Denon AVC-X4800H 9.4 AV-vahvistin

Saatavuus: Varastossa

alk.2 099,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon AVC-X4800H 9.4 AV-vahvistin / 11.2 AV-esivahvistin-prosessori

Made in Japan – Japanissa suunniteltu ja valmistettu tehokas AVC-X4800H perustuu 9.4-kanavaiseen vahvistukseen. Dolby Atmos- ja DTS:X- sekä IMAX Enhanced- ja Auro-3D-toiminnoilla

AVC-X4800H ympäröi suuremmatkin kuuntelutilat henkeäsalpaavalla 3D-äänellä. Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän avulla voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi langattomasti.

Huom. tässä tuotteessa tavanomaista pidempi toimitusaika n. 1 – 2 viikkoa.

Tuotetiedot
Denon AVC-X4800H 9.4 AV-vahvistin / 11.2 AV-esivahvistin-prosessori

 

Japanissa suunniteltu ja valmistettu tehokas AVC-X4800H perustuu 9.4-kanavaiseen vahvistukseen. Dolby Atmos- ja DTS:X- sekä IMAX Enhanced- ja Auro-3D-toiminnoilla AVC-X4800H ympäröi suuremmatkin kuuntelutilat henkeäsalpaavalla 3D-äänellä. Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän avulla voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi langattomasti.

 

Tehokas 9-kanavainen vahvistin

Erillisrakenteiset, suuren virranantokyvyn omaavat vahvistimet tuottavat jopa 200 W tehoa kanavaa kohti, joka mahdollistaa hienostuneen äänen myös suurissa tiloissa. 

3D-äänikokemus

Uppoudu äänimaailmaan Dolby Atmos®:n, DTS:X®:n, IMAX Enhancedin ja Auro-3D:n sekä Dolby Surroundin, DTS Neural:X:n ja Auro-Matic-upmixerin avulla myös vanhemman sisällön optimoimiseksi. 

 

Konfiguroinnin joustavuus

AVC-X4800H tarjoaa valtavasti asetusvaihtoehtoja ja joustavuutta kotiteatterin mukauttamiseen tarpeidesi mukaan. Tukee 11.4-kanavaista prosessointia, PreAmplifier -esivahvistintilaa ja valinnaista Dirac Live -huonekorjausta (maksullinen, vaatii ohjelmistopäivityksen). 

 

Kehittynyt 8K-kotiteatteri

8K-videota tuetaan kaikissa seitsemässä HDMI-tulossa ja kahdessa kolmesta lähdöstä. HLG-, HDR-, Dolby Vision-, HDR10+- ja Dynamic HDR läpäisyominaisuuksien ansiosta videoyhteensopivuudesta tai kuvanlaadusta ei tarvitse tinkiä missään tilanteessa.

Lue lisää
Sulje

Puhdas esivahvistintila käytettävissä: Uuden esivahvistintilan ansiosta Denon AV-vahvistimesi toimii täydellisenä AV-esivahvistin/prosessorina viimeisimmillä HDMI-ominaisuuksilla. Esivahvistintila tarjoaa puhtaamman signaalitien ja suuren leikkaamattoman ulostulojännitteen kytkemällä sisäiset vahvistimet täysin pois käytöstä. Nyt voit uudistaa erillislaitteista koostuvan AV-järjestelmäsi tyhjentämättä pankkitiliäsi.

Dolby Atmos

Koe jokainen ulottuvuus Dolby Atmos-toistossa. Päivitä kotiteatterisi 5.4.4-kaiutinasetuksella, jotta saat Dolby Atmos -sisällöstä mukaansatempaavimman 3D-äänikokemuksen. Dolby Surround upmixer ottaa kaikki kaiuttimet käyttöön luodakseen 3D-tunnelman myös vanhemmasta sisällöstä. Dolby Atmos Height Virtualization -tekniikka luo yläpuolisen äänikokemuksen myös ilman fyysisiä korkeuskaiuttimia. Voit myös nauttia Dolby Atmos -musiikkikappaleista, jotka ovat saatavilla Apple Musicista, Amazon HD:stä, TIDALista tai yhteensopivasta suoratoistolaitteesta.

