Rainbow IL-C4.2Pro BMW

Saatavuus: Kysy lisää

399,00 /srj

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Rainbow IL-C4.2Pro BMW

2-tie erillissarja BMW etuoviin, PRO-malli

Tuotetiedot

Autokohtaiset kaiuttimet BMW malleihin ovat alusta loppuun asti tarkasti suunniteltuja. Suoraan alkuperäisen kaiuttimen tilalle sopivat elementit, auton alkuperäisiin liittimiin sopivat liittimet ja ennen kaikkea auton akustiikkaan räätälöity ääni.


Päivitä alkuperäinen kaiutinjärjestelmä uudelle tasolle OEM-tyyliin. Halutessasi voit poistaa kaiuttimet ja palauttaa alkuperäiset paikoilleen, mitään muutoksia autoon ei tarvitse tehdä. Mitään ei näy matkustamoon, ainoastaan korvasi huomaavat eron entiseen.


Näitä erillissarjoja on kolmea eri tasoa. IL-C4.2G on malliston edullisin sarja, joka on jo huimasti auton alkuperäisiä kaiuttimia parempi. IL-C4.2S ( Superior ) on paremmalla diskantilla ja keskiäänen kartiolla varustettu seuraava taso. IL-C4.2PRO on BMW-malliston paras sarja, siinä paremman diskantin seurana on keraamisesti pinnoitettu keskiäänen kartio.


Voit lisätä järjestelmääsi myös autokohtaiset 8″ subwoofer-kaiuttimet. AI-Sonic BMW-SW8 on markkinoiden edistyksellisin bassokaiutin BMW-autojen penkkien alle.


Koko järjestelmällä teet autostasi konserttisalin jossa musiikin kuuntelu on todellinen nautinto!


- 2-way 4 inch (10 cm) Compo Set
- 25 mm ND Silk dome Tweeter
- Max. 65 Watts
- Frequency Response: 70 Hz – 25 kHz


Compatible to ALL BMW-models that have bass speakers under the front seats!

Lue lisää
Sulje