PA-laitteet ja karaoke

PA-laitteet kannattaa mitoittaa ja valita juuri omien tarpeiden ja käyttötarkoitusten mukaan. Valikoimastamme löydät sekä suuriin julkisiin tiloihin sopivat PA-laitteet että kätevät, kannettavat äänentoistosetit. Meiltä saat niin kaiuttimet, mikrofonit kuin muutkin sujuvaan äänentoistoon tarvittavat välineet.

PA-laitteet karaokeen

Valikoimaamme kuuluu myös PA-laitteita ja valmispaketteja, jotka soveltuvat erinomaisesti karaokekäyttöön. Meiltä löytyy valmis karaokesettiratkaisu moniin eri tarpeisiin ja myös vaativaan makuun. Toki valikoimassamme on myös mikrofoneja, karaokesoittimia ja kaiuttimia, joista voit itse koostaa juuri sinulle sopivan laitekokonaisuuden karaokeen. Meillä on myös kattava valikoima karaokelevyjä, joissa on sopivaa laulettavaa aivan jokaiselle.

PA-laitteet julkisiin tiloihin

Meillä Radiokulmassa on pitkä kokemus äänentoistojärjestelmien suunnittelusta myös julkisiin tiloihin. Olemmekin suunnitelleet äänentoistoratkaisun, joka sopii erinomaisesti muun muassa liiketiloihin, kokoussaleihin ja muihin julkisiin tiloihin. Kun valitset pakettiratkaisun, pääset helpolla: et joudu pohtimaan, mitä kaikkea tarvitset julkisen tilan äänentoistoon, kun paketissa on kaikki tarvittava.

Tutustu ja tilaa PA-laitteet verkkokaupastamme jo tänään!

[parentcat]

PA-laitteet ja karaoke

Rajaa

Hinta

Tuotemerkki

Väri

189