NAD C399 Hybrid Digital DAC vahvistin

Saatavuus: Varastossa

2 199,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD C399 Hybrid Digital DAC vahvistin

NAD Classic sarjan lippulaiva integroitu vahvistin.

Uusi MDC2 kaksisuuntainen modulipäivitettävyys, HDMI eARC tuloliitäntä, 32 Bit 384 kHz ESS Sabre DAC, 180 W teho jatkuvana ja yli 250 W teho hetkellisenä per kanava.

 

Tuotetiedot
NAD C399 Hybrid Digital DAC vahvistin

 

Sivistynyttä tehoa

 

NAD on siirtynyt pois vanhanaikaisten sähkönälkäisten lineaaristen virtalähteiden ja AB luokan pääteasteiden maailmasta joka hukkaa jopa puolet otetusta tehosta ja tuottaa lähinnä hukkalämpöä kuin ääntä. NAD on kehittänyt yhä suorituskykyisempiä hakkurivirtalähteitä ja D luokan pääteasteita. NAD on näin kehittänyt edistyneesti tätä teknologiaa niin että se nykyään todellakin vakavasti haastaa perinteiset vahvistintoteutukset myös äänenlaadultaan.

 

Uusi suunnitelu takaa erittäin lineaarisen toiston laajalla taajuusvasteella ja tarjoaa vakioidun suorituskyvyn kaikilla kaiutinkuormilla, parantaen näin dramaattisesti edellisten vahvistintyyppien toimintaa.

 

Erittäin korkeahyötysuhteinen virtalähde kykenee 150 watin jatkuvaan ja yli 250 watin välittömään virrantarpeeseen.

 

C 399 Hybrid Digital DAC -vahvistin on tähän asti selkein osoitus NAD:n sitoutumisesta äänen erinomaisuuteen ja kestävään arvoon. C 399 käyttää NADin HybridDigital nCore -vahvistinta, joka on tähän asti ollut saatavilla vain Masters-sarjan vahvistimissa, ja se on NADin Classic-sarjan uusni lippulaiva integroitu vahvistin.

 

C 399:n digitaalinen -osio on rakennettu 32-bitin/384 kHz ESS Sabre DAC:n ympärille, joka on sama siru, jota käytetään NAD:n ylistetyissä M10- ja M33 Masters -sarjan vahvistimissa.

 

C 399 on myös ensimmäinen vahvistin, joka sisältää NADin uusimman sukupolven Modular Design Construction (MDC) -teknologian. MDC2:n avulla käyttäjät voivat lisätä valinnaisia moduuleja, jotka tarjoavat toimintoja, kuten BluOS Hi-Res -musiikin suoratoiston ja Dirac Live room -korjauksen.
Lue lisää
Sulje

Puhdasta voimaa

NAD:n Masters-sarjasta siirretty C 399:n HybridDigital nCore -vahvistin toimii hyvällä hyötysuhteella ja on huomattavan tehokas. Se voi tuottaa 180 wattia kanavaa kohti jatkuvaa tehoa ja 250 wattia kanavaa kohden hetkellistä tehoa, jolloin C 399 pystyy toistamaan musiikilliset siirtymät vaivattomasti.

HybridDigital nCore -suunnittelu tunnetaan laajasta kaistanleveydestä, tasaisesta taajuusvasteestaan, puhtaasta leikkauskäyttäytymisestä ja välittömästä palautumisesta, korkeasta virranantokyvystä ja stabiilisuudesta vaativien matalaimpedanssisien kaiuttimien kuormituksessa.

Melu ja säröarvot ovat häviävän vähäisiä kaikissa käyttöolosuhteissa. Nämä parannukset antavat C 399:lle mahdollisuuden tuottaa neutraalia, häiriötöntä ääntä jopa erittäin korkeilla kuunteluvoimakkuuksilla, puoleensavetävällä dynamiikalla, hienoilla yksityiskohdilla ja erinomaisella tilan tunteella.

Masters-sarjasta tuttu on myös korkearesoluutioinen ESS Sabre 9028 DAC, joka on tunnettu laajasta dynamiikka-alueestaan, erittäin alhaisesta kohinasta ja säröistään sekä lähes nollatasoisesta jitteristä. Tämän ensiluokkaisen DAC:n avulla C 399 voi toistaa kaikki digitaaliset lähteesi hämmästyttävällä musikaalisella, tarkalla äänikuvalla ja hämmästyttävällä selkeydellä.

