NAD Masters M17 V2i Surround etuvahvistin – prosessori

Saatavuus: Kysy lisää

7 999,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD Masters M17 V2i Surround etuvahvistin – prosessori

Tuotetiedot
Ympäröi itsesi täydellisyydellä

M17 V2 jatkaa ylpeänä NAD:n parhaimman surround-äänisuorituskyvyn edustamista. Rajattomat mahdollisuudet odottavat M17 V2:n vaikuttavimman ominaisuuden, Modular Design Construction (MDC) -rakenteen, ansiosta, joka on NAD:n todistettu tapa estää ennenaikaista vanhentumista. Dolby Atmos®, DTS:X ja DTS-HD™ Master Audio yhdistettynä Dirac Live® Room Correctioniin tarjoavat hyperrealistisen äänen, joka tavoittaa jokaisen esityksen ulottuvuuden. Lisää tähän bitin täydellinen 4K UHD -videoprosessointi, niin M17 V2 tarjoaa tarkimman ääni- ja kuvakokemuksen, jonka olet koskaan kokenut. M17 V2 on vertaansa vailla joustavuudessaan ja ajan tasalla olevassa digitaalisessa teknologiassaan.

 

Täysin varusteltu surround

M17 V2 tarjoaa täyden HDMI-videosiirtymän ja surround-äänidekoodauksen sekä 11.1 tasapainotetut lähdöt. Täynnä hienostuneita ominaisuuksia, kuten Dolby TrueHD, DTS:X ja DTS-HD Masters Audio -dekoodaus, sekä nyt Dolby Atmos -pohjainen ääniobjekti, M17 tarjoaa huipputason suorituskyvyn. M17 V2:n digitaaliset tulot havaitsevat automaattisesti lähdeaineiston surround-tilan, ja käytössäsi on edistyksellisin dekoodausmuoto, joka perustuu asennukseesi. Koodatun digitaalisen bittivirran muuntaminen suoritetaan korkearesoluutioisilla ja äärimmäisen lineaarisilla D/A-muuntimilla, jotka on huolellisesti valittu niiden suorituskyvyn perusteella.

 

picture

 

Joustava asennus

Uusimmat HDMI-ominaisuudet, mukaan lukien HDCP 2.2, 4:4:4-väriresoluutio, High Dynamic Range -videotuki ja CEC/ARC, sisältyvät kaikkiin. Digitaaliset tulo- ja lähtöliitännät ovat saatavilla sekä koaksiaalisina että optisina formaatteina, jotta voit liittää kaikki digitaaliset lähteet helposti. Digitaaliset tulot muunnetaan analogiseksi käytettäväksi Zone 2:ssa, ja voit valita muuntaa käyttämättömät nauhalähdöt Zone 3:n ja Zone 4:n käyttöön erillisellä lähdevalinnalla ja äänenvoimakkuudella. BluOS®:n avulla voit myös helposti lisätä lisäkaiuttimia musiikin kuunteluun lisähuoneissa.

IR-toistimet, 12V-laukaisut, joiden avulla vahvistimet voidaan kytkeä automaattisesti päälle ja pois päältä, sekä RS-232-tietoliitäntä helpottavat liittämistä erittäin kehittyneisiin automaattisiin ohjausjärjestelmiin, kuten Crestroniin ja Control4:ään. Ajatellut ominaisuudet, kuten erilliset päälle- ja pois-koodit, suora pääsy lähteisiin ja FM-asemien esiasetukset helpottavat M17 V2:n integroimista monimutkaisiin kaukosäätimiin.

 

Master Quality Authenticated

Master Quality Authenticated (MQA) on vallankumouksellinen päästä päähän -teknologia, joka on sisäänrakennettu jokaiseen BluOS-yhteensopivaan vahvistimeen, jotta voit tallentaa ja toistaa MQA-musiikkia kaiuttimiisi puhtaimmassa laadussa. Kaikki BluOS-yhteensopivat soittimet ja järjestelmät sisältävät tehokkaan dekooderin ja äänen renderointilaitteen miljoonille MQA-koodatuille kappaleille. BluOS-sovelluksessa näkyvä MQA-logo osoittaa, että laite dekoodaa ja toistaa MQA-suoratoiston tai tiedoston, ja se kertoo sinulle, että kuulet juuri sen, mitä taiteilija tallensi ja hyväksyi studiossa.

picture

Maailman kehittynein digitaalinen huonekorjaus

M17 V2:ssa on mukana Dirac Live® ja sen tehokas huonekorjausohjelmisto, mukaan lukien kalibroitu mittamikrofoni ja Dirac Live Pro. Kokeneet käyttäjät voivat rakentaa täydellisen kuunteluympäristön, joka korjaa sekä äänen ajoituksen että väritykset, mukaan lukien mahdollisuus luoda mukautettuja kohdekurveja huoneen vasteelle ja valita useista kolmansien osapuolten kalibroiduista mikrofoneista.

