Denon AVC-X3800H 9.4 AV-vahvistin / 11.4 AV-prosessori

Saatavuus: Varastossa

1 399,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon AVC-X3800H 9.4 AV-vahvistin / 11.4 AV-prosessori

Denon teki sen taas – AVC-X3800H edustaa kunnialla Denonin yhtä menestyksekkäimmistä AV-vahvistinsarjoista. Neljä diskreettiä subwoofer-lähtöä mahdollistaa subbarifanille mielensä mukaisen järjestelmän ja subbareiden sijoittelun, jotta toisto olisi täydellisen tasaista kaikkialla kuuntelutilassa.

Esivahvistinlähtöjä ja kaiutinantoja voidaan määritellä halutusti tarpeiden mukaan. Toisin sanoen; AVC-X3800H:n sisäiset vahvistimet sekä mahdolliset ulkoiset päätevahvistimet tai aktiivikaiuttimet elävät sulassa sovussa sekaisinkin käytettynä.

8K60- ja 4K/120-kuva liikkuu kaikissa HDMI-sisääntuloissa ja kahdessa HDMI-lähdössä.

Tuotetiedot
Denon AVC-X3800H 9.4 AV-vahvistin / 11.4 AV-prosessori

 

AVC-X3800H edustaa kunnialla Denonin yhtä menestyksekkäimmistä AV-vahvistinsarjoista. Useita vuosia peräkkäin luokkansa parhaaksi valittujen 3x00-sarjan mallien perintö kuuluu ja tuntuu tässä uutuudessa erinomaisena äänenlaatuna ja teknisenä suorituskykynä, mutta tällä kertaa AVC-X3800H lataa pöytään niin hengästyttävän määrän herkullisia ominaisuuksia, että se viimeinenkin vastarannan kiiski joutuu luopumaan ennakkoluuloistaan.

 

Neljä diskreettiä subwoofer-lähtöä mahdollistaa subbarifanille mielensä mukaisen järjestelmän ja subbareiden sijoittelun, jotta toisto olisi täydellisen tasaista kaikkialla kuuntelutilassa. Esivahvistinlähtöjä ja kaiutinantoja voidaan määritellä halutusti tarpeiden mukaan. Toisin sanoen; AVC-X3800H:n sisäiset vahvistimet sekä mahdolliset ulkoiset päätevahvistimet tai aktiivikaiuttimet elävät sulassa sovussa sekaisinkin käytettynä. 8K60- ja 4K/120-kuva liikkuu kaikissa HDMI-sisääntuloissa ja kahdessa HDMI-ulostulossa.
Lue lisää
Sulje

3D-äänikokemus on mahdollista kaikista tarpeellisista audioformaateista. Dolby Atmos, DTS:X ja IMAX Enhanced. Auro-3D. Sony 360 Reality Audio… Diskreetisti toteutetussa 9-kanavaisessa vahvistinosassa on kaksi suurta jäähdytyselementtiä ja vahva virtalähde tuottamaan kuuluisan tehokas, dynaaminen ja tarkka, Denonin audiomestareiden virittämä äänenlaatu, jota piisaa parhaimmillaan jopa 180 W per kanava. Huoneakustiikan ongelmissa apua löytyy AVC-X3800H:n tehokkaista huonekorjausominaisuuksista.

Tuttu ja hyväksi havaittu Audyssey MultEQ XT32 tekee erinomaista jälkeä etenkin edullisella Audyssey Editor -sovelluksella omaan makuun ryyditettynä. Piinkoville virittelijöille on mahdollisuus syvälliseen PC-ohjattuun Audyssey-konffaukseen (MultEQ-X, maksullinen lisenssi). 2023 alkupuolella näemme vielä mahdollisuuden Dirac Live -kalibrointiin (Dirac Live -ominaisuudet perustuvat maksulliseen lisenssiin). Kaksi kaiutinasetusta saa muistiin erillisine kalibrointeineen, ja ne saadaan aktivoitumaan automaattisesti äänilähteen mukaan.

