Marantz AV8805 13.2 Etuvahvistin/prosessori

Saatavuus: Kysy lisää

4 499,00 /kpl

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz AV8805 13.2 Etuvahvistin/prosessori 15-kanavaisilla XLR ja RCA lähdöillä

Marantz AV8805 13.2 kanavainen 4K Ultra AV etuvahvistin jossa HEOS sisäänrakennettuna. Toimintoina mm Dolby ATMOS, DTS X, AURO 3D, Airplay, Bluetooth, 15.2 lähtö RCA/XLR, 32bit/192Khz D/A-muunnin, Audyssey MultiEQ XT32.

Suorituskyky alkaa laadusta – Valmistettu vuosikymmenien kokemuksella, Shirakawa Audio Worksilla Japanissa.

Tuotetiedot
Marantz AV8805 13.2 Etuvahvistin/prosessori 15-kanavaisilla XLR ja RCA lähdöillä


 

Marantz AV8805 on etuvahvistin kaikilla herkuilla. Kotelo on kauttaaltaan kuparikotelossa ja esimerkiksi jokainen etuasteen kanava on omalla HDAM piirikortilla. Tämän ansiosta kanavaerottelu on äärimmäisen hyvä ja AV8805 soi hienosti myös stereona.

 

Koe huippuluokan äänentoisto. Tarjoaa poikkeuksellisen elävän äänenlaadun ja monipuoliset liitännät. Dolby Atmos ja DTS:X tuovat elokuvateatterimaisen kokemuksen kotiisi. Suunniteltu audiofiileille, tarjoten korkealuokkaisen suorituskyvyn ja tinkimättömän laadun. Täydellinen sydän viihdejärjestelmällesi.

 

• 13.2-kanavainen prosessointi, jossa on 15.2-kanavaiset XLR- ja RCA-ulostulot sekä joustavat esivahvistinasteet — ihanteellinen edistyneelle kotiteatteri-intoilijalle

 

• Koe immersiivinen, kolmiulotteinen ääni uusimpien surround-formaattien avulla, mukaan lukien Dolby Atmos (jopa 7.1.6 tai 9.1.4), DTS:X ja Auro-3D (jopa 13.1)

 

• Korkean suorituskyvyn 192 kHz/32-bittiset D/A-muuntimet kaikille kanaville tarjoavat korkeimman resoluution musiikille ja elokuville

• Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT, Dynamic Volume ja DynamicEQ tarjoavat taajuuskorjauksen, joka sopii parhaiten kuunteluympäristöösi

 

• Sisäänrakennettu Bluetooth ja Wi-Fi, joissa on 2,4 GHz/5 GHz kaksitaajuustuki, tarjoavat parannetun verkon vakauden jopa Wi-Fi-ruuhkaisissa kodeissa

 

•  Kuuntele musiikkia kodin mistä tahansa huoneesta HEOS langattoman musiikin suoratoistotekniikan ja HEOS-sovelluksen avulla

 

•  8K/60Hz ja 4K/120Hz läpivientituki jokaiseen viihdetarpeeseen: Uusimman HDMI-tuen teknologian avulla nauti 8K-laadun videosta 8K-lähdelaiteistasi tai nauti 8K:n skaalauksesta Full HD- tai 4K-lähteistä.

 

• Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI -tuki: Main-HDMI-lähdön kautta voit liittää TV:si eARC HDMI:llä, jotta voit siirtää pakkaamattomat ja objektipohjaiset ääniformaatit, kuten Dolby Atmos® ja DTS:X®, suoraan äly-TV-sovelluksestasi järjestelmääsi.

 

• Tuomme sinulle johtavaa videoyhteensopivuutta: Uusin High Dynamic Range -muotojen tuki, mukaan lukien HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 4:4:4 väriratkaisu ja BT.2020, sekä Dynamic HDR, tarjoten uskomatonta kuvanlaatua kirkkaudelle, selkeydelle ja kontrastille.