 

BluOS-etulyöntiasema

M17 V2:ssa on ainutlaatuinen ominaisuus korkean tason AV-prosessoreissa: BluOS®, edistyksellinen käyttöjärjestelmä ja musiikinhallintasovellus, joka on jaettu NAD:n sisarbrändin Bluesoundin kanssa. Kun olet yhteydessä Internetiin Ethernetin tai Wi-Fi:n kautta, M17 V2:lla on pääsy tuhansiin Internet-radioasemiin ja yli tusinaan laadukkaaseen musiikkipalveluun, mukaan lukien Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer ja monia muita. Täysi tuki Master Quality Authenticated (MQA) -tekniikalle tekee M17 V2:sta korkeimman resoluution äänen suorituskyvyn yhdistettynä korkeimpaan määritelmän video suorituskykyyn.

 

picture

 

Lisätietoja Dirac Livestä saat täältä: Dirac Live
Lue lisää
Sulje

Täydellisesti balansoidut lähdöt kaikille 11.1-kanaville (Mini XLR korkeuskanavia varten)

• Erikois-DACit (digitaan-analog-muuntimeet) jokaiselle kanavalle

• Erilliset lineaariset ja aktiiviset virtalähteet, jotka on omistettu analogisille ja digitaalisille osille

• MDC-modulaarinen suunnittelurakenne (MDC), sisältää AM 17 -ääni- ja VM 300 -videomoduulit

• 5 x HDMI digitaaliääni-/videotulot – täysi tuki 4K UHD:lle 4K/60p/4:4:4/HDCP 2.2; 2 HDMI-lähtöä (1 HDCP 2.2 CEC:llä, 1 HDCP 1.4)

• Dolby Atmos® ja DTS-HD™ Master Audio -tuki

• BluOS™ Enabled langattomaan monihuoneen musiikin suoratoistoon (päivityssarja sisältyy)

• Korkean resoluution äänentoisto, mukaan lukien 24-bittinen/192 kHz FLAC / WAV / AIFF

• 5 mukautettavaa ääni-/videoasetusta

• Itsenäiset lähde- ja äänenvoimakkuudensäätimet toiselle vyöhykkeelle

• RS-232-porttiliitäntä edistyneille ohjausjärjestelmille

• Ympäristöystävällinen toiminta, alle 0,5 W valmiustilan virrankulutus

• Mukana Dirac Live® -ohjelmisto ja kalibroitu mikrofoni

Lataa viimeiset päivitykset TÄSTÄ

LIITÄNNÄT

HDMI: Tukee jopa 4K UHD -resoluutiota

Koaksiaali: 0,5 Vpp

Ethernet: RJ45 10/100/1000 Ethernet

LINJATASON SISÄÄNTULO

Sisääntulon impedanssi (R ja C): 56 kohmia + 220 pF

Sisääntulon herkkyys: 40 mV (viite 500 mV:n ulostulo)

Maksimisisääntulosignaali: >8Vrms

Signaali/kohinasuhde, A-painotettu: >90 dB (viite 500 mV:n sisääntulo, 500 mV:n ulostulo, äänenvoimakkuus asetettu yksikkövahvistukseen)

>80 dB (viite 2V:n ulostulo, maksimiäänen voimakkuus)

Kanavien erotus: >70 dB (viite 1 kHz / 10 kHz)

Taajuusvaste: ±0,3 dB (viite 20 Hz – 20 kHz, äänensäätö aktivoitu)

±0,3 dB (viite 20 Hz – 20 kHz, äänensäätö poistettu)

Taajuusvaste (alakaiutinlähtö): 10 – 200 Hz (viite -3 dB)

ULOSTULO

XLR: >2V rms

Maksimi ulostulotaso: >8V rms 600 ohmin kuormaan

THD (CCIF IMD, DIM 100): <0,005% (viite 20 Hz – 20 kHz, 2V:n ulostulo)

Äänenvoimakkuuden säätö:
– Diskantti: ±10 dB 10 kHz:n kohdalla (viite 2V:n sisääntulo, 2V:n ulostulo)
– Basso: ±10 dB 100 kHz:n kohdalla (viite 2V:n sisääntulo, 2V:n ulostulo)

YLEISTÄ

Valmiustilan virrankulutus: <0,5W

Laitteen mitat (L x K x S) – Bruttomitat*: 435 x 156 x 386 mm

Nettopaino: 10,9 kg

Toimituspaino: 17,5 kg

* Bruttomitat sisältävät jalat, ulkonevat painikkeet ja takapaneelin liittimet.