Kaiken teknisen erinomaisuuden joukossa ilahduttaa myös Denonin perinteinen luotettavuus ja mukava käytettävyys. Laajat ominaisuudet ovat helposti hanskattavissa uuden teräväpiirtoisen kuvaruutuvalikon, asennusapuohjelman ja ergonomisen kaukosäätimen muodossa. HEOS-ominaisuuksilla varustettuna musiikinkuuntelu erilaisista striimauspalveluista on yhtä juhlaa.

Denon AVC-X3800H on siis AV-vahvistin, joka ei jätä kylmäksi – se lämmittää mieltä ja sydäntä vuosikausiksi!

AVC-X3800H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin muista uusimmista tekniikoista, kuten dynaamisesta HDR:stä ja Quick Media Switching -toiminnosta (QMS), joka mahdollistaa toiston katkeamattoman näkymisen ruudunpäivitysnopeuden muuttuessa esimerkiksi trailerin ja elokuvan välissä.

 

Suorituskykyinen erillisrakenteinen 9-kanavainen vahvistin
Tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja 180W tehon kanavaa kohti klassisen ja dynaamisen Denon-äänikokemuksen tarjoamiseksi.

 

Puhdas esivahvistintila käytettävissä
Esivahvistintilan ansiosta Denon AV-vahvistimesi toimii täydellisenä AV-esivahvistin/prosessorina viimeisimmillä HDMI-ominaisuuksilla. Esivahvistintila tarjoaa puhtaamman signaalitien ja suuren leikkaamattoman ulostulojännitteen kytkemällä halutut sisäiset vahvistimet pois käytöstä. Nyt voit uudistaa erillislaitteista koostuvan AV-järjestelmäsi tyhjentämättä pankkitiliäsi.

 

Viimeisin HDMI-tuki
6 edistyneellä HDMI-sisääntulolla ja 3 HDMI-ulostulolla, joissa on täysi HDCP 2.3 -tuki, voit yhdistää HDMI-lähteesi jopa kolmeen näyttöön eri huoneissa.

 

Hyödynnä parhaita 3D-ääniformaatteja
Nauti ympäröivästä 3D-äänestä Dolby Atmos, Dolby Atmos korkeusvirtualisoinnilla, DTS:X ja DTS Virtual:X -prosessoinneilla.

 

Parannettu HDMI-äänipaluukanavan (eARC) tuki
Yhdistä yhteensopiva televisio vahvistimen eARC HDMI -tuettuun HDMI-lähtöön, jotta kompressoimattomat ja objektipohjaiset 3D-ääniformaatit, kuten Dolby Atmos ja DTS:X, voidaan toistaa älykkäästi TV-sovelluksista suoraan AV-vahvistimeen.

 

Seuraava sukupolvi elokuvan immersiivisyydessä
8K/60Hz läpiviennillä ja skaalauksella, dynaamisella HDR:llä ja nopealla lähteen vaihdolla (QMS), nauti kristallinkirkkaasta ja tasaisemmasta kuvasta korkeimmalla mahdollisella laadulla.

 

Paras pelikokemus
4K/120Hz läpiviennillä, muuttuvalla virkistystaajuudella (VRR), automaattisella alhaisella latenssimoodilla (ALLM) ja nopealla kuvasiirrolla (QFT) nautit pelikokemuksestasi uskomattomalla kuvanlaadulla ja mahdollisimman pienellä viiveellä.

 

Langaton striimaus suosituimmista musiikkipalveluista
Nauti kaikista suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music, TIDAL, Deezer ja monet muut. AVC-X3800H:n avulla voit myös nauttia musiikistasi AirPlay 2:n kautta, jolloin voit suoratoistaa suosikkikappaleitasi Apple Music -sovelluksesta.

 

Korkearesoluutioista äänen suoratoistoa Hi-Fi-harrastajille
Nauti suosikki Hi-Res -studiotiedostoistasi FLAC-, ALAC-, WAV- sekä DSD 2.8/5.6MHz -muodoissa.

 

Bluetooth-lähetin
Nauti suosikkiviihteestäsi Bluetooth-kuulokkeiden avulla myöhään illalla tai yhdessä heikentyneen kuulon omaavan perheenjäsenen kanssa. Voit käyttää Bluetooth-lähetystä erikseen ja samanaikaisesti kaiuttimien kautta kuunnellessa.