 

• Uusinta pelijännitystä: 4K/120Hz läpivientin, muuttuvan virkistystaajuuden (VRR), automaattisen matalan viiveen tilan (ALLM) ja pikaisen kehyksen siirron (QFT) avulla nautit pelikokemuksestasi uskomattomalla kuvalla vähentyneellä viiveellä ja repeämisellä.

 

• Suoratoista musiikkia AirPlayn, Bluetoothin, Spotifyn, TuneIn Internet -radion, Sound Cloudin, Tidalin, Napsterin, Deezerin ja muiden kautta HEOS-sovelluksen avulla

 

 

• Verkkomusiikin suoratoisto tukee DSD:tä (2.8/5.6 MHz), FLACia, ALACia ja WAVia korkean resoluution Hi-Fi-kuunteluun

 

• Asennus ja käyttö ovat saumattomia Setup Assistantin ja Marantz AVR Remote -sovelluksen avulla

  

 
Lue lisää
Sulje

Taidokas suunnittelu

Marantz AV8805 tarjoaa upean rakenteen parhaalle, muuttumattomalle musiikin ja elokuvien toistolle. Erittäin jäykkä perusrunko – kaikkien äänisignaalia kuljettavien piirilevyjen perusta – ei anna mahdollisuutta mikrofoninomaisiin vaikutuksiin ei-toivotun tärinän kautta. Ylisuuri toroidaalimuuntaja, joka syöttää suuria pääkondensaattoreita, on asetettu ylimääräiselle 5 mm:n alumiinijalustalle lisävakauden saavuttamiseksi. Kaikki elektroniikka on tuettu päärungon kuparipinnoituksella, mikä takaa parhaan maayhteyden mihin tahansa pisteeseen ja parantaa merkittävästi signaali-kohina-suhdetta. Yhteensä 17-erillistä HDAM-piirilevyä käytetään parhaan kanavien erottelun saavuttamiseksi viiteasetuksia vastaavaan äänen suorituskykyyn. Lopuksi kaikki katetaan hyvin painavalla päällikannella, joka koostuu kolmesta osasta.

HDMI-liitännät; HDCP 2.2 -yhteensopiva

Marantz AV8805 on tulevaisuuteen yhteensopiva, uusimpien HDMI- ja HDCP 2.2 -määritysten kanssa kaikissa kahdeksassa HDMI-tulossa. Esivahvistin tukee 4K Ultra HD 60 Hz -videota, 4:4:4 -värisubnäytteenottoa, suurta dynaamista aluetta (HDR) ja 21:9 -videota, 3D:ta sekä BT.2020 -läpivientiä jokaisessa sisääntulossa. Se on yhteensopiva 4K Ultra HD Blu-ray -levysoittimien, digiboksien ja muiden 4K Ultra HD -lähteiden kanssa. Dolby Vision -yhteensopivuus, HLG (Hybrid Log Gamma) -uusi HDR-formaatti lähetyksille ja läpivientikyvykkyys ovat myös tuettuja.

 

Dolby Atmos

Tunne jokainen ulottuvuus Dolby Atmosin avulla, joka perustuu objektipohjaiseen ääniformatointiin ja luo todella immersiivisen kuuntelukokemuksen. Nauti 7.1-kanavaisesta surround-äänikaiutinjärjestelmästä ja kuudesta ylimääräisestä yläkaiuttimesta tai Dolby Atmos -korkeuskaiuttimista saavuttaaksesi viimeisimmän kotiteatterikokemuksen — mukaan lukien Dolby Surround -ylösmiksaus vanhemmalle sisällölle.

 

DTS:X

DTS:X™ immersiivinen ääni sijoittaa äänen sinne, missä se tapahtuisi luonnollisesti tilassa, luoden elävän moniulotteisen äänielämyksen kotona. DTS Neural:X™:n mukana tuleva spatiaalinen uudelleenkartoitusmoottori tarjoaa parannetun immersiivisyyden ja korkeamman realismin kaikissa suosikkielokuvissasi.

