Denon Raptor 1 Mini HiFi cd-radiojärjestelmä

Saatavuus: Varastossa

alk.499,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon Raptor 1 Mini HiFi cd-radiojärjestelmä

Musiikin ystävät ansaitsevat äänentoistojärjestelmän joka tarjoaa erinomaisen äänentoiston maksamatta silti omaisuutta.

Nauti hyvästä äänenlaadusta seuraavista äänilähteistä
• FM Radio
• CD Levyt
• Bluetooth langaton äänensiirto
• Televisio (optinen liitäntä)

Denon RCD-M41DAB CD viritinvahvistimen hyvää äänentoistoa täydentää erinomaiset Wilson Raptor 1 kompaktikaiuttimet, jotka sopivat helposti vaikkapa kirjahyllyyn. Kokonaisuutena erittäin tasapainoisen äänentoistojärjestelmän viimeistelee laadukkaat 4 Connect Stage 2 kaiutinkaapelit (2 x 3 metriä).

Tuotetiedot
Denon Raptor 1 Mini HiFi cd-radiojärjestelmä

 

 

PAKETTIIN SISÄLTYVÄT TUOTTEET

 

 

Denon RCD-M41DAB Mikro Viritinvahvistin CD:llä, Bluetoothilla ja radiolla

 

Useita palkintoja voittaneen RCD-M40:n seuraaja RCD-M41 tarjoaa käyttäjilleen parempaa ääntä, tyylikkäämmän ulkonäön ja monipuolisemmin toimintoja.

 

Bluetooth helpottaa entisestään laitteen käyttöä, ja erillisen Bluetooth-kytkimen ansiosta äänenlaatu ei kärsi, kun käytetään jotain muuta äänilähdettä.

 

RCD-M41 vahvistimessa on CD-koneiston ja FM/AM-virittimen lisäksi kaksi optista tuloa, joten voit kytkeä siihen television, digiboksin tai muun digitaalisen laitteen, joka ansaitsee paremman äänen.

 

 

Wilson RAPTOR 1 hyllykaiutin

 

Musiikin rakastajat ansaitsevat erittäin laadukkaat kaiuttimet maksamatta niistä omaisuuksia. Wilson tarjoaakin kohtuuhintaisia kaiuttimia jotka on suunniteltu läheisessä yhteistyössä taitavan audiosuunnittelutiimin kanssa Tanskassa.

 

Wilson Raptor 1 on korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu ja laadukkailla komponenteilla varustettu, erittäin kompakti kirjahyllykaiutin jonka voi sijoittaa myös jalustalle.

 

Soveltuu niin vaativaan musiikin kuunteluun kuin kotiteatterikäyttöön esim. surround kaiuttimiksi.

 

Raptor 1 on bassorefleksikaiutin, jonka 5-tuumainen basso-/keskiäänielementti ja 1-tuumainen diskanttielementti luovat yhteistyönä upean syvyysvaikutelman sekä stereokuuntelussa että kotiteatterijärjestelmässä. Viimeistelyvaihtoehtoina on valkoinen tai musta, joten kaiuttimet sopivat monenlaiseen sisustukseen. Voit muunnella kaiuttimien ulkonäköä irrotettavan etuverkon avulla.

 

Kaiuttimet soveltuvat mainiosti kotiteatterijärjestelmien takakaiuttimiksi ja ne sopivat jalustojen päälle tai seinään kiinnitettäviksi. Raptor 1 on omiaan käytettäväksi yhdessä Raptor Vocalin sekä Raptor-sarjan etukaiuttimien kanssa.

 

 

Lyhyesti Wilsonista

 

Wilson uskoo, että jokainen musiikin ystävä ansaitsee erittäin laadukkaat kaiuttimet äänentoistojärjestelmäänsä maksamatta niistä omaisuuksia.

 

Tämän vuoksi Wilsonin portfolioon kuuluu laaja valikoima erilaisia kaiuttimia, niin kotiteatteriin kuin musiikin kuunteluun, passiivisena tai aktiivisena

 

Wilson kaiuttimet on suunniteltu Eurooppalaiseen musiikkimakuun. Tämän vuoksi Wilson työskentelee läheisesti taitavan audiosuunnittelutiimin kanssa Tanskassa, kehittääkseen parhaita kaiuttimia hintaluokassaan.

 

Viesti “Kehitetty ja suunniteltu Tanskassa” on sijoitettu vuodesta 2022 alkaen valmistettujen Wilson tuotteiden tuotetunnuksiin.

 

 

Sarjan keskusyksikkö on Denon RCD-M41DAB joka on käytännössä RCD-M41 lisättynä DAB radiolla (DAB ei kuulu Suomessa).
Lue lisää
Sulje