Stereosarjat ja mikrosarjat

Stereosarjat ja mikrosarjat ovat hyvä keino aloittaa kotihifiharrastus. Niillä saa laadukkaan äänentoiston edullisesti – hyvää äänenlaatua pienessä koossa. Nälkä monesti kasvaa syödessä ja jossain vaiheessa voi helposti siirtyä esim. parempiin kaiuttimiin tai keskittyä järeämpiin kotihifilaitteisiin. Monesti kuitenkin stereosarja tai minisarja riittää pitkälle, koska nykyajan laitteistot tuottavat erittäin hyvän äänenlaadun.

Hyvä stereosarja?

Hyvä sterosarja on toisaalta vaikea valita. Olemme kuitenkin helpottaneet asiakkaitamme hyvän stereosarjan valitsemisessa siten, että meillä on valikoimassa ainoastaan laadukkaita paketteja. Ostatkin siis minkä tahansa mikro- tai stereosarjan, saat varmasti käyttöösi laatua. Olemme huomioineet valikoimassamme ensisijaisesti äänenlaadun ja kompaktin koon. Ainoa oikeastaan, mikä jää asiakkaan kontolle on valita paketti, missä on juuri tarpeeseen sopivat liitännät – ja tottakai tässäkin autamme, joten ota rohkeasti yhteyttä. Lähes kaikissa stereojärjestelmissä on myös Bluetooth audiotoisto, joten nykyaikainen langattomuus on huomioitu tottakai.

Stereojärjestelmä levysoittimella

Valikoimastamme löytyy useampi stereojärjestelmäpaketti, jossa on mukana levysoitin eli LP-levyjen kuuntelijat on otettu huomioon. Jos haluat stereosi levysoittimella, kannattaa keskittyä Pro-Ject merkin tuotteisiin. Pro-Jectin lisäksi meiltä löytyy myös Roberst Radion Classics -paketti, jossa on puoliautomaattinen levysoitin mukana.

Tutustu mallistoomme ohessa ja ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua.

[parentcat]

Stereosarjat ja mikrosarjat

Rajaa

Hinta

Tuotemerkki

Väri

26