Kenwood X501-1 D-Luokan Monopääte

Saatavuus: Varastossa

199,00 

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Kenwood X501-1 D-Luokan Monovahvistin
Pieni ja tehokas täysdigitaalinen vahvistin, tehot (rms) 300W@4ohm / 500W@2ohm

Tuotetiedot

X-sarjan vahvistimet tarjoavat tehokkaan ratkaisun kompaktiin muotoiluun, soveltuu ideaalisesti auton audiojärjestelmän parantamiseen. Lämpöhallintajärjestelmä kontrolloi vahvistimen ulostulotehoa sekä parantaa vahvistimen luotettavuutta ja varmistaa näin keskeytymättömän äänentoiston kun korkea ulostuloteho nostaa vahvistimen lämpötilaa.

X301-4 on kooltaan pieni, mutta sen valtava äänen ulostulo tekee siitä erittäin monipuolisen. Sen voi asentaa ajoneuvoihin joissa tilaa on rajoitetusti ja se sopii ajoneuvojen omistajille jotka eivät halua uhrata ylimääräistä kuljetustilaa vahvistimelle.

Dual Sigma Drive - Tämä kehittynyt negatiivinen takaisinkytkentäpiiri parantaa vaimennuskerrointa ja lisää tarkkuutta ja äänenlaatua. Kun signaali johdetaan subwooferille, kuten 50Hz taajuudella, kaiutinkartio liikkuu ja toistaa taajuutta. Kuitenkin kun kaiutinta aloitetaan kuuntelemaan, kaiuttimen oma massa ja joustavuus pitävät sen koko ajan liikkeessä. Tämä ylimääräinen liike (ääni) luo omanlaisen särötyyppinsä joka ei ole osa alkuperäistä signaalia. Negatiivinen takaisinkytkentäpiiri havaitsee tämän ei-toivotun liikkeen ja lähettää vastakkaisen pulssin joka pysäyttää kaiuttimen ylimääräisen liikkeen toimien ikäänkuin "sähköisenä jarruna".

Tekniset tiedot
- MAX Teho 1000W
- RMS Teho 300W(4Ω) / 500W (2Ω)
- Kaiutintasoinen sisääntulo
- Automaattinen heräte signaalin mukaan
- Säädettävä portaaton ali & ylipäästösuodin
- Bassonkorostus
- Mitat (LxKxS): 13.49x4.60x16.8cm

Lue lisää
Sulje