Ortofon 2MR Red Slimline äänirasia

Saatavuus: Varastossa

119,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ortofon 2MR Red Slimline äänirasia

Matalaprofiilinen versio legendaarisesta 2M Red äänirasiasta. Slimline versio sopii paremmin esim. Rega levysoittimille. Vaihtoneula on sama kuin 2M Red mallissa, eli Stylus 2M.

Tuotetiedot
Ortofon 2MR Red Slimline äänirasia

 

Ortofon 2MR:ssä on erityisesti suunniteltu äänirasia, joka on räätälöity sopimaan levysoittimiin ja äänivarsiin, kuten Rega, jotka vaativat matalaprofiilisia äänirasioita.

 

Kapean äänirasiakotelonsa ansiosta se integroituu saumattomasti ilman tarvetta muutoksille tai tilantarpeelle äänivarren alla, mahdollistaen nopean ja helpon asennuksen vain kahdella ruuvilla.

 

Kapea äänirasiakotelo: Mahdollistaa äänirasian asentamisen levysoittimiin, jotka vaativat matalaprofiilista äänirasiaa.

 

Suorituskykyinen moottorijärjestelmä: Sisältää Ortofonin ainutlaatuiset nelinkertaiset kelat joissa jaetut kiinnitysnastat, tuottaen puhtaan yksityiskohtaisen ja elävän äänen.

 

100% yhteensopivuus 2M-vaihtoneulojen kanssa: Käyttää tunnettua 2M-vaihtoneula mallistoa.

 

Standardi kiinnitys rasiakelkkoihin: Nopea ja helppo asennus äänivarsiin vain kahdella ruuvilla.

 

Koko skaala: 2MR-valikoima kattaa mallit Mono:sta Premiumiin: 2MR Red -versiosta High-endiin: 2MR Black LVB 250.

 

Ortofon 2MR -äänirasia on suunniteltu niille, jotka arvostavat aitoa immersiivistä kuuntelukokemusta vinyyliäänilevyiltään. Se mahdollistaa musiikkikokoelman uudelleen löytämisen entistä selkeämmällä ja tarkemmalla äänellä.

 
Lue lisää
Sulje

Ortofon 2M Red ja 2M Blue on suunniteltu tarkan ja täsmällisen tiedon talteenottamiseen levyuran syvennyksestä. Ortofonin pitkäaikainen filosofia on toistaa tallennettu ääni ilman vääristymiä.

 

Saavutat tasaisen taajuusvasteen, kuten liikkuvan kelan äänirasiassa (MC)

Sekä 2M Red että 2M Blue käyttävät samaa moottoria. Tällä parannetulla moottorilla Ortofon on pystynyt lisäämään lähtötason vaikuttavaan 5,5 mV:ään.

 

2M-teknologia

Sekä 2M Red että 2M Blue -äänirasioissa timantit on kiillotettu teollisuuden korkeimpiin standardeihin. 2M Redillä on kärkiellipsinen timantti, ja 2M Bluella on paljas ellipsinen timantti (nude).

Suunnittelu on optimoitu helpolle asennukselle äänivarteen; kaikkien 2M-mallien paino ja koko sopivat hyvin markkinoiden yleisimpiin levysoittimiin.

2M Red ja 2M Blue ovat myös varustettu vaihdettavilla neuloilla, ja varaneuloja on helposti saatavilla.

 

2M:n ainutlaatuinen suunnittelu

2M kehitettiin yhteistyössä Ortofonin ja Kööpenhaminassa toimivan “Møller Jensen Designin” kanssa – saman suunnittelijan kanssa, joka teki yhteistyötä palkitun MC Jubilee -äänirasian ja suositun Kontrapunkt-sarjan kanssa.

2M:n suunnittelun inspiraationa olivat timantin ominaisuudet – keskittäen sen hienosti levyuran muotoihin levyn pinnalla.

Nimi 2M valittiin useiden ideoiden joukosta. Ortofon halusi modernin nimen, joka olisi helppo lausua maailmanlaajuisesti ja muistaa. Siksi valittiin alfanumeerinen nimi… 2M tarkoittaa MM, mikä on yksinkertaisesti yleinen lyhenne liikkuvasta magneetista.

2M-sarja on rakennettu samalla tavalla kuin suositut Rondo- ja Cadenza Moving Coil -sarjat, laadun noustessa Redin – Bluen – Bronzen – Blackin mukana. Näyttävä 2m Black on tullut 2M: n lippulaivaksi, ja se on kaikkien Ortofonin MM-rasioiden ykkönen.

2M oli myös viimeinen tuote, jonka Ortofonin entinen pääinsinööri, Per Windfield, suunnitteli. Hän kehitti 2M-sarjan Ortofonissa viimeisten 30 vuotensa aikana.

 

Neulan elinikä: Asianmukaisella hoidolla on saatavilla jopa 1000 tuntia kuunteluaikaa, suorituskyvyn heikentymättä.

 

2M-sarjan neulojen vaihdettavuus

2M-sarjan moottorit, kelat ja magneetit eivät ole identtisiä: Red ja Blue ovat samanlaiset, samoin kuin Bronze ja Black, sekä True Mono -versiot 2M Mono ja 2M 78. Samoin 2M-sarjan styylit ovat vaihdettavissa seuraavien yhdistelmien sisällä:

2M Red, 2M Blue ja 2M Silver

2M Bronze ja 2M Black

2M Mono ja 2M 78

• Parannettu moottori, joka tuottaa lisääntynyttä 5,5 mV lähtötehoa ja optimoitu äänentoisto sekä korkea tason äänen tarkkuus.
• Kärkiellipsinen timantti
• 2M Red on monipuolinen äänirasia, joka tuottaa avoimen, dynaamisen äänen hienoisella lämmöllä. Lähtöjännite 1000 Hz:ssa, 5 cm/s – 5,5 mV.
• Kanavatasapaino 1 kHz:ssa – 1,5 dB.
• Kanavien erotus 1 kHz:ssa – 22 dB.
• Kanavien erotus 15 kHz:ssa – 15 dB.
• Taajuusalue -3 dB:ssa – 20-22 000 Hz.
• Taajuusvaste – 20-20 000 Hz + 3 / – 1 dB.
• Seurantakyky 315 Hz:ssa suositellulla seurantavoimalla – 70 µm.
• Compliance, dynaaminen, lateraalinen – 20 µm/mN.
• Neulan tyyppi – Elliptinen.
• Neulan säde – r/R 8/18 µm.
• Seurantavoiman alue – 1,6-2,0 g (16-20 mN).
• Suositeltu seurantavoima – 1,8 g (18 mN).
• Seurantakulma – 20°.
• Sisäinen impedanssi, DC-vastus – 1,3 kOhm.
• Sisäinen induktanssi – 700 mH.
• Suositeltava kuormitusvastus – 47 kOhm.
• Suositeltava kuormituskytkentä – 150-300 pF.
• Äänirasian väri, runko/neula- Musta/Punainen.
2M Standard ja 2M Verso -äänirasioiden paino – 7,2 g.
2M PnP MkII -äänirasia integroidulla kannattimella – 20 g.
2M PnP MkII -äänirasia integroidulla kannattimella, pituus – 52 mm