psb ALPHA AM5 aktiivikaiutinpari

Saatavuus: Varastossa

alk.599,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

psb ALPHA AM5 aktiivikaiutinpari

Aktiivikaiuttimet monipuolisilla liitännöillä.

Alpha AM5 -kaiuttimien asentaminen on helppoa. Yhdistä vain äänilähde, kuten älypuhelin, tabletti tai tietokone, integroidun Bluetooth-tekniikan tai mukana toimitettujen langallisten liitäntävaihtoehtojen avulla.

Kaiuttimissa on myös erillinen subwoofer-ulostulo, joka mahdollistaa matalien taajuuksien laajentamisen erillisen subwooferin avulla. Myös levysoitinliitäntä.

Tuotetiedot
psb ALPHA AM5 aktiivikaiutinpari

picture

Esittelyssä PSB Alpha AM5 -kaiuttimet, joissa poikkeuksellinen äänenlaatu yhdistyy kompaktiin ja tyylikkääseen muotoiluun. Nämä hyllykaiuttimet ovat täydellinen lisä mihin tahansa äänijärjestelmään, olitpa sitten satunnainen kuuntelija tai audiofiili, joka etsii kiehtovaa kuuntelukokemusta.

 

Sleekki ja moderni ulkonäkö tekee Alpha AM5 -kaiuttimista vaivattoman sisustuselementin mihin tahansa huoneeseen. Kompakti koko tekee niistä ihanteelliset pienempiin tiloihin, kuten makuuhuoneisiin, toimistoihin tai asuntoihin, kompromisseja tekemättä suorituskyvyn suhteen.

 

Älä anna koon hämätä itseäsi. Alpha AM5 -kaiuttimet tarjoavat upean äänenlaadun. Sisäänrakennetun korkealaatuisen vahvistimen avulla nämä kaiuttimet tuottavat jokaiselle kaiuttimelle jatkuvaa 50 watin tehoa, mikä takaa rikkaan ja yksityiskohtaisen äänentoiston koko taajuusalueella. Olipa kyseessä suosikkimusiikkisi kuuntelu, elokuvien katselu tai pelien pelaaminen, Alpha AM5 -kaiuttimet tarjoavat immersiivisen äänimaailman, joka herättää sisältösi eloon.

 

Yksi Alpha AM5 -kaiuttimien tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden poikkeuksellinen kaiutintekniikka. Niissä on 0,75 tuuman ferrofluidijäähdytetty silkki-dome-diskantti, joka tuottaa tasaiset ja tarkat korkeat taajuudet hämmästyttävällä selkeydellä. 5,25 tuuman polypropeeni-wooferi tuottaa selkeän basson ja keskialueen läsnäolon, täyttäen huoneen syvällä ja vaikuttavalla äänellä.

 

Nämä kaiuttimet myös loistavat kyvyssään toistaa laulut ja instrumentit tarkkuudella, mikä mahdollistaa jokaisen nyanssin ja yksityiskohdan arvostamisen suosikkikappaleissasi. Tarkasti suunniteltu jakosuotimen rakenne varmistaa saumattoman integraation diskantin ja wooferin välillä, mikä luo tasapainoisen ja yhtenäisen äänimaailman.

 

Suunniteltu monipuolisuus mielessä, Alpha AM5 -kaiuttimet tarjoavat joustavia sijoitusvaihtoehtoja. Olipa valintasi sijoittaa ne kirjahyllylle, työpöydälle tai kiinnittää ne telineisiin, nämä kaiuttimet tarjoavat tasaisen ja mukaansatempaavan äänenlaadun.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että PSB Alpha AM5 -kaiuttimet tarjoavat vaikuttavan yhdistelmän kompaktia muotoilua, voimakasta ääntä ja helppoa liitettävyyttä. Olitpa sitten musiikin ystävä, elokuvien harrastaja tai pelien tuntija, nämä kaiuttimet nostavat äänikokemuksesi uudelle tasolle. Upoupea äänenlaatu odottaa sinua PSB Alpha AM5 -kaiuttimien parissa.

 

 
Lue lisää
Sulje
  • 5 ½” (133mm) Musta teräspolypropeeni-midbassokaiutin
  • ¾” (19mm) Alumiininen ferrofluidijäähdytetty diskantti etuosan aaltoputkella
  • Varustettu tehokkaalla luokan D vahvistimella, jossa 50 wattia tehoa
  • Akustisesti suunniteltu kabinetti, jossa viritetty refleksiputki matalille bassoille
  • Sisäänrakennettu fonovahvistin, jossa takana RCA-sisääntulo levysoittimia varten
  • Qualcomm aptX HD -tekniikka korkealaatuiseen Bluetooth-suoratoistoon
  • Takapaneelissa äänenvoimakkuuden säätö, subwoofer-ulostulo ja AUX-sisääntulot

TAAJUUSVASTE

Suoraan akselilla @ 0°±3dB 55Hz-20Khz

LF-leikkaus -10dB 36Hz

VAHVISTIMEN TEHO 50 wattia x 2 rms

AKUSTINEN SUUNNITTELU Diskantti

3/4″ (19 mm)

Alumiinidome, jossa ferrofluidi, neodyymimagneetti

Wooferi

5.25″ (13 mm) kartio

Kumieriste, teräskori

SISÄÄNTULOT

Analoginen

3,5 mm, Phono MM

Digitaalinen

Optinen, USB,

Langaton

aptX™ Bluetooth

Muotoilutyyppi

Bassorefleksi

RAKENNE

Kotelo: MDF

Kotelosuoja: Vinyyli

Etulevy: MDF

Verkko: Reikälevy

MITAT (L x K x S)

170 x 290 x 240 mm

PAINO

9.75 kg netto

10.7 kg brutto paketissa

Pakkauksen mitat:

467 x 340 x 381 mm