Pro-Ject X1 B levysoitin Ortofon Pick It S2 MM äänirasialla

Saatavuus: Varastossa

alk.1 049,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Pro-Ject X1 B levysoitin Ortofon Pick It S2 MM äänirasialla

High-End -varusteltu audiofiili levysoitin järkevään hintaan. Uuden sukupolven X-sarjan levysoitin täysin balansoidulla liitännällä.

Äänirasia Ortofon Pick It S2 MM jonka ääni on viimeistelty Pro-Ject hienosäädöin.

Elektroninen pyörintänopeuden vaihto, massiivinen akryylilevylautanen.

Tuotetiedot
EISA BEST PRODUCT 201-2020 BEST BUY TURNTABLE PRO-JECT X1

 

Pro-Ject alkaa olla synonyymi hyvän hinta–laatusuhteen levysoittimille, jotka valmistetaan Euroopassa. Jo vuodesta 1991 merkki on ollut johtava tekijä vinyylin nostamisessa uuteen kukoistukseensa, ja tuore X1 on valmistajansa uusittu näkemys Pro-Ject 1 -levysoittimesta, josta kaikki alkoi. Kahdeksasta maalikerroksesta koostuva, useampaan kertaan käsin kiillotettu pintaviimeistely – kyllä, edullisessa levysoittimessa – kätkee alleen paljon parannuksia, jotka ulottuvat aina mdf-plintistä levylautaseen, moottorin kiinnitykseen, nopeudensäätöön ja voileipärakenteiseen hiilikuitu–alumiiniäänivarteen. Jopa esiasetettu äänirasia on uusi, Ortofonin valmistama ja Pro-Jectin säätämä. Kyseessä on kiistatta paras n. tuhannen euron levysoitin markkinoilla.

 

Pro-Jectin pitkä historia levysoitinvalmistajana mahdollistaa entistäkin paremman hinta-laatu suhteen

 

Vuonna 1991 Pro-Ject aloitti äänentoiston vallankumouksen tuomalla markkinoille pikkubudjetilla ostettavan huippulaadukkaan Pro-Ject 1 -levysoittimen. Kuljimme tietoisesti vastavirtaan CD-soittimien huippukaudella ja panostimme analogiseen teknologiaan. Keskityimme kolmeen filosofiaan:

 

-       Yksinkertaiseen, mutta teknisesti hyvin toteutettuun rakenteeseen

-       Korkealuokkaisiin materiaaleihin

-       Eurooppalaiseen käsityöhön ja suunnitteluun

 

Emme halunneet hienoja, tarpeettomia toimintoja. Halusimme rakentaa yksinkertaisen, mutta laadukkaan levysoittimen uskomattoman edulliseen hintaan.

 

 
Lue lisää
Sulje

Mini XLR & RCA ulostulo

X1 B:n mukana tulee korkealaatuinen Connect it E -kaapelimme. Se on semibalansoitu, pienikapasitanssinen kaapeli, jossa on erinomainen suojaus. Jotta voit hyödyntää balansoidun signaalinsiirron etuja, tarvitset uuden balansoidun phono-kaapelimme. Tarjoamme laajan valikoiman balansoituja phono-kaapeleita eri liittimillä, jotka sopivat kaikkiin phono-esivahvistimiimme. Jos haluat käyttää X1 B:tä Phono Box S3 B:n kanssa, tarvitset “Connect it Phono Mini XLR / Mini XLR”. Tärkeää: Jotta voisit käyttää todellista balansoitua liitäntäämme phono-esivahvistimeen, X1 B on päivitettävä MC-äänirasialla. Löydät lisätietoja verkkosivuiltamme tai kysymällä Pro-Ject-jälleenmyyjältäsi.

Hiljainen ja vakaa nopeus

X1 B:n moottori itsessään on jo erittäin hiljainen. Saadaksemme siitä parhaan suorituskyvyn, suunnittelimme moottorin jousituksen. Sen ansiosta moottori toimii vakaasti ja vapaana ulkopuolisista vaikutuksista. Jäljelle jäävät tärinät vaimentuvat ja eliminoidaan, joten ne eivät välity alustalle, lautaselle ja äänirasialle. X1 B:n moottorin runko on tasapainotettu huolellisesti ja ripustettu tarkasti säädetylle TPE-hihnalle; Tällä tavalla moottorin runko irrotetaan tehokkaasti päärungosta optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Se kelluu vapaasti, vaakasuunnassa täysin vaakasuorassa ja pystyy toimimaan korkeimmalla suoritustasolla.

