Tangent Hifi II Pienois HiFi Järjestelmä

Saatavuus: Varastossa

595,00 /srj

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tangent Hifi II Pienois HiFi Järjestelmä

Kompakti äänentoistojärjestelmä – Tanskalaista suunnittelua.

Tangent HiFi II järjestelmä koostuu toisen sukupolven testimenestys vahvistimesta Tangent Ampster, yhdistettynä Tuner II radiovirittimeen ja CD II cd soittimeen.

Kaikkia kolmea yhdistää sama suunnittelu ulkonäön ja järjestelmäkaukosäätimen suhteen, tehden siitä täydellisesti yhteen pelaavan kompaktin stereojärjestelmän jossa on CD, FM Radio, Bluetooth, USB lataus ja ulkoisen aktiivisubwooferin liitäntä.

Tuotetiedot
Tangent Hifi II Pienois HiFi Järjestelmä

 

Kukin järjestelmän komponenteista on kapeampi kuin A4 paperi leveydeltään ja vain 7cm korkea. Kokonainen äänentoistojärjestelmä vie siis tilaa päällekkäin pinottuna korkeussuunnassa vain 21cm!

 

Laitteiden mukana toimitetut kaukosäätimet ohjaa saman sarjan kaikkia laitteita, joten kun kaikki komponentit on pinottu päällekkäin, mitä tahansa näistä kaukosäätimistä voi käyttää järjestelmän kaikkien komponenttien ohjaamiseen. Voit valita vain yhden kaukosäätimen ja asettaa kaksi muuta kaukosäädintä sivuun!

 

 

Tangent Ampster BT II Pienoisvahvistin

Täysiverinen vahvistin pienoiskoossa mahtavilla ominaisuuksilla ja edulliseen hintaan! Bluetooth 4.0 ja Aux liitäntä automaattisella herätteellä. Vahvistin voidaan upottaa kaappiin tai installaatiorakenteisiin ja ohjata kaukosäätimellä ulkoisen, langallisen IR silmän avulla. Sisältää kattavat liitännät kuten digitaaliset ja analogiset tulot, Bluetooth ja aktiivisubwooferin liitäntä. 

 

 

Tangent Tuner II Radioviritin

Klassinen äänentoistosuunnittelu yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan. Tangentin korkealuokkainen radioviritin takaa helpon ja luotettavan tavan kuunnella paikallisia tai maanlaajuisia radioasemia kiitos sen korkealaatuisen radiovirittimen. Iso näyttö valkoisilla kirjasimilla esittää selkeästi mitä taajuutta tai asemaa kuuntelet.

 

 

Tangent CD II Pienois CD Soitin

CD II On moniformaattinen digitaalinen cd soitin joka on yhteensopiva kaikkien nykyisten formaattien (mukaan lukien itse poltetut MP3 tiedostot) kanssa... ja sisältää sekä analogisen rca että digitaalisen optisen linjalähdön. CD II on suunniteltu tuottamaan häviötön äänentoisto mihin tahansa erillis HiFi järjestelmään.

 
Lue lisää
Sulje