Denon RCD-M41 CD Viritinvahvistin Bluetooth

Saatavuus: Varastossa

alk.379,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon RCD-M41 Mikro Viritinvahvistin CD:llä, Bluetoothilla ja FM radiolla

Useita palkintoja voittaneen RCD-M40:n seuraaja RCD-M41 tarjoaa käyttäjilleen parempaa ääntä, tyylikkäämmän ulkonäön ja monipuolisemmin toimintoja.

Bluetooth helpottaa entisestään laitteen käyttöä, ja erillisen Bluetooth-kytkimen ansiosta äänenlaatu ei kärsi, kun käytetään jotain muuta äänilähdettä.

RCD-M41 vahvistimessa on CD-koneiston ja FM/AM-virittimen lisäksi kaksi optista tuloa, joten voit kytkeä siihen television, digiboksin tai muun digitaalisen laitteen, joka ansaitsee paremman äänen. Lisäämällä SC-M41 kaiuttimet rakennat täyden D-M41 mikrosarjan upealla hifiäänellä.

Tuotetiedot
Denon RCD-M41 Mikro Viritinvahvistin CD:llä, Bluetoothilla ja FM radiolla


 

Useita palkintoja voittaneen RCD-M40:n seuraaja RCD-M41 tarjoaa käyttäjilleen parempaa ääntä, tyylikkäämmän ulkonäön ja monipuolisemmin toimintoja. Vasta kehitetty erillinen analoginen vahvistinpiiri lyhentää signaalitietä luoden kirkkaamman ja tehokkaamman äänen. Bluetooth helpottaa entisestään laitteen käyttöä, ja erillisen Bluetooth-kytkimen ansiosta äänenlaatu ei kärsi, kun käytetään jotain muuta äänilähdettä. Uusi muotoilu puolestaan perustuu Denonin lippulaivamallien ulkomuotoon. RCD-M41 vahvistimessa on CD-koneiston ja FM/AM-virittimen lisäksi kaksi optista tuloa, joten voit kytkeä siihen television, digiboksin tai muun digitaalisen laitteen, joka ansaitsee paremman äänen. Lisäämällä SC-M41 kaiuttimet rakennat täyden D-M41 mikrosarjan upealla hifiäänellä.

 

 

 
Lue lisää
Sulje

Korkea antoteho ja uudestaan suunniteltu analoginen vahvistinpiiri

Denonin insinöörit ovat suunnitelleet mikrosarjan täysin uusiksi ulkomuotoa, toimintoja ja äänipiiriä myöten, jotta se tuottaisi käyttäjilleen vieläkin laadukkaampaa ääntä ja enemmän käyttöarvoa. Uudestaan suunniteltu vahvistinpiiri tuottaa tehoa 2 x 30 wattia, joten siinä on enemmän kuin tarpeeksi tehoa ajamaan pakettiin kuuluvia SC-M41:siä tai muita kaiuttimia (mikrosarjan keskusyksikkö on saatavilla erikseen). Mikrosarjassa on myös erillinen kuulokevahvistin henkilökohtaista kuuntelua varten.

Yksinkertainen ja suoraviivainen piirisuunnittelu puhdasta ääntä varten

Denonin suosittu M-sarja tuottaa laadukasta ääntä perustuen yksinkertaiseen ja suoraviivaiseen suunnitteluun. Mikropiireissä ei ole turhia monimutkaisuuksia, signaalitiet ovat lyhyitä ja kaikki ääneen vaikuttavat häiriötekijät ovat minimoitu. Piiri- ja kotelosuunnittelu varmistavat sen, että kuulemasi ääni on uskollinen alkuperäiselle äänitteelle.

Triple Noise Reduction Design (T.N.R.D.) signaalin puhtauden puolesta

Nykyajan audiolaitteessa, jossa lukuisat mikropiirit, komponentit ja kaapelit voivat vaikuttaa toisiinsa, ei ole mahdollista saavuttaa tyydyttävää ääntä lisäämällä vain vahvistimen tehoa. Denon on siksi eliminoinut kolme häiriölähdettä äänen selkeyttä varten. Äänilähteen valitsimen, elektronisen äänenvoimakkuuden säätimen ja vahvistimen häiriöt ovat minimoitu, jotta signaali-kohinasuhde on mahdollisimman korkea ja mikrosarjan ääni entistä puhtaampi ja dynaamisempi.

Bluetooth-suoratoisto älypuhelimista ja tableteista

Mikrosarjaan on integroitu Bluetooth, joten sillä voi helposti toistaa musiikkia yhteensopivista älypuhelimista, tableteista ja tietokoneista. Bluetooth-piirin kruunaa päälle/pois-valitsin, joten muista lähteistä tapahtuva äänentoisto ei kärsi Bluetoothin häiriöistä.

Nauti upeasta äänestä esimerkiksi kotisi työ- tai makuuhuoneessa

Mikrosarjan keskusyksikkö on todella kompakti (210 mm leveä ja 310 mm syvä), joten se on helppo sijoittaa vakka kirjahyllyyn tai työpöydälle. Useiden eri väriyhdistelmien ansiosta D-M41 sulautuu kotiisi tuottaen upeaa ääntään.

Uusi upea ulkomuoto

RCD-M41:n ulkonäkö on päivitetty ja hiottu heijastamaan Denonin palkittujen lippulaivamallien, kuten PMA-2500NE ja DCD-2500NE, ulkoista olemusta.

Ominaisuudet

Korkealaatuinen virransyöttö 2 x 30 W
CD-yhteensopivuus: CD / CD-R/RW / WMA / MP3
Viritin: FM (RDS)
Sävysäätö: Basso / Diskantti / Balanssi
Kello
Uniajastin
Ohjelmoitava ajastin: Kerran / Päivittäin
Bluetooth

Tulot/Lähdöt
Analoginen Tulo / Lähtö 1 / 0
Digitaalinen optinen tulo / lähtö 2 / 0
Subwoofer lähtö
Kaiutinterminaali: Ruuvattava
Kuulokelähtö
Ulkoisen antennin liitäntä (f-liitin terminaali huom! vaatii adapterin tavalliselle antennipistokkeelle)

Tekniset tiedot
Lähtöteho (6 ohm, 1kHz) 30 W
Kanavien lukumäärä 2
Taajuusvaste (Analogitulo) 20 Hz – 20 kHz

Vastaanottoala
FM taajuusalue 87.5 Mhz – 108.0 MHz

Yleistä
Värivaihtoehdot: Musta / Premium hopea
Kaukosäädin RC-1162
Virrankulutus wattia 70
Virrankulutus lepotilassa wattia 0.3
Suurimmat mitat (L x S x K) mm 210 x 308 x 115
Paino (kg) 4.0