NAD MDC2 BluOs-D moduli

Saatavuus: Kysy lisää

499,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD MDC2 BluOs-D moduli

NAD:n toisen sukupolven MDC2 Modular Design Construction -arkkitehtuuriin kuuluva ensimmäinen moduuli, jossa on Dirac Live -huonekorjaus, BluOS High-Res Music Streaming ja paljon muuta.

Tuotetiedot
NAD Electronics, arvostettu korkean suorituskyvyn ääni-/videokomponenttien valmistaja, esitteli MDC2:n, toisen sukupolven innovatiivisen Modular Design Construction -alustansa. Uusi MDC2-arkkitehtuuri mahdollistaa signaalien välittämisen moduulin ja isäntälaitteen välillä. Tämä avaa laajemman valikoiman päivitysvaihtoehtoja uudelle NAD C 399 HybridDigital DAC -vahvistimelle ja tuleville MDC2-yhteensopiville komponenteille.

 

MDC2 BluOS-D -moduulin asentamisen ansiosta kuuntelijat voivat nauttia Dirac Live -huonekorjauksen, BluOS hi-res monihuoneen suoratoiston ja musiikinhallinnan eduista sekä paljon muusta. NAD:n MDC2-alustan ansiosta komponentti-investoinnit pysyvät ajan tasalla tulevaisuuden kehityksen kanssa. Myynnissä juuri sopivasti lomakauden aikaan.

 

"Vuonna 2006 ensimmäisen kerran esitelty MDC-alusta on tarkoitettu vähentämään teknistä vanhentumista ja tarjoamaan vertaansa vailla olevaa hinta-laatusuhdetta. Se on hi-fi-alan pisimpään jatkunut ja menestyksekkäin tulevaisuuden kestävyysohjelma, joka tukee teknologioita kuten BluOS, 4K ja HDMI yli vuosikymmenen vanhoissa komponenteissa", kommentoi Cas Oostvogel, NAD:n tuotepäällikkö. "Alusta alkaen uudelleensuunniteltu MDC2 rakentaa alkuperäisen MDC-alustan menestyksen pohjalle stereokomponenteissa ja tukee nyt kaksisuuntaisia tietoprotokollia, mikä mahdollistaa laajemman valikoiman päivitysmahdollisuuksia kuin ensimmäisen sukupolven MDC-alusta."

 
DIRAC LIVE -HUONEKORJAUS MDC2

BluOS-D on ensimmäinen NAD:n tarjoama laajennusmoduuli, joka lisää Dirac Live -huonekorjauksen kaksikanavaiseen komponenttiin. Omistajat käyttävät toimitettua kalibroitua mikrofonia ja intuitiivista Dirac Live -sovellusta huoneen akustiikan analysointiin ja korjaussuodattimien lataamiseen MDC2 BluOS-D -moduuliin. MDC2 BluOS-D -moduuli voi tallentaa jopa viisi Dirac-profiilia eri kuuntelupaikoille ja huoneen olosuhteille - esimerkiksi onko verhot auki vai kiinni.

 

Dirac Live ei ainoastaan korjaa taajuusvasteen piikkejä ja kuoppia, vaan se optimoi myös impulssivasteen oppimalla, miten äänet heijastuvat eri pinnoilta kuuntelutilassa. Tuloksena on dramaattisesti parantunut basson selkeys, kuvantaminen ja äänien tarkkuus musiikissa ja elokuvan ääniraidoissa.

