Wilson SIX Power Lattiakaiutin aktiivisubwooferilla, kpl

Saatavuus: Varastossa

alk.379,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Wilson SIX Power Puoliaktiivinen lattiakaiutin subwooferilla

SIRO KAIUTIN JOSSA ON BASSOA! Wilson SIX Power puoliaktiivinen lattiakaiutin on bassofriikin unelma. Unohda tilaavievät aktiiviset subwooferit – SIX Power kaiuttimessa on sisäänrakennettuna subwoofer omalla vahvistimella jota voit vieläpä säätää oman makusi mukaan!

Musiikin rakastajat ansaitsevat erittäin laadukkaat kaiuttimet maksamatta niistä omaisuuksia. Wilson tarjoaakin kohtuuhintaisia kaiuttimia jotka on suunniteltu läheisessä yhteistyössä taitavan audiosuunnittelutiimin kanssa Tanskassa.

Ilmoitettu hinta per kpl, kaiutin myydään vain pareittain.

Tuotetiedot
Wilson SIX Power Puoliaktiivinen lattiakaiutin subwooferilla

 

Osta Wilson SIX Power kaiuttimet vaikka kotiteatteriin eteen ja taakse ja joka kanavassa on silloin oma subwoofer!

 

Wilson SIX Power on lattiakaiutin, joka on suunniteltu harrastajalle, joka haluaa tarvittaessa tuntuvan ja omaan makuun säädettävän matalien taajuuksien bassotoiston ilman tilaa vievää subwooferia. Ja huomaa - kun luonnollisesti hankit pääkaiuttimiksi kaksi kappaletta näitä hienoja kaiuttimia, järjestelmässäsi on samalla kaksi näkymätöntä subwooferia. Lopputuloksena tasaisempi, voimallisempi ja vavahduttavampi elämys.

 

Nämä kaiuttimet sopivat erinomaisesti stereojärjestelmiin, mutta ne sopivat myös kotiteatterijärjestelmän etukaiuttimiksi. Jälkimmäisessä tapauksessa jokainen toimintaelokuvien ystävä osaa varmasti arvostaa matalien taajuuksien vakuuttavaa toistoa.

 

Koska kaiuttimen sisäänrakennettu vahvistin omalla virtalähteellään hoitaa vaativimman taajuusalueen, kaiuttimen keski- ja yläalueen toistoa ohjaava erillinen vahvistin (esimerkiksi integroitu stereovahvistin tai kotiteatterin viritinvahvistin) pääsee paljon helpommalla, ja näin kapasiteettia riittää kaikkiin tilanteisiin. Ratkaisu vaikuttaa positiivisesti kaikkien taajuusalueiden tarkempaan ja puhtaampaan toistoon, minkä ansiosta basso on voimakkaampi ja siinä on ennenkuulematonta dynamiikkaa.

 

Bassovahvistimen äänenvoimakkuutta ja jakotaajuutta säädetään tarkkuusporrastetuilla potentiometreillä. Wilson SIX Power -kaiuttimia voidaan käyttää myös klassisina passiivikaiuttimina esimerkiksi kevyemmän musiikkirepertuaarin toistamiseen. Tällöin ylimääräinen bassovahvistus on kytkettävissä pois päältä.

 

Visuaalisesti nämä kaiuttimet edustavat klassista ja huomaamatonta muotoa, joka sopii useimpiin huoneisiin paljastamatta ensi silmäyksellä, kuinka paljon järeää tekniikkaa kaiuttimien sisään on kätketty.

 

Kotelot ovat verrattain siroja, ja niiden pinta on viimeistelty laadukkaalla viilujäljitelmällä, joka erehdyttävästi muistuttaa aitoa puupintaa. Kaiutin on saatavilla perinteisen mustan ohella myös vaalealla tammipuuviimeistelyllä.

 

SIX Power -kaiuttimien säleiköt kiinnitetään magneettisesti ja ne peittävät etuseinän lähes kokonaan akustisesti neutraalilla kankaalla, jonka värin tai tekstuurin käyttäjä voi itse valita. Mustan kaiuttimen mukana seuraa mattamusta ja kiiltävämpi musta säleikkö. Tammenvärisessä vastaavasti seuraa mukana musta ja harmaa.

 

Lisämakua näiden kaiuttimien muotoiluun tuo Wilson-logon harvinainen ja hienostunut, valkoinen valaistus kaiuttimen alaosassa. Tämä detalji lisää kaiuttimen luonnetta erityisesti hämärässä huoneessa, sillä se ei ainoastaan kerro kaiuttimen toimintavalmiudesta, vaan valaisee huomaamattomasti myös lähiympäristöä.

  

 
Lue lisää
Sulje

Tekniset tiedot

Kotelon viritys: bassorefleksi
Taajuusvaste (+/-3 dB): 40 – 20 000 Hz
Herkkyys (2,83 V/1 m): 90 dB
Impedanssi: 4-8 ohmia
Suurin äänenpaine: 110 dB
Bassovahvistimen lähtöteho: 60 W (RMS)
Suositeltava ylä-alueen vahvistimen teho: 50-220 W
Jakotaajuus: 50-200 Hz / 700 Hz / 2 500 Hz
Diskantti: 1 tuumaa (25 mm) pehmeä dome
Keskiäänielementti: 1 x 6½ tuumaa
Bassoelementti: 1 x 6½ tuumaa
Aktiiviset bassoelementit: 2x 6½ tuumaa pitkäiskuiset
Linjatulo: mono-RCA-liitäntä
Virransyöttö: 100-240V, 50/60 Hz AC
Jakotaajuus aktiivibassolle: säädettävä 50-200 Hz
Kaiutinliittimet: tukevat naparuuvit
Mukana tulevat lisävarusteet: piikit
Kaiuttimen mitat: 195 x 1000 x 310 mm
Paino: 16 kg