NAD MDC USB DSD moduli

Saatavuus: Varastossa

629,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD MDC USB DSD moduli

Tuotetiedot
NAD:n innovatiivisen modulaarisen suunnittelurakenteen ansiosta uusimman huipputeknologian lisääminen voi olla yhtä helppoa kuin ohjelmistopäivitys tai uuden laitteistomoduulin asentaminen NAD-stereovahvistimeesi.

 

MDC USB DSD on NAD:n uusin MDC-moduuli, joka tuo USB Audio 2 PCM- ja DSD-toiston ominaisuudet kuuteen suosituimpaan stereovahvistimeemme (M33, M32, M12, C388, C368, C658). Koe tietokonemusiikin toisto ja suoratoisto korkearesoluutioisena jopa 24-bittisenä/192 kHz PCM-äänitteenä ja DSD256-muodossa yhdistettynä NAD-hifi-järjestelmäsi musiikilliseen suorituskykyyn.

 

Paranna musiikkikokemustasi

MDC USB DSD -moduulin ansiosta olemme poistaneet tietokoneen äänestä aiheutuvan häiriön ja antaneet musiikin virrata vapaasti. Moduuli ohittaa tietokoneen heikkolaatuisen DAC:in, kellot ja niihin liittyvän piirilevyn, jotka aiheuttavat jitteriä ja vääristymiä, ja käyttää sen sijaan NAD-vahvistimesi laadukasta DAC:ia. Nyt voit kuunnella alkuperäisen äänityksen yksityiskohtia ja dynamiikkaa täydessä loistossaan sen sijaan, että kuulisit tyypillisesti heikkoja tietokoneen äänivaiheita aiheuttavaa melua ja vääristymiä.

 

24/192 Musiikki

Korkearesoluutioisen sisällön määrän kasvaessa jopa 24-bittiseen/192 kHz:n lataus- tai suoratoistomuotoon, musiikin kokeminen sellaisena kuin se on alun perin äänitetty studiossa tai live-konsertissa, on helpompaa kuin koskaan. MDC USB DSD:n avulla voit toistaa DSD-tiedostoja jopa DSD256-muodossa muuntamalla ne 24-bittiseksi/192 kHz:n korkearesoluutioiseksi PCM-äänitteeksi. Nauti suosikkimusiikin kätevyydestä tietokoneesi USB-liitännän kautta, suoratoista paikalliselta kiintolevyltä tai suosituista musiikin suoratoistopalveluista, kuten Spotify, Tidal tai Qobuz. MDC USB DSD laajentaa varmasti NAD-vahvistimesi musiikillista nautintoa.

NAD USB Audio -ohjain Windows-tietokoneille (versio Win 7 tai uudempi)

Tietokoneen ääniasetuksen tulee olla asetettu "NAD USB Audio" -tilaan, jotta voit suoratoistaa tietokoneääntä. Lataa "NAD USB Audio -ohjain" (lataa ääniohjain NAD USB DSD -tuotesivulta osoitteesta nadelectronics.com) ja asenna tämä ohjain tietokoneeseesi ohjeiden mukaisesti. Vähimmäisjärjestelmävaatimus: Microsoft Windows 7. Huomaa: Aiemmin ladatut ohjaimet on poistettava ennen tämän ohjaimen asentamista.

 

MAC-KÄYTTÄJILLE

Vähimmäisvaatimus Mac OS X Snow Leopard (versio 10.6) ja myöhemmät versiot sisältävät USB Audio 2.0 -ohjaimet, joten NAD USB 2.0 Audio -ohjaimen asentaminen ei ole tarpeen. Varmista, että Macin äänilaite on asetettu "NAD USB Audio 2.0" -tilaan.

 
Lue lisää
Sulje

Asynchronous USB

USB Audio 2

Audio resolution up to 24-bit/192kHz

DSD up to DSD256 (converted to 24-bit/192kHz PCM)

Seuraaviin NAD tuotteisiin: M33, M32, M12, C388, C368 ja C658