NAD MDC HDM-2 moduli

Saatavuus: Varastossa

429,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD MDC HDM-2 moduli

HDMI moduli 3/1 NAD MDC -vahvistimiin 4K ja ARC -tuella.

Seuraaviin NAD malleihin: C658, C368, C388, M12, M32, M33, C390DD

Tuotetiedot
Tarjoten kolme HDMI-tuloa sekä yhden lähdön videon läpivientiä varten, MDC HDM-2 HDMI-moduuli on avain luomaan todella upean äänimaiseman. MDC HDM-2 käyttää pakollista kaksikanavaista lineaarista PCM-ääniraitaa Blu-ray- tai DVD-elokuvista luodakseen vakuuttavan kaksikanavaisen korkean resoluution teatteriesityksen. Äänen tarkkuus on jopa 24/192 ja UHD 4K -videotarkkuus 4:4:4@60 Hz, joten MDC HDM-2 on täydellinen komponentti C 390DD, C368, C388, C658, M12 tai M32 -laitteeseesi.

 

NAD:n innovatiivisen Modulaarisen Suunnittelurakenteen avulla uusimman huipputeknologian lisääminen voi olla yhtä helppoa kuin ohjelmistopäivitys tai uuden laitteistomoduulin liittäminen stereovahvistimeesi.

 

MDC HDM-2 on uusin NAD:n MDC-moduuli, joka lisää HDMI-kytkennän ja äänitoiminnot viiteen suosituimpaan stereovahvistimeemme. Uusimman 6 GHz HDMI-sirun perusteella MDC HDM-2 tukee täysin UHD (4K) -videon läpivientiä videonäyttöön.

 

Ääni videoon

Vaikka se ei korvaa täysiveristä AVR-laitetta kotiteatteriympäristössä, videomahdollisuuden lisääminen stereojärjestelmään on usein parempi ratkaisu asiakkaille, jotka haluavat yksinkertaisuutta mutta vaativat korkeaa suorituskykyä. Kuluttajaelektroniikan ohjaus (CEC) ja äänen paluukanava (ARC) mahdollistavat MDC HDM-2:n ja sen isäntä-NAD-vahvistimen hallinnan televisiosi kaukosäätimellä saumattoman integraation ja helppokäyttöisyyden varmistamiseksi.

 

Täydellinen ratkaisu

MDC HDM-2 liittyy MDC BluOS® High Res Network Audio -moduuliin, mikä tekee NAD:n stereovahvistimista markkinoiden monipuolisimman valikoiman. Alkaen vinyylilevyjen toistosta korkean resoluution MQA-suoratoistoon ja peleihin sekä TV-ohjelmien parhaan äänen toistamiseen NAD-vahvistimet tarjoavat täydellisen ratkaisun nykyaikaiseen viihteeseen korkeimmalla tasolla.

 
Lue lisää
Sulje

MDC HDM-2 HDMI -moduuli tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

  • 3 HDMI-tuloa (vain stereo, ei surround-dekoodausta)
  • 1 HDMI-lähtö videon läpivientiä varten
  • Tuki UHD 4K -resoluutiolle 4:4:4 @ 60Hz
  • HDCP 2.2 -yhteensopivuus
  • HD10-tuki
  • CEC (Consumer Electronic Control) – ja ARC (Audio Return Channel) -tuki
  • Äänen resoluutiotuki jopa 24-bittinen / 192 kHz

Nämä ominaisuudet mahdollistavat stereojärjestelmäsi saumattoman integroinnin HDMI-laitteiden, kuten televisioiden, Blu-ray-soittimien, pelikonsolien ja muiden kanssa. Voit nauttia korkealaatuisesta video- ja äänen suorituskyvystä, mukaan lukien tuki UHD 4K -resoluutiolle, säilyttäen samalla yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden. Moduuli varmistaa yhteensopivuuden uusimpien HDMI-standardien kanssa ja tarjoaa monipuolisen ratkaisun audiovisuaalisen kokemuksesi parantamiseksi.

Yhteensopivat mallit

Masters Series

M12 Direct Digital DAC Preamp
M32 Direct Digital DAC Amp

Classic Series

C 388 Hybrid Digital DAC Amp
C 368 Hybrid Digital DAC Amp

C 658 BluOS verkkosoitin – DACC 390DD Direct Digital DAC Amp