Autohifi

Autohifien asennus Tampereella

Suunnittelemme ja toteutamme autokohtaiset äänentoistojärjestelmät, kysy tarjous! Meillä on nykyainen ja iso asennushalli jossa pystymme toteuttamaan asennukset kaikenkokoisiin ajoneuvoihin mopoautoista asuntoautoihin!

Autohifi-valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset auton äänen- ja kuvantoistoon! Olet etsimässä sitten edullista autosoitinta tai laajempaa autohifi-ratkaisua, olet tullut oikeaan paikkaan. Verkkokaupassamme on autostereoita, kaiuttimia ja muita autohifi-tuotteita eri hintaluokissa ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Kuvan- ja äänentoistoon tarkoitetun laitteiston lisäksi löydät meiltä myös peruutus- ja keulakamerat sekä varashälyttimet.

Autokaiuttimet vaativaankin makuun

Meiltä hyvät autokaiuttimet vaativalle harrastajalle. Valikoimamme on kaiuttimien ja subwoofereiden osalta erittäin kattava, ja löydät meiltä varmasti vaatimuksiasi vastaavat kaiuttimet. Saat meiltä myös muut välineet ja tarvikkeet äänentoiston optimointiin: vaimennusmatoilla voit eliminoida rengasääniä ja muita häiriöääniä, ja häiriösuojatuilla kaapeleilla ääni soi autossa kirkkaammin.

Muista myös takapenkin äänentoisto

Laadukkaiden autohifi-tuotteiden ansiosta automatka sujuu mukavammin – sekä kuskin että kyytiläisten kannalta. Muistathan huolehtia myös auton takaosan äänentoistosta! Meiltä saat myös tuotteet, joilla saat nuoremmat matkustajat viihtymään automatkan ajan takapenkillä: niskatukeen kiinnitettävä tablettipidike takaa matkarauhan.

Tutustu autohifi-valikoimaamme ja tilaa jo tänään!

[parentcat]

Autohifi

Rajaa

Hinta

Tuotemerkki

Väri

2367