DTS:X

DTS:X immersiivinen audiosisältö sijoittaa äänen sinne, missä se luonnollisesti esiintyisi avaruudessa, luoden eloisan ja moniulotteisen äänen. DTS Neural:X upmixer tarjoaa paremman uppoutumisen ja korkeamman realismin vanhemmasta sisällöstä. DTS Virtual:X tarjoaa immersiivistä ääntä ilman fyysisiä korkeuskanavia, luomalla virtuaalisia korkeustehosteita 7.1-, 5.1- tai 2.1-kaiutinjärjestelmistä.

IMAX Enhanced

Saat parhaan mahdollisen viihdekokemuksen kotona IMAX Enhancedin – DTS:n uusimman teknologian avulla, joka asettaa uudet standardit kotiteatterin kuvanlaadulle, äänelle, dynamiikalle ja selkeydelle. Näe selkeämpi ja kirkkaampi kuva. Tunne upottava, sydäntä sykähdyttävä ääni ja koe IMAXin digitaalisesti remasteroima premium-sisältö. Voit nauttia IMAX Enhanced -kokemuksesta 5.1.4-kaiutinjärjestelmästä alkaen. IMAX Enhanced -yhteensopiva televisio tai projektori vaaditaan.

Auro-3D

Auro-3D nostaa kotiteatterikokemuksen hämmästyttävälle uudelle tasolle tarjoamalla musiikin, pelien, TV-lähetysten ja elokuvien kolmiulotteisen äänentoiston jännittävyyden, joka saa sinut eläytymään elämänmakuiseen äänimaailmaan. Tee olemassa olevasta audiovisuaalisesta kokoelmastasi Auro-3D-kokemus Auro-Matic-prosessoinnin ansiosta.

360 Reality Audio

Uppoudu äänimaailmaan, joka on yhtä todellinen kuin olisit live-konsertissa tai studiossa äänittävän artistin kanssa. 360 Reality Audion avulla musiikki ei ole koskaan ollut näin todellista. Tietyt Denon AV-vahvistimet pystyvät toistamaan 360 Reality Audio -ääntä liittämällä Google Chromecast -laite AV-vahvistimen HDMI-liitäntään. Musiikin suoratoistopalveluista 360 Reality Audio -striimausta ei ole tällä hetkellä käytettävissä, mutta pysy kuulolla lisäpäivityksiä varten!

HDMI-liitettävyys ARC- ja eARC-ominaisuuksin

Tukee uusinta audiotekniikkaa kaikissa HDMI-tuloissa ja -lähdöissä. ARC (Audio Return Channel) tai eARC (Enhanced Audio Return Channel) tekee TV-äänen toistamisesta AV-viritinvahvistimen kautta yksinkertaista vain yhdellä HDMI-liitännällä. eARC tarjoaa HD- ja 3D-äänensiirron, kuten Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio ja Dolby Atmos, kun taas ARC on rajoitettu tavanomaisiin 5.1-kanavaisiin ääniformaatteihin tai PCM:ään.

8K / HDCP 2.3

Nauti koskemattomasta 8K-kuvanlaadusta 8K-televisiossasi tai -projektorissasi. Tukee sekä 8K-läpivientiä että 4K-sisällön 8K-skaalausta. Tukee HDCP 2.3:a, uusinta kopiosuojausstandardia, joten voit olla huoletta, kun suoratoistat kopiosuojattua sisältöä.

Briljantti väritoisto HDR10+ -tekniikalla

Tukee HDR:ää (High Dynamic Range), HLG:tä (Hybrid Log Gamma) sekä dynaamista HDR:ää ja HDR10+:n läpivientiä. HLG tarjoaa HDR-tekniikkaa lähetyssisällön yli. Sekä Dynamic HDR että HDR10+ käyttävät dynaamisia metatietoja optimoidakseen varjot ja korostukset kuvasisällön vaihtuessa.

Dolby Vision

Yhteensopiva Dolby Visionin kanssa, joten voit nauttia Dolby Vision -sisällöstä yhteensopivasta lähdelaitteesta ja televisiosta. Dolby Vision on upea HDR-kuvantamistekniikka, joka tuo näytölle poikkeukselliset värit, kontrastin ja kirkkauden.

