Vastamelukuulokkeet

Meiltä löydät ainoastaan laadukkaita vastamelukuulokkeita. Vastamelukuulokkeet tarjoavat ratkaisun tilanteisiin, joissa haluat syventyä omiin tekemisiisi ja sulkea hälyäänet pois. Niiden ansiosta ympäristön äänet eivät häiritse, joten voit keskittyä paremmin.

Vastamelukuulokkeet ovat erityisen suosittuja esimerkiksi avotoimistoissa, joissa keskustelu ja häly vetävät huomiota puoleensa ja saavat keskittymisen herpaantumaan. Ne kuitenkin sopivat erinomaisesti kaikkiin tilanteisiin, joissa tahdot suojautua maailman melulta, esimerkiksi lentokoneissa tai muissa julkisissa liikennevälineissä. Vastamelukuulokkeet sopivat oivallisesti myös lapselle.

Langattomat vastamelukuulokkeet

Voit liittää langattomat vastamelukuulokkeisiin esimerkiksi älypuhelimeen ja kuunnella musiikkia vaimealla volyymilla ilman, että ympäristön äänet häiritsevät ja sotkeudut jatkuvasti johtoihin. Kaikki vastamelukuulokkeemme on langattomat, koska olemme huomanneet, että nykyään äänikin voi kulkea langattomasti erittäin laadukkaasti – kiitos uusien bluetooth-teknologioiden.

Vastamelukuulokkeet nukkumiseen

Vaihtoehtoisesti voit käyttää vastamelukuulokkeita ilman mitään äänilähdettä ja nauttia hiljaisuudesta. Moni on sanonut, että vastamelukuulokkeet sopivat todella hyvin nukkumiseen – varsinkin, jos muu ympäristö on meluisa. Vastamelukuulokkeilla voit kuunnella rauhoittavaa musiikkia hiljaisella äänenvoimakkuudella ja samalla rentoutua.

Tutustu vastamelukuulokkeiden valikoimaan ja tilaa!

[parentcat]

Vastamelukuulokkeet

Rajaa

Tuotemerkki

Väri

1