Magic Sing

Huikea All-In-One laite kaikille karaoken harrastajille! Sisältää kaiken tarvittavan – mukaan lukien biisitkin!

Magic Sing E2 laitteen telakka liitetään televisioon HDMI kaapelilla ja äänentoistojärjestelmään aux liitännän (3.5mm) kautta – Sen jälkeen tietenkin WiFi:llä nettiin ja olet valmis!

Käytössäsi on välittömästi huikea yli 250.000 biisin karaokekatalogi netistä. Sisältää lisäksi hauskoja ja hyödyllisiä toimintoja kuten aplikaatio-ohjauksen mobiililaitteesta, lisäksi nuotit, transponointi, temmon säätö jne. Voice Command Search toiminnolla voit hakea kappaletta lausumalla esittäjän tai biisin nimen! Voit myös mm. vaihtaa soitinta joka soittaa kappaleen melodian tai tallentaa oma laulua ja siirtää sen tietokoneelle USB-kaapelilla. Kaikki nämä ja muut toiminnot tapahtuvat mikrofoneissa olevista napeista tai mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Magic Sing karaokessa on lisäksi paljon ominaisuuksia joita ei ole perinteisissä karaokesoittimissa kuten pisteytys 0-100 pisteeseen joka tekee laulusta hauskaa. Vaikeustasoja on valittavana kolme erilaista. Pystyt myös tekemään mm. soittolistan seuraavalle sadalle kappaleelle. Myös uusi “cheering”-toiminto on hauska ominaisuus joka antaa sinulle aplodit laulusi jälkeen.

Luovu heiluvista levypinoista ja siirry kerralla tulevaisuuteen – Markkinoiden helppokäyttöisin ja kompaktein kokonaisuus jota on lisäksi helppo kuljettaa mukana esim. mökille tai ystävien luokse yms.

[parentcat]

Magic Sing

Rajaa

Tuotemerkki

1