 

Palkittu Denon asennusapuri ja graafinen käyttöliittymä
Helppo ja intuitiivinen käyttöönottokokemus.

 

Audyssey MultEQ XT32 -kalibrointiohjelmisto
Tarjoaa lopullisen silauksen äänenlaatuun ainutlaatuisen kuunteluympäristösi ehdoilla.

 

IMAX Enhanced -tekniikka
Aito IMAX-elokuvateatterikokemus omassa kodissasi.

 

Auro-3D
Auro-3D nostaa kotiteatterikokemuksen hämmästyttävälle tasolle musiikin, pelien, TV-lähetysten ja elokuvien toistuessa elämänmakuisella 3D-äänimaailmalla. Tee olemassa olevasta leffakokoelmastasi Auro-3D -kokemus Auro-Matic -prosessoinnin ansiosta. AVC-X3800H tukee jopa 7.1.4 Auro-3D -kaiutinkokoonpanoa (vaatii 2-kanavaisen lisävahvistimen).

 

Neljä subwoofer-lähtöä
Usean subwooferin käyttäminen eliminoi huonemoodeja tasaisemman bassotoiston saavuttamiseksi. Ei ärsyttäviä korostuksia tai vaimentumia, vaan kontrolloitu ja koko tilan täyttävä, sävykäs bassotoisto. Säädä subwoofer-asetukset mieleiseksi, kun kytkettynä on enemmän kuin kaksi subwooferia. Valitse “Standard”, jos haluat mahdollisimman tasaisesti huoneeseen jakautuneen bassotoiston. Tai valitse “Suuntaava”, jos haluat tarkemmin fokusoitua bassoa, jossa kukin subwoofer integroituu saumattomasti sitä lähimpänä olevan kaiutinkanavan kanssa.

 

Audyssey-huonekorjaus
Optimoi äänikokemuksesi Audyssey MultEQ XT32 -ominaisuudella, joka mukauttaa äänentoiston yksilöllisen kuunteluympäristösi mukaan. Mukana toimitetulla mikrofonilla MultEQ XT32 mittaa ja analysoi kunkin kaiuttimen lähdön (myös subwooferit) korkeintaan kahdeksassa mittauspaikassa ja tuottaa tarkkoja digitaalisia suotimia, jotka optimoivat jokaisen kanavan taajuusbalanssin ja aika-alueen toiston. Audyssey Dynamic Volume tasoittaa häiritseviä äänenvoimakkuuden hyppyjä (kuten TV-mainokset), antamalla sinun kuunnella alemmilla tasoilla ja nauttia silti selkeästä vuoropuhelusta, musiikista ja efekteistä. Audyssey Dynamic EQ tarjoaa täyden kirkkauden kaikilla kuuntelutasoilla, ja Audyssey Low Frequency Containment käyttää edistyneitä psykoakustisia algoritmeja toimittaakseen täyteläisen taajuustasapainon, mukaan lukien syvän basson tunteen, häiritsemättä naapureita tai muita perheenjäseniäsi. Audyssey Sub EQ HT tarjoaa kunkin subwooferin yksilöllisen DSP-räätälöinnin kahden subwooferin järjestelmissä, jotta bassotoisto säilyy tarkkana ja ulottuu mahdollisimman alas. Lisäksi erikseen hankittava Audyssey MultEQ Editor -sovellus (ostettavissa sovelluskaupoista) antaa kokeneille käyttäjille mahdollisuuden siirtyä “konepellin alle” äänentoiston tarkempaa säätämistä ja mukauttamista varten. Sovellus on saatavana sekä iOS:lle että Androidille.

 

Kahden kaiutinasetuksen muisti
Tallenna kaksi kaiutin- ja Audyssey-asetusta ja vaihda näiden välillä lennossa, jolloin voit vapaasti optimoida kuuntelukokemuksesi sisällön tai kuunteluympäristön mukaan. Tallentuviin asetuksiin lukeutuvat vahvistimen toimintatila, kaiutinasetukset, etäisyydet, voimakkuudet, jakotaajuudet, basso-ohjauksen valinta, etukanavien asetus, 2-kanavaisen signaalin toistoasetukset sekä graafinen EQ-säätö (kun Audyssey ei ole käytössä).