 

Auro-3D

Täysin upottamalla kuuntelijan elämänkaltaiseen ääneen, Auro-3D tarjoaa entistä syvemmän ympäröivän äänikokemuksen omistettujen korkeus- ja yläkanavien avulla perinteisten kanavien lisäksi. Auro-3D otetaan käyttöön tulevan laiteohjelmistopäivityksen avulla ilman lisäkustannuksia.

 

HDMI eARC -objektipohjainen äänituki

eARC (Enhanced Audio Return Channel) tukee 3D-äänen siirtoa televisiosovelluksistasi yhdellä HDMI-liitännällä suoraviivaiseen asennukseen. Tämä ominaisuus otetaan käyttöön tulevalla laiteohjelmistopäivityksellä.

 

Sisäänrakennettu Bluetooth, Wi-Fi ja AirPlay -ominaisuus

AV8805:ssä on Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteys langattomaan suoratoistoon, ja se on varustettu kehittyneellä kaksiantennisella lähetin-vastaanotinjärjestelmällä, joka mahdollistaa vahvan suoratoiston jopa tiheästi asutetuissa kaupunkiympäristöissä. Lisäksi Apple AirPlay -yhteensopivuuden avulla voit nauttia suosikkiaudio sisällön kuuntelusta langattomasti iOS-laitteistasi, kuten iPhonesta tai iPadista.

 

HEOS: Täydellinen ratkaisu langattomaan monihuoneen musiikin suoratoistoon

AV8805:n sisäänrakennettu HEOS-teknologia mahdollistaa suosikkimusiikkisi suoratoiston ja toiston langattomasti valtavasta valikoimasta lähteitä. Nauti musiikista Spotifyn, TuneIn Internet -radion, Sound Cloudin, Tidalin, Napsterin, Deezerin tai paikallisten musiikkitiedostokirjastojesi kautta. Lisäksi HEOS-komponenttien, kuten HEOS-kaiutinsarjan tai muiden HEOS-yhteensopivien vastaanottimien, avulla voit soittaa kaiken musiikin koko talossa ja hallita sitä vaivattomasti ilmaisen HEOS-sovelluksen avulla.

 

Marantz AVR Remote

Alusta lähtien uudelleen suunniteltu Marantz 2016 AVR Remote -sovellus antaa sinulle ennennäkemättömän hallinnan uusimmista Marantz-verkkoyhteensopivista AV-vastaanottimista iOS- ja Android-puhelimilla ja tableteilla. Monien uusien ominaisuuksien lisäksi grafiikka ja käyttöliittymä on täysin uudistettu: hallitse virranohjausta, äänenvoimakkuutta, äänilähdettä ja asetuksia tai siirry HEOS-sovellukseen päästäksesi käsiksi uskomattomaan valikoimaan musiikkisisältöä ja suoratoistopalveluja, kaikki täydellisellä HEOS langattoman monihuoneen hallinnalla.

 

Korkean resoluution ääni

AV8805 antaa sinulle mahdollisuuden tutustua korkean resoluution ääniraidojen uskomattomaan tarkkuuteen, dekoodaamalla jopa 24-bittiset/192 kHz ALAC, FLAC ja WAV häviöttömät tiedostot sekä DSD 2.8 MHz ja 5.6 MHz raidat (SACD:n äänihifimuoto) etupaneelin USB-portin ja verkkolähteiden kautta. Tai kuuntele muita suosittuja tiedostotyyppejä, kuten MP3.

