Ortofon MC Verismo äänirasia

Saatavuus: Toimitusmyyntinä

6 999,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ortofon MC Verismo äänirasia

Ortofon Exclusive sarja joka sisältää korkeimman suorituskyvyn omaavat muuttuvakelaiset (MC) äänirasiat, on nyt laajentunut uudella huippumallilla – MC Verismo.

Ortofonin päämääränä on jatkuvasti nostaa rimaa äänitteen totuudenmukaisessa ja tarkassa toistossa. MC Verismo tarjoaa lopullisen musiikkielämyksen innovaation ja teknisen osaamisen yhdistämällä.

Tuotetiedot
Ortofon MC Verismo äänirasia

 

Nimi Verismo juontaa juurensa Italian kielestä. Sana "vero", tarkoittaa "totta", ja se tarkoittaa "realismia". Verismo oli postromanttinen oopperagenre, joka sai alkunsa italialaisesta kirjallisuusliikkeestä 1800-luvun loppu- ja 1900-luvun alussa. Verismon oopperaperinne liittyy italialaisiin säveltäjiin, kuten Pietro Mascagni, Ruggero Leoncavallo, Umberto Giordano, Francesco Cilea ja Giacomo Puccini, jotka pyrkivät kuvaamaan maailmaa suuremmalla realismin tunteella.

 

Ortofonin päämääränä on jatkuvasti nostaa rimaa äänitteen totuudenmukaisessa ja tarkassa toistossa. Tavoitteena on tarjota lopullinen musiikkielämys innovaation ja teknisen osaamisen yhdistelmällä, luoden ainutlaatuista arvoa kaikille kuuntelijoille mahdollistaen musiikin todellisten sisäisten tunteiden paljastumisen.
Lue lisää
Sulje

Äänirasia

Verismo-äänirasian runko on valmistettu titaanista Ortofonin kehittämällä Selective Laser Melting (SLM) -tekniikalla. Tämä tekniikka mahdollistaa tarkan hallinnan runkomateriaalin tiheydestä, mahdollistaen äärimmäisen korkean sisäisen vaimennuksen.

SLM-tekniikka ja korkea tarkkuuskäsittely katsotaan insinöörityön taidennäytteeksi; SLM-prosessi hitsaa hienojakoiset titaanin hiukkaset yhteen, kerros kerrokselta, luoden yhtenäisen rungon ilman ylimääräistä materiaalia. Täydellinen vastaavuus

 

Yhteensopivuus

MC Verismon kohdistus äänivarren kanssa tapahtuu kolmessa selvästi määritellyssä kosketuspisteessä äänirasian yläosassa. Tämä tarkoittaa, että äänirasian ja äänivarren mekaaninen integraatio on aina täydellinen, joka johtaa merkittävään ja henkeäsalpaavan dynamiikan, tarkkuuden ja yksityiskohtien toistamiseen.

MC Verismo on helposti yhteensopiva laajaan valikoimaan nykyaikaisia huippu levysoittimia.

 

Korkean tehokkuuden magneettijärjestelmä

Magneettijärjestelmä perustuu äärimmäisen vahvaan, kompaktiin neodyymimagneettiin, mikä tekee generaattorijärjestelmästä sekä kompaktin että kevyen sen minimaalisten ulottuvuuksien ansiosta.

Kuten edeltäjänsä MC A95 ja MC Windfeld Ti, MC Verismo käyttää erityistä metalliseosta, joka on vähemmän magneettinen kuin normaali rauta. Tämä tuo merkittävää etua äänirasian dynaamisille kyvyille.

 

Käyttämällä Ortofonin Aucurum-kultapäällystettyä 6NX hapetonta kuparia, varmistetaan timanttineulan liikkeiden häviötön siirto. Tämä yhdistelmä käyttää pientä liikkuvaa massaa ja erittäin suurta jäykkyyttä.

Ulostulon jännite 1 kHz:ssa, 5 cm/s. 0.2 mV

Kanavan tasapaino 1 kHz:ssa 0.5 dB

Kanavien erotus 1 kHz:ssa 25 dB

Kanavien erotus 15 kHz:ssa 20 dB

Taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz +2 dB/-1 dB

Seurantakyky 315 Hz:ssa suositellulla seurantavoimalla 80 µm

Noudatus, dynaaminen, lateraalinen 13 µm/mN

Neulan tyyppi Erityisen kiillotettu Nude Ortofon Replicant 100 Diamond Cantileverilla

Neulan kärjen säde r/R 5/100 µm

Seurantavoiman alue 2.5-2.8 g (25-28 mN)

Suositeltava seurantavoima 2.6 g (26 mN)

Seurantakulma 23°

Sisäinen impedanssi, tasavirtaresistanssi 7 Ohmia

Suositeltu kuormitusimpedanssi > 10 Ohmia

Kelalangan materiaali Aucurum, kullattu, 6NX hapeton kupari

Äänirasia runkomateriaali SLM-titaani

Äänirasian väri Hopea

Äänirasian paino 9.5 g