Pro-Ject The Classic EVO levysoitin

Saatavuus: Varastossa

alk.1 799,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject The Classic EVO levysoitin

Uudistettu versio Pro-Ject The Classic 25 v. juhlalevysoittimesta, Ortofon Quintet Red MC-äänirasialla.

Perustuu maineikkaiseen EISA-palkinnon voittaneeseen The Classic soittimeen, erityinen kelluva rakenne vaimentaa tehokkaasti resonansseja, esiasennettuna huipputason Quintet Red MC-red äänirasia.

Tuotetiedot
Pro-Ject The Classic EVO levysoitin Quintet Red MC-äänirasialla

 

Kelluvarunkoinen levysoitin, jossa 9 tuuman hiili/alumiininen monikerroksinen äänivarsi

 

Classic perustuu 175 VPO: n muotoiluideoihin

 

Uusi The Classic Evo perustuu menestyksekkääseen EISA -palkinnon voittajaan Classiciin ja kokemukseen, jonka saimme suunnittellessamme ja rakennettaessa ikonisen -levysoittimemme, 175 VPO. Suurin parannus on alalevy, jossa käytimme Wienin filharmonisen levysoittimen suunnittelusta saatuja kokemuksia lisäämällä Classic Evoon tärkeitä muutoksia ja lisäämällä suorituskykyominaisuuksia, joita harvoin nähdään tässä hintaluokassa. Mukavuuden lisäämiseksi on sisäänrakennettu elektroninen nopeudenmuutos, jonka avulla voit vaihtaa 33: sta 45: een 45 rpm (ja päinvastoin) yhdellä painikkeen painalluksella.

Verrattuna vanhaan Classiciin kehitimme apurunkoa; Pyrimme tekemään siitä raskaamman ja jäykemmän resonanssien vähentämiseksi.

 

Ominaisuudet

Timanttileikattu tarkkuusvalmisteinen levylautanen
Parannettu monikerroksinen runkorakenne
Ortofon Quintet Red -äänirasia valmiiksi asennettuna
Elektroninen nopeudensäädin (33/45 rpm)
Hihnakäyttö, jossa elektroninen nopeudensäädin 33/45 rpm
Irrotettavat jalat joissa korkeuden säätö
Tarkasti tasapainotettu TPE*-vaimennettu alumiinilevylautanen
Metalli-/MDF -monikerroksinen -runkorakenne kelluu TPE* -jousituksella
9 ”hiili-/alumiininen äänivarsi MM- ja MC -ominaisuuksilla
Käänteinen EVO -laakerirakenne, jossa neljä ABEC7 -pallon muotoista laakeria
Tukivarren laakeripesä kiinteä rengas. Massiivinen ulkopuolinen rengas on auki resonanssien välttämiseksi
Azimuth ja VTA täysin säädettävissä
TPE -vaimennettu vastapaino
Klassinen puinen runko 2 satiinipinnoitteella (pähkinä, eukalyptus)
Mukana suojakansi
Lue lisää
Sulje

Levylautanen

Raskas alumiininen levylautanen hyödyntää kehittyneitä lämpömuovisia elastomeerejä (TPE*), resonanssikäyttäytymisen optimoimiseksi. Ongelmana aiemmin käytettyjen valettujen levylautasten kanssa on ollut se että ne nimenomaan ovat raskaita (mikä on hyvä pyörintänopeuden vakioimiselle), mutta kärsivät erittäin paljon siitä että ne tuottavat häiriöääniä, jotka taas aiheuttaa äänen värittymistä. Classic Evon lautanen on tarkasti työstetty erityisestä alumiiniseoksesta, joka on jälleen vaimennettu TPE*: llä, joka tarjoaa erityisiä vaimennusominaisuuksia. Päälaakerirakenteemme on samanlainen kuin Wienin filharmonisen levysoittimen järjestelmä. Timanttileikattu tarkkuusalualusta, kuten Wienin filharmonisen levyn rajoitettu painos, mahdollistaa paljon paremmat toleranssit. Tämä poikkeuksellisen hienostunut osa on koneistettu tarkasti ja takaa erittäin hyvän eristyksen laakerin melun ja äänilautasen välillä.

 

Uusi hiili/alumiini sävy

Uuden Classic -äänivarren radikaalinen suunnittelu on tulosta 25 vuoden kokemuksesta mekaanisesta rakentamisesta. Äänivarren putki on valmistettu hiilestä ja alumiinista valmistetusta monikerroksisesta rakenteesta: hiili jäykkyyttä ja nopeutta varten, alumiini parempaa vaimennusta varten. Laakeri on päivitetty samantyyppiseksi kuin Pro-Ject CC EVO -äänivarsissamme. Se helpottaa kitkatonta pystysuoraa ja vaakasuuntaista liikettä ja takaa tarkan seurannan koko kuuntelusession ajan. Vastapainossa on TPE* -vaimennin, jonka avulla voimme vähentää äänivarsikasettien äänirasioiden resonanssitaajuuden amplitudia 50%.

Pro-Jectille tyypillisesti tarjoamme myös atsimuutin ja VTA: n säädön eri äänirasioiden käyttämiseksi, tämä ei ole tyypillistä tässä hintaluokassa.

 

MC -äänirasia

Toimitamme vakiona Ortofon Quintet Red -muuttuvakelaisen äänirasian. Kuitenkin, koska äänivarsi tarjoaa erinomaisen vaimennuksen ja joustavuuden, sen tehokasta massaa voidaan kutsua keskipainoiseksi, joten se on myös erittäin hyvä kumppani MC -äänirasioille. Koska Classic on upea uusin mallimme, päätimme käyttää MC -äänirasiaa soittimen potentiaalin hyödyntämiseen. MC -äänirasiat ovat kalliita, mutta parempi valinta. Niitä käytetään harvoin tällaisella hinnalla. Siksi olemme vakuuttuneita voidessamme tarjota sinulle lyömättömän hinta-laatusuhteen paketin, kunhan kiinnität sovituksessa huomiota RIAA-korjaimen laatuun.

Nopeus 33, 45, 78 (elektroninen nopeudenvaihto)
Käyttöperiaate hihnakäyttö
Levylautanen 300 mm alumiinia
Päälaakerointi ruostumatonta terästä
Wow & flutter 33: ± 0,10 % 45: ± 0,09 %
Nopeuden vaihtelu 33: ± 0,13 % 45: ± 0,10 %
Signaali / kohina suhde 70 dB
Tonearm 9 -tuumainen hiili/alumiini -sandwich -sävyvarsi
Tehokas käsivarren pituus 230 mm
Tehokas käsivarsi 13,5 g
Overhang 18 mm
Seurantavoima 10-30 mN
Mukana tulevat tarvikkeet 15 voltin DC / 0.8A -virtalähde, suojakansi
Virtaliitäntä 110/120 tai 230/240 V – 50 tai 60 Hz
Virrankulutus enintään 5 wattia / <0,5 wattia valmiustilassa
Mitat 462 x 131 x 351 mm (LxKxS) kansi kiinni
Paino 10,5 kg netto