 

Edistynyt 32-bittinen D/A-muunnos kaikilla kanavilla

Marantz AV8805:ssä on kahdeksan huippuluokan AK4490 32-bittistä stereodigitaanalogimuunninta kaikilla kanavilla sekä XLR-tulo- ja -lähtöliitännät. Siinä on balansoitu XLR-stereotulo, joka voidaan määrittää, sekä 15.2 balansoitua XLR-lähtöä, joihin sisältyvät kaksi subwoofer-lähtöä, etukorkeus/leveys-lähdöt ja yläkanavat. Tämä laaja balansoitujen XLR-liitäntöjen yhteensopivuus takaa huippuluokan suorituskyvyn kotona ja studiossa, kun taas 15.2 esivahvistimen lähtöä (RCA-liittimet) tarjoavat lisää yhteensopivuutta useiden tehovahvistintyyppien kanssa.

 

Huippuluokan äänikomponentit

AV8805:ssä on uusimmat Marantzin omat HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) -komponentit, jotka koostuvat tarkkaan valituista diskreeteistä piirielementeistä tiiviillä alilevyllä sekä erittäin laajakaistaisella vasteella (100 kHz, -3 dB), mikä luo avoimen äänikentän hienostuneella yksityiskohtien toistolla.

 

Edistynyt Audyssey MultEQ XT32

Varustettuna täydellisellä Audyssey Platinum -paketin edistyneillä DSP-algoritmeilla, AV8805:ssä on Audyssey MultEQ XT32 automaattinen huoneen akustiikan korjausjärjestelmä. Mukana toimitettavan mittausmikrofonin avulla MultEQ XT32 analysoi jokaisen kaiuttimen äänen ulostulon (mukaan lukien subwooferit) jopa kahdeksassa mittauspisteessä ja luo tarkkuuden digitaalisia suodattimia, jotka optimoivat jokaisen kanavan oikean taajuus- ja aikadomain-vasteen. Lisäksi valinnainen Audyssey MultEQ Editor -sovellus antaa sinun tarkastella ja säätää asetuksia yksityiskohtaiseen hienosäätöön ja mukauttaa ääntä tarkemmin huoneesi ja makusi mukaan.

 

Audyssey MultEQ Editor -sovellus

AV8805 tukee upouutta Audyssey MultEQ Editor -sovellusta. Siirry ‘moottoritilaan’, tarkastele ja säädä asetuksia yksityiskohtaiseen hienosäätöön, mukauta ääntä tarkemmin huoneen tiettyihin ongelmiin ja muokkaa ääntä omien mieltymystesi mukaisesti.

• Tarkastele kaiutinten tunnistustuloksia oikean asennuksen tarkistamiseksi.
• Tarkastele Audyssey-kalibroinnin ennen ja jälkeen -tuloksia, mikä helpottaa huoneen ongelmien tunnistamista.
• Muokkaa Audyssey-kohdekäyrää jokaiselle kanavaparille makusi mukaan.
• Säädä taajuuskorjauksen säätöaluetta jokaiselle kanavaparille.
• Vaihda kahden korkean taajuuden vaimennuksen kohdekäyrän välillä.
• Ota käyttöön/poista käytöstä keskialueen korvaus, jotta äänialue tulee kirkkaammaksi tai pehmeämmäksi.
• Tallenna ja lataa kalibrointitulokset.

Audyssey MultEQ Editor -sovellus, saatavilla Androidille ja iOS:lle, voidaan ostaa Apple AppStoresta tai Google Play -kaupasta.

 

Ulkoiset ohjausmahdollisuudet

Kaukosäätimen yhteensopivuuden varmistamiseksi muissa kotiteatterijärjestelmäsi komponenteissa, AV8805:ssä on IR (infrapuna) -kaukosäätimen tulo ja lähtö takapaneelissa, yhdessä kahden 12V:n laukaisutuloliitännän kanssa. Ulkoisten kotiautomaatio- ja ohjauslaitteiden suoraan liittämiseksi AV8805:ssä on RS-232C-sarjaportti ja Crestron Connected -sertifiointi nopeaa ja helppoa integrointia varten Crestron-kotiautomaatiolaitteiden kanssa.

