Roberts Radio Play 11 Paristokäyttöinen matka/pöytäradio

Saatavuus: Varastossa

alk.99,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Roberts Radio Play 11 Paristokäyttöinen matka/pöytäradio

Tyylikäs Roberts Radio Play 11 paristokäyttöinen matkaradio valko/harmaalla tai mustalla kangaspäällysteisellä viimeistelyllä.

Käytettävissä paristoilla tai ulkoisella virtalähteellä USB-C liitännän kautta. Astetta enemmän tyyliä arkeesi! Digitaalinen radioviritin tallennettavilla muistipaikoilla, tuo musiikki mukaasi tyylikkäästi ja kätevästi.

Tuotetiedot
Roberts Radio Play 11 Paristokäyttöinen matka/pöytäradio

 

Tervetuloa Roberts Radio Play 11:n maailmaan – tyylikkyyden ja käytännöllisyyden täydellinen yhdistelmä!

 

Paristokäyttöinen tai USB-C:n kautta
Joustavasti virtaa rajattomaan kuunteluun

 

Nauti vapaudesta kuunnella radiolähetyksiä missä ja milloin vain haluat Play 11:n avulla. Valitse paristokäyttöinen vaihtoehto kuljettaaksesi radiota helposti tai liitä se ulkoiseen virtalähteeseen mukana tulevalla USB-C-virtakaapelilla (usb virtalähde myydään erikseen). Musiikkisi liikkuu mukanasi ilman kompromisseja.

 

DAB/DAB+/FM RDS-vastaanotto
Monipuolisesti vastaanottomahdollisuuksia

 

Omaksu äänimaailman kirjo Play 11:n DAB/DAB+/FM RDS vastaanottotavoilla. Perinteisistä FM-kanavista digitaalisten lähetyksien kirkkaaseen selkeyteen, kuunteluvaihtoehtosi ovat lähes rajattomat (huom. DAB radiolähetykset ei kuulu Suomessa).

 

20 Esivalintaa radioasemillesi
Nopea pääsy suosikkeihisi

 

Räätälöi radiokokemuksesi 20 aseman esiasetuksella. Pääset helposti kuuntelemaan lempi radiokanaviasi – Play 11 pitää suosikki lähetyksesi ulottuvillasi.

 

Elegantti kangaspäällysteinen ulkoasu

Astetta enemmän tyylikkyyttä arkeesi! Roberts Radio Play 11:n huippuluokan kangaspäällysteinen ulkoasu erottuu edukseen ja tekee vaikutuksen missä tahansa se sijaitseekin. Saatavilla 2 tyylikästä viimeistelyä, valko/harmaa ja musta. Se ei ole pelkästään radio, se on myös design-elementti, joka täydentää tilasi sisustusta ja lisää siihen ripauksen tyylikkyyttä.

 

Virtaa Paristoilla – Käytä Missä Tahansa

Tiedämme, että tykkäät liikkua vapaasti. Siksi olemme varustaneet Roberts Radio Play 11:n paristokäyttömahdollisuudella. Oli suunnitelmissasi sitten piknik puistossa, rentouttava hetki rannalla tai tunnelmallinen ilta terassilla, voit nyt nauttia suosikkiradiokanavistasi ilman rajoituksia. Aseta vain paristot ja voit ottaa musiikin mukaasi minne ikinä menetkin.

 

Digitaalinen viritin muistipaikoilla

Täydellinen äänimaailma on aina kätesi ulottuvilla. Roberts Radio Play 11:ssä on digitaalinen viritin, joka takaa selkeän äänenlaadun ja laajan kanavavalikoiman. Lisäksi voit tallentaa suosikkikanaviasi muistipaikoille, jotta pääset niihin käsiksi helposti ja nopeasti. Ei enää taajuusetsintää – nauti suosikkisisällöstäsi ilman stressiä.

 

Roberts Radio Play 11 yhdistää ainutlaatuisen ulkoasunsa, paristokäyttömahdollisuuden ja käytännöllisen digitaalisen virittimen yhdeksi korvaamattomaksi kokonaisuudeksi. Käytät radiota sitten kodissa, matkalla tai vapaa-aikana, tämä radio on valmis tuomaan musiikin ja uutiset elämääsi tyylikkäästi ja vaivattomasti.

 

 

Lue lisää
Sulje

Kompakti ja kannettava, helppo käyttää

Hanki huippuluokan radiokokemus Roberts Radio Play 11:n avulla – tässä muutamia syitä, miksi se on paras valinta edullisissa radioissa.

 

RDS Virittimellä varustettu

Nauti kristallinkirkkaasta vastaanotosta perinteisillä FM-kanavilla. Roberts Radio Play 11:n edistyksellinen RDS-viritin teknologia takaa, että kuuntelukokemuksesi on aina ensiluokkaista.

 

 

Joustavat virtavaihtoehdot

Oli suunnitelmissasi nauttia radiolähetyksistä ulkona tai kotisohvalla maaten, voit luottaa Play 11:n monipuolisuuteen. Se toimii vaivattomasti paristoilla tai USB-C-kaapelin kautta ulkoisella verkkovirtalähteellä – valinta on sinun. (USB verkkovirtalähde myydään erikseen)

 

Tyylikäs Kangasviimeistely

Hieno kangasviimeistely ei ole vain upeaa pintaa, se on osa ilmaisua. Play 11:n ulkonäkö ei ainoastaan täydennä tilasi tyylikkyyttä, vaan tekee siitä huomaamattoman ja viimeistellyn.

 

 

90+ Vuoden Radioperintö

Roberts Radio on valmistanut ikonisia ja korkealaatuisia radioita yli 90 vuoden ajan. Play 11 on osa tämän arvostetun perinteen jatkumoa, ja sen laatu ja innovaatiot kertovat tarinaa vuosikymmenten kokemuksesta.

 

Nyt voit nauttia radiolähetyksistä alle 100€ hintaluokassa tyylillä, josta Roberts Radio on tunnettu.

Tekniset tiedot

DAB/FM RDS -digiradio Play 11

• DAB/DAB+/FM RDS-aaltoalueet
• 20 aseman esiasetusta (10 DAB / 10 FM)
• Kangaspäällysteinen ylellinen viimeistely
• FM RDS -asemanimen näyttö
• Helppolukuinen LCD-näyttö
• Haku/manuaalinen viritin
• Valikkonäyttö/valinta kaikista tärkeistä toiminnoista
• Paristokäyttö tai verkkovirtakäyttö USB-C-virtakaapelin kautta (mukana)
• Käyttää 4 x LR6 / AA -kokoisia paristoja (Ei sisälly toimitukseen)
• Koko (mm) 175(l) x 110(k) x 60(s)
• Paino 357g