 

Täydellinen tulevaisuutta varten

Vuonna 2006 NAD esitteli innovatiivisen Modular Design Construction arkkitehtuurin uusien toimintojen lisäämiseksi olemassa oleviin komponentteihin. Monissa NAD-tuotteissa on takapaneelissa paikat MDC-moduuleille, jotka suorittavat HDMI-kytkennän, BluOS-musiikin suoratoiston monihuonejärjestelmässä, Dolby Atmos -surround-käsittelyn ja muita toimintoja.

C 399 on ensimmäinen tuote, jossa on NAD:n uusi MDC2-arkkitehtuuri.

Ottamalla käyttöön kaksisuuntaisen tiedonsiirron moduulin ja vahvistimen välillä, MDC2 avaa tulevaisuuden uusille päivityksille. Pähkinänkuoressa, MDC2 auttaa suojaamaan sijoitustasi ennenaikaiselta vanhenemiselta ja lisää samalla haluttuja ominaisuuksia.

Varustettu Wi-Fi:llä ja Ethernetillä, valinnaisen MDC2 BluOS-D -moduulinavulla voit toistaa musiikkia suosikkisuoratoistopalveluista, käyttämällä kehuttua BluOS Controller -sovellusta Androidille, iOS:lle, MacOS:lle ja Windowsille.

Kuten kaikki BluOS-yhteensopivat tuotteet, MDC2 BluOS-D-moduuli tukee uutta Hi Res -suoratoiston standardia, Master Quality Authenticated (MQA), ja siinä on integroitu tuki kymmenille suoratoistopalveluille; mukaan lukien Tidal, Deezer, Qobuz, Amazon Music HD ja Spotify. Kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla MDC2 BluOS-D voi myös suoratoistaa musiikkia paikallisista lähteistä, jotka on liitetty C 399:ään, muiden huoneiden BluOS-yhteensopiviin komponentteihin.

Dirac Live* -toiminnon avulla voit mitata huoneesi akustiikkaa mukana toimitetun mikrofonin ja intuitiivisen sovelluksen avulla ja ladata sitten korjauskäyrät MDC2 BluOS-D -moduuliin. Kompensoimalla kuunteluympäristösi akustisia poikkeavuuksia Dirac Live parantaa dramaattisesti basson selkeyttä, kuvaa ja sointiäänen tarkkuutta. Kaksisuuntaisen arkkitehtuurinsa ansiosta MDC2 BluOS-D suorittaa Dirac Live room -korjauksen kaikille C 399:ään liitetyille lähteille.

 

Hyvin kytkeytyvä

C 399:ssä on kaksi optista ja kaksi koaksiaalista digitaalituloa sekä HDMI eARC -portti äänen toistamiseen liitetystä televisiosta samalla kun voit ohjata vahvistimen äänenvoimakkuutta television kaukosäätimellä. Analogisten lähteiden ystäviä palvelee hyvin kaksi paria RCA-linjatason tuloja sekä MM-phono-liitäntä ultratarkalla RIAA-tasauksella, jossa erittäin matala kohina ja korkeat ylikuormitusmarginaalit. Phono-esivahvistimessa on myös innovatiivinen piiri, joka vaimentaa infraäänikohinaa kaikissa LP-levyissä tinkimättä bassovasteesta.

Linjatuloissa on matalakohinaiset puskurivahvistimet äänen heikkenemisen estämiseksi.

Kahden kaiutinlähtösarjan lisäksi C 399:ssä on esivahvistin lähtöliittimet ja kaksi subwoofer-lähtöä ja näin se palvelee myös aktiivikaiuttimien ja aktiivisubwooferien käyttäjiä.

Kaksisuuntainen aptX HD Bluetooth mahdollistaa 24-bittisen suoratoiston mobiililaitteista ja korkealaatuisen lähdön Bluetooth-kuulokkeisiin. Sisäänrakennettu on myös oma kuulokevahvistin alhaisella lähtöimpedanssilla ja korkealla lähtöjännitteellä, mikä mahdollistaa C 399:n ohjaamisen vaativiin korkeaimpedanssisiin studiomonitorikuulokkeisiin.

 

Ajaton klassiko

Legendaarisen integroidun 3020-vahvistimen julkaisusta lähtien vuonna 1978, NAD-brändi on ollut synonyymi hyvälle hinta-laatusuhteelle ja äänenlaadulle. C 399 vie maineen aivan uudelle tasolle.