 

Kaksinkertaiset subwoofer-lähdöt

Yksi subwoofer vaatii optimaalisen sijoituksen, jotta vältetään kuultavat huiput ja notkot matalataajuusvasteessa pääkuuntelupaikalla. AV8805 tukee kahta subwooferia: eri paikoissa käytettynä ne tasoittavat matalataajuusvastetta tarkemman basson aikaansaamiseksi missä tahansa huoneessa.

 

Useat lähteet/monta huonetta

Mikä tahansa on perheesi viihdetarve, AV8805 toimittaa sen: voit nauttia surround-ääniasetuksesta päähuoneessa ja samaan aikaan toistaa stereoääntä toisesta lähteestä eri osassa taloa. Monipuoliset konfiguraatiovaihtoehdot ovat mahdollisia 13-kanavaisen käsittelykyvyn ansiosta.

 

Smart-TV-yhteensopivuus

Marantz AV8805 voidaan ohjata smart-TV-kaukosäätimellä HDMI CEC -toiminnon avulla, joka liittyy smart-TV:si. Aseta vain “HDMI Control” -asetus päälle vastaanottimessasi, sitten aseta “Smart Menu” -asetus päälle ja aloita AV8805:n ohjaaminen TV-kaukosäätimelläsi. Smart Menu -aloitusnäytöltä pääset nopeasti valitsemaan lähteen ja ympäröintitilan, vastaanottimen asetukset sekä neljä Smart Select -vaihtoehtoa.

 

Helppokäyttöiset Smart Select -toiminnot

AV8805:ssä on neljä Smart Select -painiketta kaukosäätimessä, joista jokainen tallentaa suosikkiasetukset: syötteet, äänenvoimakkuuden ja Audyssey-konfiguraation tiettyä lähdettä varten. Paina yhtä nappia ja AV8805 voidaan asettaa täydellisesti mille tahansa, olipa kyseessä sitten Blu-ray-soitin, TV:n digiboksi tai suosikki-internetradiokanava.

 

Helppo asentaa, helppo käyttää

Helppoon asennukseen AV8805:n selkeä graafinen näyttövalikko sisältää yksinoikeudella olevan Setup Assistant -asetusavustajan, joka yhdistyy pikakäynnistysoppaan kanssa tarjoten ohjausta ja optimoi tärkeät asetukset parhaan mahdollisen äänenlaadun saavuttamiseksi, oli sitten millainen kokoonpano tahansa.

 

Yli 60 vuoden audiofiili perinne

Vuonna 1953 perustettu Marantz on pitkän ja rikkaan historian omaava äänikomponenttien suunnittelija, jota arvostavat musiikin ystävät ja vaativat kuuntelijat ympäri maailman.

Koska musiikki on tärkeää, AV8805 jatkaa pitkää perinnettämme tarjota ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen musiikille ja elokuville.

Monikanava Surround

DTS HD Master / DTS:X
DTS:X Pro
DTS Neural:X
DTS Virtual:X
Dolby TrueHD / Dolby Atmos
Dolby Surround
Dolby Height Virtualization
Etukaiuttimet laaja: Dolby / DTS
Auro 3D 13-kanavaa
IMAX Enhanced
MPEG-H
Monikanava-stereo​
Dialogin parannus
enimmäismäärä käsittelykanavia (esivahvistin) 13.2

Äänenparannus

Kuparilla päällystetty runko
Virtamuuntaja: Toroidaalinen
Virran takaisinkytkentä tekniikka​
Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM)​
Puhtaan äänen -tila​
Huippuluokan äänikomponentit​
Kullatut RCA-liittimet
Kellon jitterin vähentäjä
Audyssey MultEQ XT32
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume o / o
Audyssey LFC
Audyssey-sovellustuki
Pakatun äänen tehostin: MDAX2