Toistonopeuksia ohjataan elektronisesti kehittyneellä DC/AC-generaattorilla, joka takaa tarkimman ja vakaan musiikin toiston. Vaihda nopeuksien välillä helposti napin painalluksella. Litteällä hihnalla voit vaihtaa 33 ja 45 rpm välillä. Jos asennat mukana toimitetun pyöreän hihnan, voit vaihtaa 45 ja 78 kierroksen välillä. Vaihda vain äänirasia yhteensopivaksi savukiekkolevyille ja nauti vanhoista levyistäsi.

Todellisesti balansoitu

Päästä täysi voima valloilleen

Päivitä X1 B levysoittimeesi MC-äänirasia, liitä se jollakin uusista True Balanced Phono -kaapeleistamme phono-esivahvistimeen ja hyödynnä häiriötöntä signaalia, jossa on parannettu dynamiikka ja matalampi melutaso.

Mini XLR -lähtö

Yksi kaapeli yhdistää kaiken

Tarjoamme laajan valikoiman balansoituja phono-kaapeleita eri liittimillä, jotka sopivat kaikkiin phono-esivahvistimiimme. Jos haluat käyttää X1 B:tä Phono Box S3 B:n kanssa, tarvitset “Connect it Phono Mini XLR / Mini XLR” kaapelin.

Balansoidut esivahvistimet

Täydellinen yhteensovitus!

Yhdistä X1 B johonkin uusista balansoiduista Phono Boxeistamme ja hyödy täysin balansoidusta signaalinsiirrosta phono-esivahvistimeen. Tutustu uusiin Phono Box S3 B & DS3 B -esivahvistimiin saadaksesi lisätietoja.

8,6 Tuuman hiili-alumiiniäänivarsi

Valmistettu yhtenä kappaleena, ilman resonanssia aiheuttavaa irroitettavaa rasiakelkaa, X1 on saatavana esiasennetulla korkealaatuisella Pick it S2 MM -äänirasialla. Sen superjäykkä ja täydellisesti vaimennettu rakenne takaa täydellisen levyuran seurannan.

Moottorin jousitus

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lautaslaakeri, jossa on pehmeä messinkiholkki sekä uusi moottorin jousitus, joka erottaa paremmin moottorin tärinän äänivarresta ja rungosta, takaavat alhaisimman kohinan ja melun.

Todellisia huippuluokan ominaisuuksia.

Atsimuutti ja VTA

Täysin säädettävä

X1:ssä on täysin säädettävä atsimuutti ja VTA. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden muokata X1:tä haluamallasi tavalla.

Metalliset jalat

Vaimennettu ja korkeussäädettävä

Kolme korkeussäädettävää vaimennettua alumiinijalkaa takaavat täydellisen asettumisen tason päälle ja vähentävät merkittävästi akustisen palautteen riskiä.

1,5 kg lautanen

Resonanssivapaa akryyli

Täydellinen levylautanen arvokkaiden vinyylilevyjesi sijoittamiseen, mikä takaa ehdottoman luotettavuuden sen suorituskyvyssä ja ääniluonteessa.

33/45/78 RPM

Erittäin tarkka moottorin ohjaus

Hienostunut DC/AC generaattorikortti tuottaa puhdasta ja vakaata tehoa moottorin käyttämiseen. Muuta nopeutta helposti yhdellä napin painalluksella.

TEKNISET TIEDOT:

Nopeudet: 33, 45 ja 78 rpm (elektroninen nopeudenvalinta)

Vetotapa: Hihnaveto

Max. nopeuspoikkeama:  33: 0.30%. 45: 0.25%

Huojunta ja värinä: 33: 0.15%. 45: 0.13%

Levylautanen: 1.5 kg  akryylinen levylautanen, paksuus 20 mm

Levylautasen laakeri: Ruostumatonta terästä/messinkiä

Häiriöetäisyys: 65 dB

Äänivarsi: Hiilikuitu/Alumiini, sandwich-rakenne, pituus 8.6”

Äänivarren tehollinen pituus: 218.5mm

Overhang: 18.0mm

Äänivarren tehollinen massa: 10.0 g

Neulavoiman säätöalue: 0-30 mN (S2MM suositus 1.8mN)

Vakiovarusteet: 15V/0.8A DC-virtalähde, pölykansi, ’Connect it E’-välikaapeli,  huopamatto

Sisäänrakennettu virtalähde: 230V, 50Hz

Virrankulutus: 5.0 W max / 0.3 W valmiustilassa

Ulkomitat: 415x125x335 (LxKxS)

Paino: 7 kg netto / 9,5 kg brutto