Dolby Vision

Yhteensopiva Dolby Visionin kanssa, joten voit nauttia Dolby Vision -sisällöstä yhteensopivasta lähdelaitteesta ja televisiosta. Dolby Vision on upea HDR-kuvantamistekniikka, joka tuo näytölle poikkeukselliset värit, kontrastin ja kirkkauden.

HEOS sisäänrakennettuna

Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän ansiosta AV-vahvistimesi voi suoratoistaa musiikkia langattomasti yhteensopivien HEOS-laitteiden kautta useista ilmaisista ja maksullisista suoratoistopalveluista. Suosikkimusiikista voi nauttia kodin kaikissa huoneissa langattomasti. Toista samaa musiikkia tai valitse eri äänilähde jokaiseen huoneeseen. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea helposti HEOS-sovelluksella.

Korkean resoluution ääntä myös USB-tulon kautta

Tutustu korkearesoluutioisten äänitiedostojen uskomattomaan aitouteen ja nauti musiikista niin kuin artisti on tarkoittanut. Edessä oleva USB-portti tukee jopa 24bit/192kHz:n korkearesoluutioisen äänen toistoa USB-muistilaitteelta. Tuetut ääniformaatit ovat MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC ja ALAC.

Denon Setup Assistant

Palkittu Denonin asennusapuri kertoo yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuun pääsemiseksi. Kytke AV-vahvistin vain televisioon ja seuraa television näytön ohjeita kaiuttimien kytkemiseksi, kaiutinmittausten suorittamiseksi ja lähdelaitteiden kytkemiseksi. Lisämukavuutta tuo se, että AV-vahvistin nimeää HDMI-tulot automaattisesti, kun niihin kytketään laite, mutta voit myös nimetä tulot itse haluamallasi tavalla.

Audysseyn premium-tason huonekorjausteknologia

Denon AV-vahvistimissa käytetään Audyssey EQ-ohjelmistoa, joka mahdollistaa yksinkertaisen ja tarkan määrityksen ja kalibroinnin. Mukana toimitetun Audyssey-mittausmikrofonin avulla Audyssey mittaa kaikki kotiteatterisi kaiuttimet ja virittää AV-vahvistimen niin, että se tarjoaa tasaisimman ja optimaalisen kuuntelukokemuksen kuuntelutilaasi. Tämä AV-vahvistin tukee Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjaustekniikkaa. Muita tuettuja Audyssey-ominaisuuksia ovat Dynamic EQ ja Dynamic Volume.

Audyssey MultEQ Editor -sovellus

Voit mennä vielä pidemmälle Audyssey MultEQ Editor -sovelluksen avulla, sillä sen avulla pääset “konepellin alle” tarkastelemaan ja säätämään yksityiskohtaisia asetuksia, jolloin voit mukauttaa äänen tarkemmin huoneesi erityisongelmiin ja räätälöidä äänen henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Tämän kattavan sovelluksen avulla voit valjastaa Audyssey MultEQ XT32:n tehon ja ottaa kotiteatterisi äänentoiston täydelliseen hallintaan. Sovellus on ostettavissa iOS- ja Google Play -kaupoista.

11-kanavainen prosessointi, 9-kanavainen vahvistus

9-kanavainen vahvistus ei tarkoita sitä, ettei kotiteatterissasi olisi vielä laajennusmahdollisuuksia. Ulkoisen 2-kanavaisen lisävahvistimen avulla, joka voidaan määrittää joko pääkanaville tai korkeuskanavaparille, voit määrittää 11-kanavaisen kaiutinkokoonpanon, kuten 7.1.4, mikä antaa sinulle entistäkin enemmän joustavuutta ja upean äänielämyksen.

Subwooferin lähdöt & asetukset

Paranna kuuntelutilaasi tasaisesti jakautuneella, tarkalla bassolla. Jopa neljä subwoofer-lähtöä tasoittaa matalia taajuuksia ja tarjoaa paremman kattavuuden. Ei ärsyttäviä korostuksia tai notkoja – vain voimakas, huoneen täyttävä basso. Säädä subwoofer-asetukset mieleiseksesi, kun kytkettynä on enemmän kuin kaksi subwooferia. Valitse “”Standard””, jos haluat mahdollisimman tasaisesti jakautuneen bassotoiston. Valitse “”Suuntaava””, jos haluat tarkemmin suuntaavan bassotoiston, joka on integroitu saumattomasti kutakin kaiutinkanavaa lähinnä olevaan subwooferiin.