 

BLUOS-MUSIIKIN SUORATOISTO

MDC2 BluOS-D -moduulissa on myös BluOS-korkearesoluutioinen musiikin suoratoisto. Saatavilla iOS:lle, macOS:lle, Androidille ja Windowsille suunniteltu joustava BluOS Controller -sovellus tarjoaa pääsyn satoihin internet-radioasemiin ja yli 20 suoratoistopalveluun. Kuten kaikki BluOS-tuotteet, myös MDC2 BluOS-D -moduuli tukee korkearesoluutioista toistoa jopa 24-bittisellä/192 kHz:n näytetaajuudella sekä MQA-formaattia. MDC2 BluOS-D -moduulin avulla käyttäjät voivat jakaa musiikkia mistä tahansa isäntälaitteeseen liitetystä lähteestä enintään 63 BluOS-yhteensopivan komponentin kanssa samassa verkossa. Toistoa voidaan ohjata myös Alexan tai Googlen äänikomennoilla sekä älykotijärjestelmien, kuten Crestron, Control4, Lutron, RTI ja muiden, kautta.

 

TULEVAISUUS 2.0

MDC2 BluOS-D -moduuli sisältää paitsi uusimmat Wi-Fi- ja Ethernet-protokollat, myös tukee Apple AirPlay2:a, Spotify Connectia ja Tidal Connectia sekä sisältää kaksisuuntaisen Qualcomm aptX HD Bluetoothin. Siinä on myös USB-portti musiikin toistamiseen liitetystä USB-levyltä. MDC2 BluOS-D -moduulin asentamisen myötä MDC2-yhteensopivat komponentit voivat toistaa musiikkia laajasta valikoimasta paikallisia, verkkoon liitetty

 

MDC2 BluOS-D -moduulin asentamisen myötä MDC2-yhteensopivat komponentit voivat toistaa musiikkia laajasta valikoimasta paikallisia, verkkoon liitettyjä ja pilvipohjaisia lähteitä. Ja sen kaksisuuntaisen viestintäarkkitehtuurin ansiosta MDC2 on valmiina tulevaisuuden teknologiaan, jota ei ole vielä edes keksitty.

 

MDC2 BluOS-D -moduuli tarjoaa monipuolisen ja korkealaatuisen musiikin kuuntelukokemuksen. Dirac Live -huonekorjauksen avulla äänenlaatu voidaan optimoida huoneen akustiikkaan sopivaksi, mikä johtaa parempaan basson selkeyteen, kuvantamiseen ja äänen tarkkuuteen. Lisäksi BluOS-musiikin suoratoisto mahdollistaa pääsyn laajaan valikoimaan suoratoistopalveluita ja internet-radioasemia eri alustoilla. Voit jakaa musiikkia muiden BluOS-yhteensopivien komponenttien kanssa samassa verkossa ja hallita toistoa äänikomennoilla tai älykotijärjestelmien avulla.

 

NAD:n MDC2-alusta ja sen modulaarinen suunnittelu tarjoavat investoinneille pitkäikäisyyttä ja mahdollisuuden päivittää komponentteja tulevaisuudessa uusien teknologisten kehitysten mukaisesti. Tämä mahdollistaa laitteiden ajan tasalla pysymisen ja parantaa käyttäjäkokemusta pitkällä aikavälillä.
Lue lisää
Sulje

NAD MDC2 BluOS-D -moduulin keskeiset ominaisuudet:

Dirac Live -huonekorjaus*
Mukana kalibroitu mikrofoni Dirac-asennusta varten
Wi-Fi- ja Ethernet-verkottuminen
BluOS-musiikin suoratoisto jopa 63 vyöhykkeelle
Tuki sadoille internet-radioasemille ja yli 20 suoratoistopalvelulle
Korkean resoluution ääni 24-bittisellä/192 kHz:n näytteenottotaajuudella
MQA-dekoodaus ja renderointi
Apple AirPlay 2 ja Siri-ääniohjaus
Amazon Alexan ja Google Assistantin ääniohjaus
Spotify Connect ja Tidal Connect
Kaksisuuntainen (lähettäminen/vastaanottaminen) Qualcomm aptX HD Bluetooth

 

*Moduuli sisältää Dirac Live -lisenssin, ja edistyneemmät käyttäjät voivat päivittää Dirac Live Full Frequency -versioon.