Marantz PM-10 Integroitu vahvistin

Saatavuus: Kysy lisää

alk.10 000,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz PM-10 Integroitu vahvistin

Uudet Marantz Premium vahvistimet antavat audiofiileille todellisen syyn juhlaan. Marantz PM-10 on uusi referenssiluokan integroitu stereovahvistin.

Puhtaasti analoginen vahvistin joka on toteutettu neljällä päätevahvistimella (kaksi monotettuna yhteen kanavaan). Runsas virranantokyky 200 wattia per kanava (8-ohm, 20hz-20kHz) ja 400W (4-ohm, 20hz-20kHz).

Marantz Trade in -kampanja: Radiokulma juhlistaa Marantzin 70-vuotista matkaa huippuäänentoistossa. Tuo minkä tahansa merkkinen vahvistimesi vaihdossa ja saat tähän vahvistimeen huikean 2000€ alennuksen. Kampanja kestää 70 päivää ja päättyy 24.11. Tarjous voimassa ainoastaan Tampereen Laukontorin myymälässämme – tervetuloa mukaan!

Tuotetiedot
Marantz PM-10 Integroitu vahvistin

 

• Uusi referenssiluokan integroitu stereovahvistin
• Toteutettu neljällä päätevahvistimella (kaksi monotettuna yhteen kanavaan)
• Signaalitie toteutettu Marantzin omalla True Balanced Concept toteutuksella
• 200W per kanava 8 ohmiin, 400W per kanava 4 ohmiin
• Korkean virranantokyvyn omaava virtalähde
• Täysin balansoitu signaalitie
• Esivahvistinpuoli toteutettu Marantz HDAM prosessorilla
• Erilliset virtalähteet esiasteelle ja pääteasteelle
• Laadukas MM ja MC phonoesivahvistin
• Laadukas rakenne esim. vahvistetulla kuparirungolla, 5 mm paksulla alumiinikannella ja puhdaskupari • kaiutinliitännöillä


 

 

Lue lisää
Sulje

Vahvistimet ovat Marantzin ydinosaamista: Marantzin ensimmäinen tuote oli korkealuokkainen esivahvistin suunniteltu eritoten sen ajan uutuudelle, vinyylisoittimille. Monien merkkipaalujen, kuten Audio Consolette vuodelta 1952, Model 1 esivahvistin jne. Jälkeen Marantzin uusin lisäys laadukkaiden high end vahvistimien joukkoon on PM-10 integroitu stereovahvistin, joka jälleen luo uudet standardit, mitä tulee eri audioformaattien äänentoistoon.
PM-10 integrated amplifier

 

PM-10 integrated amplifier

Vahvistimessa yhdistyy äärimmäisen laadukas esivahvistinpuoli sekä järeät monoblokki päätevahvistimet, kaikki upeassa viimeistellyssä kotelossa. Mahduttaakseen kaksi paria päätevahvistimia yhteen koteloon on saavutettu käyttämällä stereohakkurivirtalähdettä. Tällä taataan paras mahdollinen äänentoisto vinyylisoittimista aina korkearesoluutioiseen audioon.

 

Optimaalinen suunnittelu

br-lazy"

Saavuttaakseen näin laadukkaan äänentoiston täytyy vahvistimen jokaisen osa-alueen olla optimaalisesti suunniteltu suorittamaan tietty tehtävänsä. Tyypillisesti integroidut stereovahvistimet käyttävät yhtä transistoria erillisen virtamuuntajan kanssa sekä esivahvistimelle että pääteasteelle.

PM-10 vahvistimessa löytyy erillinen virtamuuntaja esivahvistimelle, sekä jokaiselle pääteastekanavalle.

Optimized Design

Vahvistimesta löytyy myös oma virtamuuntaja mikroprosessorille joka huolehtii äänenvoimakkuudesta, sisääntulokomponenteista jne. Tällöin näistä lähtevä mahdollinen häiriöääni ei vaikuta signaalitiehen.

 

Aidosti Analoginen

PM-10 on aidosti analoginen vahvistin: monilla kilpailijoilla löytyy nykyään vahvistimista dac-ominaisuudet, ta d-luokan pääteasteet, Marantz haluaa kuitenkin pitää asiat yksinkertaisina ja laadukkaana analogisella toteutuksellaan.

Tästä syystä dac –ominaisuudet löytyvät Marantzin CD/SACD –ja verkkosoittimista eivätkä vahvistimista, tällä taataan mahdollisimman häiriötön vahvistintoteutus.

PM-10 vahvistimesta löytyy myös ’Purest Mode’ joka kytkettäessä päälle lopettaa vahvistimen tarpeettomat toiminnot ja piirilevyt antaen sisääntulevalle audiosignaalille mahdollisimman häiriöttömän kulun läpi vahvistimen. PM-10 vahvistimesta löytyy vielä Power AMP Direct –sisääntulo jota käyttämällä ohitetaan esivahvistinpuoli ja vahvistinta voidaan käyttää ainoastaan päätevahvistimena.

 

Täysin balansoitu

PM-10 vahvistimen täysin balansoidulla rakenteella saavutetaan vapaa ja häiriötön kulku signaalille vahvistimen läpi. Myös pidempien kaapelien käyttö ei lisää häiriötä balasoidussa rakenteessa. Vahvistimesta löytyy kaksi paria balansoituja sisääntuloja sekä balansoimaton linjasisääntulo sekä laadukas phono –sisääntulo.
PM-10 input

 

PM-10 input

Näistä sisäänotoista tuleva signaali konvertoidaan balansoiduksi ennen pääteasteelle menoa.

