Kotiteatterit

Kotiteatteri mahdollistaa elokuvaelämyksen nostamisen aivan uudelle tasolle! Halusit sitten nauttia elokuvista ja sarjoista ylhäisessä yksinäisyydessäsi tai kutsua kaverit kylään elokuvailtaa viettämään, näillä kotiteattereilla kokemuksesta tulee esiluokkainen.

Ennen kotiteatterin hankintaa: Millaiseen tilaan teatteri tulee?

Kotiteatterin hankinnassa kannattaa ottaa huomioon ennen kaikkea tila. Onko olohuoneessa tilaa kaikille täysimittaiselle kotiteatterille, vai pitääkö tilanpuutteen vuoksi tyytyvä vaatimattomampaan settiin? Suppeampi paketti voi olla riittävä pienempään huoneeseen – suuremmassa huoneessa tilassa kattavammin varusteltu paketti pääsee oikeuksiinsa. Hankit kotiteatteria sitten suureen tai pieneen tilaan, meiltä löydät sopivan paketin. 

Jos haluat sijoitella kotiteatterin eri elementit mahdollisimman vapaasti, kannattaa harkita langatonta kotiteatteria. Laitteiden sijoittelusta tulee huomattavasti helpompaa, kun et joudu pohtimaan johtojen sijoittelua. 

Hyvän kotiteatterin tunnistat kirkkaasta kuvasta ja laadukkaasta äänestä

Hyvä kotiteatteri perustuu terävälle, kirkkaalle kuvalle ja laadukkaalle äänentoistolle. Valikoimamme kotiteattereissa on otettu huomioon nämä molemmat. Olemme yhdistäneet näihin myös kolmannen tekijän: järkevät hinnat, joiden ansioista rahaa jää myös popcorneihin!

Valikoimamme kotiteattereilla teet olohuoneestasi tai mancavestasi upeiden elokuvaelämysten tyyssijan. Tutustu ja tilaa oma kotiteatteri jo tänään!

5