 

360 Reality Audio
Uppoudu äänimaailmaan, joka on yhtä todellinen kuin olisit live-konsertissa tai studiossa äänittävän artistin kanssa. 360 Reality Audion avulla musiikki ei ole koskaan ollut näin todellista. AVC-X3800H pystyy toistamaan 360 Reality Audio -ääntä HDMI-tuloon liitetyltä Google Chromecast -laitteelta. Musiikin suoratoistopalveluista 360 Reality Audio -striimausta ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta pysy kuulolla lisäpäivityksiä varten!

 

Denon kauko-ohjainsovellus helpottaa käyttöä
Helppoa hallintaa takataskussasi majailevalla älylaitteella. Ilmainen Denon AVR Remote -sovellus iOS:lle ja Androidille tekee AVC-X3800H:n käytöstä entistä helpompaa. Säädä äänenvoimakkuutta, kytke vahvistin päälle tai pois, mykistä musiikki, vaihda lähdettä tai siirry HEOS:iin.

Liitäntämahdollisuuksia

HDMI-sisääntulot: 6
HDMI-lähdöt: 3 (1x eARC/ARC/8K, 1x 8K, 1x 4K/Zone 2)
Esivahvistinlähdöt (Pre-Out): 11.4 kanavaa (RCA, sisäiset vahvistimet kytkettävissä pois/käyttöön halutusti)
Zone 2 -äänilähtö: stereo-RCA tai sisäiset vahvistimet
RCA-analogitulot äänelle: 6 ( 1 MM Phono-liitäntä)
Kaiutinlähtöjen määrä: 11 (naparuuvit, suositeltu käyttää maks. 4mm2 kaapelia tai banaaniliittim´)
Kaiutinlähtö A/B: määritettävissä
Bi-Amp -kaksoisvahvistus: määritettävissä
Monihuoneäänen ulostulo kaiutinterminaaleista: määritettävissä
Optiset tulot: 2
Koaksiaaliset tulot: 2
USB-liitäntä etupaneelissa
4x Subwoofer-ulostulo (itsenäiset)
Kuulokeliitäntä
Mikrofoniliitäntä huonekorjausta varten
Ethernet-liitäntä

Audio-ominaisuuksia

Vahvistinkanavien tyyppi: AB-luokan erillisrakenteiset pääteasteet; äänenlaatu edellä
Vahvistinkanavien määrä: 9
Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 180W
Teho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.08%, 2 kanavaa kuormitettuna): 105W / kanava
Kaiuttimien impedanssi 4 – 16 ohmia
Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjaus, mikrofoni mukana
Audyssey Sub EQ HT / Dynamic EQ / Dynamic Volume
Audyssey Editor -sovellus (iPad, lisämaksusta),
Audyssey MultEQ-X PC-sovellus (lisämaksusta)
Dirac Live -huonekorjaus (lisämaksusta, saatavilla 2023 alkupuolella)
Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround /IMAX Enhanced / Auro-3D
DTS:X / DTS Neural:X / DTS HD Master
Kompressoitujen audioformaattien parannus

Kuvaominaisuuksia

HDMI 2.1
HDCP 2.3
8K/60Hz ja 4K/120Hz Ultra HD kaikissa sisääntuloissa ja kahdessa lähdössä
4:4:4 Pure Color
High Dynamic Range (HDR10 )
Dolby Vision, HLG
3D ja BT.2020 läpivienti
HDMI-läpivienti standby-tilassa
eARC/ARC
Auto lipsync

Verkkotoimintoja

Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
Tauottoman toiston tuki myös korkean resoluution musiikkitiedostoille
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 96/24
DSD 2.8MHz / 5.6MHz
AirPlay 2
Spotify Connect
Internet radio (TuneIn)
Roon Tested
Denon HEOS- ja AVR-kaukosäädinohjaus iOS ja Android laitteille (ilmainen)
Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth vastaanotto ja lähetys

Kaukosäätimen tyyppi: RC-1253
Mitat (LxKxS): 434 x 167 x 389 mm
Paino: 12,5 kg
Takuu 24 kk