassokartioissa on erinomainen hyötysuhde ja suuri teho. JBL hyödyntää kartion progressiivista ripustusta, jonka ansiosta siinä on parempi hallinta iskunpituudelle verrattuna tavanomaiseen lineaariseen ripustukseen.Tuloksena on ylivertainen kartioliikkeen hallinta ja kontrolloitu bassovaste. High-roll -reunus, patentoitu kartiomalli ja pitkäiskuinen elementti takaavat, että Series II-bassokartiot tarjoavat ylivertaista syvyyttä tehokkuutta ja tarkkuutta verrattuna perinteiseen bassokartioon. Lisäksi ainutlaatuinen SSI™ (Smart Selectable Impedance) -kytkin mahdollistaa valinnan 2:n tai 4 ohmin impedanssille optimaalisen kaiutinkokoonpanon toteuttamiseksi. Siinä on kaikki, mitä tarvitset bassokartiolta.

Ominaisuudet ja hyödyt

SSI™ Impedanssin valitsin
Useimmat auton äänentoistojärjestelmien mallit vaativat 2- tai 4 ohmin impedanssin. Series II -subbareissa on ainutlaatuinen kaksois-impedanssikytkin, joka mahdollistaa molemmat impedanssivaihtoehdot. SSI antaa sinulle mahdollisuuden määrittää järjestelmäsi yksinkertaisesti kytkintä kääntämällä – ei saatavana miltään muulta valmistajalta.

Paksu yläripustus
Series II -bassokartiot sisältävät paksun yläripustuksen, joka tarjoaa upean kartioreunajousituksen ja samalla maksimaalisen iskunpituuden. Sen lisäksi, että se lisää kartion pinta-alaa, se tarjoaa myös huomattavaa lineaarista vakautta ja luotettavuutta.

Patentoitu kartion muoto
JBL-subbarikartioita ei ole rakennettu ainoastaan tykittämään matalimpia bassoja, ne on myös rakennettu kestämään. Series II -koteloissa käytetyn bassokartion ainutlaatuinen muotoilu takaa erinomaisen jäykkyyden pitkäkestoiselle suorituskyvylle.

Pitkäiskuinen kartio
Mitä pidempi bassokartion poikkeama on, sitä enemmän ilmaa se liikuttaa. Ja mitä enemmän ilmaa se liikuttaa, sitä enemmän bassoa tunnet. Pitkäiskuiset kartiot Series II -koteloissa takaavat tehokkaat ja syvät bassoäänet. Juuri niin kuin ne haluat.


Tekniset tiedot


Kuvaus: 12" (300mm) autosubbari
Bassokartio: 12" (300mm)
Tehonkesto: 275W RMS, 1100W huippu
Herkkyys (@ 2,83 V): 93 dB
Taajuusvaste: 25Hz – 175Hz
Impedanssi: 2 tai 4 ohmia, kytkimellä valittavat
Asennusaukon halkaisija: 11-1/4" (285mm)
Asennussyvyys: 6-1/2" (165mm)


Kotelosuositukset


Suljettu 21.20 litraa (sisätilavuus)


Refleksi 70.8 litraa (sisätilavuus) portin mitat pituus/halkaisija 29.8cm/10.2cm

Lue lisää
Sulje