Dirac Live päivitettävyys

Äänentoistojärjestelmän ja huoneen vuorovaikutuksella on suuri merkitys äänenlaatuun. Dirac Live® huonekorjaus käyttää uusimpia patentoituja algoritmeja analysoimaan ja vähentämään huoneen vaikutusta lopputulokseen, parantaen kaiuttimien suorituskykyä. Tietyt Denon AV-vahvistimet tukevat Dirac Live -päivitysmahdollisuutta. Voit ostaa Dirac Live -lisenssiavaimen toiminnallisuuden avaamiseksi. Käy osoitteessa dirac.com/denon/ saadaksesi lisätietoja. Päivitettävyys mahdollistetaan tulevalla laiteohjelmistopäivityksellä.

Liitäntämahdollisuuksia:
 • HDMI-sisääntulot: 7
 • HDMI-lähdöt: 3 (1x eARC/ARC/8K, 1x 8K, 1x 4K/Zone 2)
 • Esivahvistinlähdöt (Pre-Out): 11.4 kanavaa (RCA, sisäiset vahvistimet kytkettävissä pois/käyttöön halutusti)
 • Zone 2 -äänilähtö: stereo-RCA tai sisäiset vahvistimet
 • RCA-analogitulot äänelle: 6 (+1 MM Phono-liitäntä)
 • Kaiutinlähtöjen määrä: 11 (naparuuvit, suositeltu käyttää maks. 4mm2 kaapelia tai banaaniliittimä)
 • Kaiutinlähtö A/B: määritettävissä
 • Bi-Amp -kaksoisvahvistus: määritettävissä
 • Monihuoneäänen ulostulo kaiutinterminaaleista: määritettävissä
 • Optiset tulot: 2
 • Koaksiaaliset tulot: 2
 • USB-liitäntä etupaneelissa
 • 4x Subwoofer-ulostulo (itsenäiset)
 • Kuulokeliitäntä
 • Mikrofoniliitäntä huonekorjausta varten
 • Ethernet-liitäntä
Audio-ominaisuuksia:
 • Vahvistinkanavien tyyppi: AB-luokan erillisrakenteiset pääteasteet; äänenlaatu edellä
 • Vahvistinkanavien määrä: 9
 • Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 200W
 • Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 0.7%, 2 kanavaa kuormitettuna): 165W
 • Teho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.05%, 2 kanavaa kuormitettuna): 125W / kanava
 • Kaiuttimien impedanssi 4 – 16 ohmia
 • Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjaus, mikrofoni mukana
 • Audyssey Sub EQ HT / Dynamic EQ / Dynamic Volume
 • Audyssey Editor -sovellus (iPad, lisämaksusta),
 • Audyssey MultEQ-X PC-sovellus (lisämaksusta)
 • Dirac Live -huonekorjaus (lisämaksusta, saatavilla 2023 alkupuolella)
 • Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround /IMAX Enhanced / Auro-3D
 • DTS:X / DTS Neural:X / DTS HD Master
 • Kompressoitujen audioformaattien parannus
Kuvaominaisuuksia:
 • HDMI 2.1
 • HDCP 2.3
 • 8K/60Hz ja 4K/120Hz Ultra HD kaikissa sisääntuloissa ja kahdessa lähdössä
 • 4:4:4 Pure Color
 • High Dynamic Range (HDR10+)
 • Dolby Vision, HLG
 • 3D ja BT.2020 läpivienti
 • HDMI-läpivienti standby-tilassa
 • eARC/ARC
 • Auto lipsync
Verkkotoimintoja:
 • Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
 • Tauottoman toiston tuki myös korkean resoluution musiikkitiedostoille
 • FLAC HD 192/24
 • WAV 192/24
 • ALAC 96/24
 • DSD 2.8MHz / 5.6MHz
 • AirPlay 2
 • Spotify Connect
 • Internet radio (TuneIn)
 • Roon Tested
 • Denon HEOS- ja AVR-kaukosäädinohjaus iOS ja Android laitteille (ilmainen)
 • Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
 • Bluetooth vastaanotto ja lähetys
Kaukosäätimen tyyppi: RC-1252
Mitat (LxKxS): 434 x 167 x 389 mm
Paino: 12,5 kg
Takuu 24 kk