 

Balansoitu ja sillattu pääteaste

Marantzin tavoite oli saada PM-10 tuottamaan aidointa mahdollista ääntä sekä kykyä ajaa maailman vaativampia kaiuttimia vaivattomasti. Saavuttaakseen tämän Marantz toteutti PM-10:ssä täysin balansoidun signaalikulkutien esiasteesta pääteasteeseen aina kaiutinulostuloihin. Toinen ratkaiseva tekijä on sillatut pääteasteet.

Tyypillisessä stereovahvistimessa yhtä kaiutinta ajaa yhden kanavan pääteastepiirin positiinen ja negatiivinen osa. Sillattu vahvistin käyttää kahta pääteastetta per kanava. Yksinkertaistettuna yksi pääteaste työntää kaiuttimen elementtejä eteenpäin, toinen vetää takaisinpäin. Tällä tavoin vahvistin toistaa tarkemmin, dynaamisemmin ja luonnollisemmin ääntä.

 

PM-10 amplification

PM-10 tuottaa 2x200W 8 ohmiin, ja pystyy ajamaan vaativampiakin kaiuttimia aina 2x400w 4 ohmiin saakka. Tämä takaa sen että PM-10 pystyy ajamaan isoja, tehonälkäisiä kaiuttimia suurella volyymitasolla puhtaasti ja tarkasti, kuin pienempiä kaiuttimia musiikin ehdoilla.

 

Laadukkaasti valitut komponentit

Marantz on tunnettu kautta historian sen kyvystä valita parhaimmat mahdolliset saatavilla olevat komponentit Premium tuotteisiinsa – ja jos se ei onnistu löytämään haluamaansa, Marantz valmistaa sen itse.

Näin syntyi Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM). Marantz ei ollut tyytyväinen markkinoilla oleviin etuastepiirikortteihin joten se suunnitteli sen itse. Komponentit valikoituivat pitkien kuuntelusessioiden tuloksena, joita tehtiin Maranzin euroopan ja japanin kuuntelutiloissa, ja loistavaksi etuteastepiiriksi todettuaan Marantz on käyttänyt sitä myös muissakin kuin Premium tuotteissaan.

 

Components

PM-10 vahvistimessa käytetään piirin viimeisintä muotoa, HDAM SA3:sta, jossa on otettu huomioon korkearesoluutioisen audion toiston vaatimat ehdot. Samaa HDAM SA3 etuastepiiriä käytetään myös vahvistimen phonosisääntulossa MM sekä MC äänirasioille.

 

Tehty loistamaan

PM-10 stereovahvistin, kuten saman sarjan SA/CD-soitin SA-10, on valmistettu huippumateriaaleista, käsin valikoiduista komponenteista, tuplavahvistetusta kuparirungosta joka eristysominaisuuksien ansiosta eristää tehokkaasti kaiken mekaanisen ja elektroonisen häiriön vaikutuksen ääneen.

Laitteista löytyy myös Marantzin itse suunnittelemat ja valmistamat SPKT-100+ kaiutinterminaalit, jotka ovat puhdasta kuparia. Laitteista löytyy myös tukevat alumiiniset jalat.

 

PM-10 Chassis

Kaikki päätökset koskien suunnittelua ja toteutusta noudattavat aina lähtökohtaisesti Marantzin filosofiaa

 

Ominaisuudet

Kanavat 2
Current Feedback Suunnittelu
Täysin balansoitu piirirakenne
Kaksoismonopäätevahvistin suunnittelu
Phono Liitäntä : Marantz Musical Premium
HDAM versio SA3
Virtamuuntaja: SMPS
Korkealaatuiset audiokomponentit
Kustomoidut komponentit
Symmetric PCB rakenne
Alumiininen ekstruusiojäähdytyselementti (erillinen)
Kuparipinnoitettu runko
Kanavatasapainon säätö

Muut

Lineaarinen virtalähde etuvahvistin osiolle
Lineaarinen äänenvoimakkuudensäädin
Kaksoisvahvistus ja valmius toimia ulkoisena päätevahvistimena
Shottky diodit
Input buffer amp
Kuparoidut järjestelmälohkot
Kaksikerroksinen pohjalevy
Matalahäiriöinen LCD näyttö
5mm alumiininen etulevy

Liitännät

Analogiset äänitulot 7
Levysoitinliitäntä: MM / MC
Äänilähdöt 1 linja
Balansoidut tuloliitännät 2 kpl
Liitäntä ulkoiseen etuvahvistimeen (power amp  in)
Kullatut linjaliitännät / CD & Phono
Kaiutinterminaalit Marantz SPKT-100+
Kaiutinterminaalien määrä 4
D-Bus
Floating Control Bus ohjaus (3.5 mm mono jakki x 2)
Kuulokelähtö

Erittelyt

Lähtöteho (8 / 4 Ohm RMS) 200 W / 400 W
Taajuusvaste 5 Hz – 50kHz
Harmoninen kokonaissärö 0.01%
Vaimennuskerroin 500
Sisääntuloherkkyys: MM 2.6 mV / 47 kohm
Sisääntuloherkkyys: MC 280
Sisääntuloherkkyys: Korkea taso 400 mV / 20 kohm
Tuloherkkyys: Balansoitu korkea taso 800 mV / 40 kohm
Signaali-kohina suhde: High level 111 dB(2V input/Rated output)
Sisääntuloherkkys: Power Amp Direct IN 1,5 V / 20 kohm
Signaali-kohina suhde: Power Amp Direct IN 113 dB

Yleiset

Värit: Kulta / Musta
Metallinen etupaneeli
Virrankulutus W 270
Virrankulutus valmiustilassa W 0.3
Irrotettava virtajohto
Kaukosäädin RC004PMSA
Järjestelmäohjaus kaukosäädöllä
Ulkomitat (L x S x K) mm 440 x 168 x 453
Paino kg 21.5