Pro-Ject MC Step Up Box DS3 MC-muuntaja

Saatavuus: Varastossa

alk.939,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject MC Step Up Box DS3 MC-muuntaja

Premium luokan jännitteen nostaja MC-äänirasioille, balansoidulla rakenteella. Valmistettu Euroopassa.

Step Up muuntaja mahdollistaa MC äänirasian liittämisen tavanomaiseen MM levysoitintuloon, hyödyntäen MC rasioiden hienon äänimaailman olemassa olevilla äänentoistolaitteillasi.

Tuotetiedot
Pro-Ject MC Step Up Box DS3 MC-muuntaja

 

MC Muuntaja eroaa tavanomaisesta esivahvistimesta siinä, että se tarjoaa muuntajapohjaisen  lähtöjännitteen vahvistuksen step-up muuntajan muodossa.

 

MC Step-Up muuntaja on passiivinen komponentti, joka kytketään mc-äänirasian/levysoittimen ja esivahvistimen tai vahvistimen MM phono liitännän väliin. Muuntaja nostaa mc-äänirasian lähtöjännitteen MM-äänirasian tasolle ja näin ollen signaali voidaan kytkeä tavanomaiseen phono liitäntään MM äänirasioille.

 

Koska Step-Up muuntajalla signaalin vahvistus tehdään täysin passiivisesti, erillistä virtalähdettä ei ole, niin tämä johtaa siihen, että tavanomaisesta signaalin aktiivisesta vahvistuksesta koituvaa ylimääräistä melua tai säröä ei ole.
Lue lisää
Sulje

ÄÄNENPARANNUS MC-ÄÄNIRASIALLESI

Käytä RCA liittimiä tai balansoituja liitäntöjä tulo -ja lähtöpuolelle. Valitse tuloliitäntä painopainikkeesta laitteen edessä. Lisäksi voit asettaa vahvistusvoimakkuuden (gain) 24db tai 30db.

MC-äänirasioiden lähtötaso on hyvin matala verrattuna MM (Muuttuva Magneettinen) -äänirasiaan, jopa noin 10 kertaa alhaisempi.

Tavanomaisesti MC-äänirasialla varustettua levysoitinta ei voida kytkeä tavalliseen phono (MM) tuloon, siksi tarvitaan erityistä signaalin vahvistusta. Signaalivoimakkuuden vahvistus voi kuitenkin johtaa suurempaan melutasoon ja säröön. MC Step Up Box S3 on ratkaisu tähän.

 

Eloisa, dynaaminen ja luonnollinen

MC Step Up Box DS3 toimii hyvin eri tavalla verrattuna tavalliseen levysoittimen esivahvistimeen. Muuntajan käämien suhde määrää vahvistusarvon. Koska se toimii täysin passiivisesti ilman ulkoista virtaa, lisävirtaa ei voi syntyä. Jännitteen lisääminen saavutetaan vastaavalla virran pienenemisellä. Koska vahvistusta ei ole, MC Step Up Box S3 tarjoaa huomattavan alhaisen melutason ja särön. Ääni Step-Up-muuntajalla on eloisampi, dynaamisempi ja luonnollisempi.

 

LUNDAHL LL 1678

MC Step Up Box DS3 B käyttää Lundahl LL 1679 audiomuuntajaa joka takaa yksityiskohtaisen soundin kaikilla taajuusalueilla.

 

picture

Balansoitu XLR liitäntä

Balansoitu liitäntä tarkoittaa häiriövapaata signaalia, jonka ansiosta voit nauttia äänenlaadusta sen puhtaimmassa muodossa. XLR Liitäntä poistaa sähkömagneettisista häiriöistä johtuvan hurinan ja häiriöt signaalissa.

 

Kullatut liittimet

Laadukkaat kullatut sisääntulo- ja lähtö RCA-liittimet optimaalista signaalin siirtoa varten.

 

Alumiininen runko

Tukeva kokonaan alumiininen kotelo. Ajanmukaisen suunnittelun ja jäykän alumiinikotelon ansiosta MC Step Up Box S3 on tehty kestämään.

 

Äänirasian impedanssin säätö

Äänirasiaimpedanssia säätelevä painike takana. Kaksi erilaista asetusta saatavilla: Gain 24db 40–150 ohm tai Gain 30db 20-100 ohm  ja Gain 24db 10–40 ohm tai Gain 30db 5-20 ohmia.

 

Valmistettu EU:ssa korkealaatuisista materiaaleista

Uusi Step Up Box S3 on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa.

Tekniset tiedot

Taajuusvaste 10Hz – 55kHz: +/- 1dB
Suositeltu kuorma 47 kOhm / 100pF
MC Tulo 1 pari RCA liittimiä, XLR
Lähdöt: 1 pari RCA liittimiä, XLR
Mitat: 206 x 79 x 197 (liittimet mukaan lukien 209) mm (L x K x S)
Paino: 1740g ilman virtalähdettä