Verkko

HEOS Monihuone- ja suoratoistojärjestelmä
Pakakut formaatit MP3 / WMA / AAC
Pakkaamattomat formaatit FLAC / ALAC / WAV
DSD-äänentoisto jopa DSD5.6
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 192/24
Katkeamaton toisto (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay 2
Roon Testattu
Internet-radio TuneIn
Spotify Connect / Tidal / Deezer / muut
Amazon Prime Music / Pandora
Yhteensopiva kaukosäädinsovelluksen kanssa älypuhelimille Android / iOS/Amazon Kindle
Yhteensopiva kaukosäädinsovelluksen kanssa tableteille
Ethernet-portit
WiFi
Bluetooth

HDMI

HDMI-tulot takana / edessä 7 / 1
HDCP2.3-tuki
HDMI-lähdöt main/ zone 2 / 1
HDMI:n enimmäisresoluutio (8k / 4k) 8k/60 – 4k/120
Videomuunnos analoginen -> HDMI
HDMI-HDMI skaalaus jopa 8K 60/50
HDMI: 8K / 4K / CEC / eARC
HDMI: Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG
HDMI: ALLM / QMS / QFT / VRR
HDMI:n läpivienti valmiustilassa
DSD-äänitoiminto

Monihuoneohjaus

HEOS Monihuonejärjestelmä integroitu
TV-ääniryhmitys
Monihuoneen vyöhykkeet 3
Zone äänilähde: HDMI / optinen, koaksiaalinen / verkko, USB / analoginen
Zone äänilähtö: esivahvistin
Vyöhykkeen HDMI-lähtö HDMI-lähteestä
Verkkoselainasetus
IP-ohjaus / RS232-ohjaus / Verkko-ohjaus / Sovellusohjaus
IR-ohjain sisään
Marantz-kaukosäädin bus
DC-heräte ohjaus 2

Muut

Ääniohjaus – Toimii Amazon Alexan kanssa
Ääniohjaus – Google Assist / Apple Siri
Kaiuttimen automaattinen asennus mikrofonilla Audyssey MultEQ XT32
FL-näyttö 2 riviä + porthole
Graafinen käyttöliittymä – GUI Edistynyt
ISF-sertifiointi
Käyttöjärjestelmän kielet 9
Asetusavustaja
Älyvalinta
Ohjelmistopäivitys verkon tai USB:n kautta
Säädettävät jakotaajuudet
Optimoitu basson uudelleenohjaus
Basson synkronointi
Automaattinen virrankatkaisu
Uniajastin / Ajastin

Liitännät

Komposiitti sisään / ulos 4+1 / 2
Komponentti sisään / ulos 3 / 1
HDMI sisään / ulos 7+1 / 3
Monihuoneen videosyöttö: Video / HDMI
Analoginen sisään 6+1 (1x XLR)
Phono (MM) sisään
Digitaalinen sisään: opt / koaksiaali 2 / 2
Monihuoneen ulos: analoginen 2
Monikanavaesivahvistimen lähdöt (15.2 RCA & 15.2 XLR)
Subwoofer-lähtöjä 2 (itsenäiset)
7.1 monikanavainen sisääntulo
Kaiutin A / B säädettävissä esivahvistimen kautta
Bi-amp-ohjaustila säädettävissä esivahvistimen kautta
Monihuoneen kaiutinliitännät esivahvistimen kautta
Etuliitännät: Audio / Komposiitti / HDMI / USB
USB-ääni / Made for iPod / Made for iPhone / AirPlay / AirPlay

Ominaisuudet

Saatavilla olevat värit: Musta
Metallinen etulevy
Järjestelmän kaukosäädin RC039SR
Esiohjelmoitu / Opeteltava / LCD-näyttö
Virrankulutus W 90
Valmiustilan virrankulutus W 0.2
CEC-valmiustilan virrankulutus W 0.5
Verkkohallinnan päälläolovirrankulutus W 3.7
Mitat, maksimi (L x S x K): 440 x 410 x 185 mm
(Antenni: Pystysuora: (L x S x K) mm)
Paino 13.7 kg
Pakkauksen suurin koko (L x S x K) 531 x 477 x 302 mm
Pakkauksen paino (tuotteen kanssa) 16.4 kg