Kuten jokaisessa NAD-vahvistimessa, C 399 saa perusasiat oikein: täsmällinen äänenvoimakkuuden säätö tarkalla kanavatasapainolla, hiljaiset piirit ja oikeat tulo- ja lähtöimpedanssit.

HybridDigital nCore -lähtöasteella ja korkearesoluutioisella ESS Sabre DAC:lla C399 voi toistaa kaikki digitaaliset ja analogiset lähteesi kiehtovasti ja hienostuneella tasolla, joka on ennenkuulematonta Classic-sarjan integroidussa vahvistimessa.

NADin innovatiivisen MDC2-alustan ansiosta C 399 pysyy tulevan kehityksen tahdissa. C399 voi toimia maailmanluokan musiikkijärjestelmän keskuksena tänään ja tulevina vuosina. NADin C 399 HybridDigital DAC -vahvistimella legenda jatkuu.

ETUVAHVISTIN

Linjatulo, esivahvistinlähtö

THD (20Hz – 20kHz) <0,005% 2V ulostulossa

Signaali/kohinasuhde >106 dB (IHF; A-painotettu, viite 500 mV ulos, yksikkövahvistus)

Kanavaerotus >80dB (1kHz); >70dB (10kHz)

Tuloimpedanssi (R ja C) 22 kilohm 100pF

Suurin tulosignaali > 4,5 Vrms (viite 0,1 % THD)

Lähtöimpedanssi Lähde Z 240 ohm

Tuloherkkyys 93 mV (viite 500 mV ulos, äänenvoimakkuus maksimi)

Taajuusvaste ±0,03 dB (20Hz – 20kHz)

Suurin lähtöjännite – IHF-kuorma > 4,5 V (viite 0,1 % THD)

Äänen säätimet Diskantti: ±7,0 dB taajuudella 20 kHz; Basso: ±7,0 dB 60 Hz:llä; Balanssi: -10dB

Levysoitintulo, esivahvistinlähtö

THD (20Hz – 20kHz) <0,01% 2V ulostulossa

Signaali/kohinasuhde >84 dB (200 ohmin lähde; A-painotettu, viite 500 mV ulos) >76 dB (MM-rasialla, IHF; A-painotettu, viite 500 mV ulos)

Tuloherkkyys 1,44 mV (viite 500 mV ulos, äänenvoimakkuus maksimi)

Taajuusvaste ±0,3 dB (20Hz – 20kHz)

Suurin tulosignaali taajuudella 1 kHz > 80 mVrms (viite 0,1 % THD)

Linjatulo, kuulokelähtö

THD (20Hz – 20kHz) <0,005% 1V ulostulossa

Signaali/kohinasuhde > 110 dB (32 ohmin kuormat; A-painotettu, 2V ulostulo, yksikkövahvistus)

Taajuusvaste ±0,3 dB (20Hz – 20kHz)

Kanavaerotus >60dB 1kHz:llä

Lähtöimpedanssi 6 ohm

YLEISET TEKNISET TIEDOT

Linjatulo, Kaiutinlähtö

Jatkuva lähtöteho 4 ohmiin ja 8 ohmiin (stereo) > 150 W (nimellisarvolla THD, 20 Hz – 20 kHz, molempia kanavia ohjaavat)

IHF Dynamic Power 2 ohm 400W, 4 ohm 350W, 8 ohm 250W

THD (20Hz – 20kHz) <0,02% (250mW – 150W, 8 ohm ja 4 ohm)

Signaali/kohinasuhde >95 dB (A-painotettu, 500 mV tulo, viite 1W ulos 8 ohmissa)

Leikkausteho > 160 W (1kHz 0,1 % THD)

Huippulähtövirta > 20A (1 ohmissa, 1 ms)

Vaimennuskerroin > 150 (viite 8 ohmia, 20 Hz – 6,5 kHz)

Taajuusvaste ±0,3 dB (20Hz – 20kHz)

Kanavaerotus >75dB (1kHz); >70dB (10kHz)

Tuloherkkyys (80 W 8 ohmissa) Line In: 490 mV; Phono In: 7,5 mV; Digital In: 24 % FS

Tukee bittinopeutta / näytteenottotaajuutta jopa 24 bittiä / 192 kHz

Valmiustilan kulutus <0,5W

Taajuuskaista 2.402G – 2.480G

Suurin lähetysteho (dBm) 7dBm ± 2dBm

Mitat ja paino

Mitat (L x K x S) 435 x 120 x 390 mm

Nettopaino 11,2 kg

Lähetyksen paino 13,6 kg