Elipson W35 Langaton Aktiivikaiutin

Saatavuus: Varastossa

599,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Elipson W35 Langaton Aktiivikaiutin

Vahvistettua eleganssia, Elipsonin langaton W35 aktiivikaiutin on muotoiltu sopimaan nykyaikaiseen sisustukseen, sisältäen kaikki modernit suoratoisto-ominaisuudet WiFi liitännällä ja monihuone äänentoistolla. Sisältää liitännät myös televisiolle, viihdeboksille, pelikonsolille… (analoginen tai digitaalinen optinen liitäntä).

Kaiutinta voidaan ohjata maksuttoman Elipson applikaation kautta joka tukee suosituimpia musiikin suoratoistopalveluita kuten Spotify, Tidal, Deezer… Lisävarusteena on saatavilla tripod lattiajalusta, seinäteline tai ripustusteline kattoon.

Tuotetiedot
Elipson W35 Langaton Aktiivikaiutin

Elipsonin 80 vuoden kokemus kaiuttimien suunnittelussa näkyy ja ennenkaikkea kuuluu tässä ainutlaatuisessa pallon muotoisessa kaiuttimessa, joka sisältää modernit langattomat ja langalliset liitännät sekä tehokkaan (350 wattia) vahvistimen ja aidon stereoäänentoiston.

Langaton liitäntä mahdollistaa välittömän pääsyn miljoonien biisien musiikkivalikoimaan korkearesoluutioisella äänenlaadulla, samalla kun voit liittää siihen olemassa olevat oheislaitteesi kuten television, viihdeboksi, pelikonsolin yms. langallisten liitäntöjen kautta (analoginen / digitaalinen optinen).

WiFi Liitännän ansiosta voit liittää langattomasti niin monta kaiutinta yhteen kuin haluat ja se mahdollistaa saumattoman äänentoiston koko talossa tai tietyn äänilähteen tietyssä huoneessa, sinä päätät, Elipson toteuttaa sen. Ohjattavissa applikaation kautta jonka saa ladattua puhelimeen tai tablettiin, se avaa uuden äänentoistomaailman suosituimpien musiikin suoratoistopalveluiden kautta (Spotify, Deezer, Tidal...).

W35 Sisältää myös Bluetooth APTX liitännän, Spotify Connect tuen ja se on yhteensopiva Amazon Alexa puheohjauksen kanssa.

Mitä kaiuttimen rakenteeseen tulee, W35 on varustettu peräti kahdella 16.5cm midtaajuuselementillä sekä kahdella 2.5cm diskantilla, sijoitettuna kaiuttimen kummallekin puolelle stereoasetelmana. Alumiinirengas keskellä sisältää kaiuttimen ohjauspainikkeet ja pallokaiuttimen molemmat sivut on rakennettu ABS materiaalista joka on päällystetty antrasiitin harmaalla akustisella kankaalla.

Maksimaalisen asennusmukavuuden takaamiseksi W35 kaiuttimeen on saatavilla lisävarusteena Tripod jalusta tummalla tai vaalealla puuviimeistelyllä, seinäteline, ripustusteline kattoon sekä alumiininen lattiajalka.

Lopuksi W35 on hinnoiteltu erittäin agressiivisesti niin että se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen niin suorituskykyiselle ja valmiille tuotteelle kuin se on.

Kaiuttimen rakenne 2-Tie Aktiivinen kaiutin suljetussa kotelossa
Tulot Analoginen AUX (3.5mm input), Digitaalinen optinen S/PDIF tulo
Bluetooth V4.0 aptX, 24bit/44.1khz
Viimeistely Matta tumman harmaa, verkko päällystetty akustisella kankaalla, alumiinivyö
Mitat Ø 350mm Pallon halkaisija
Aplikaatio Elipson applikaatio tukee Android / iOS laitteita sekä Spotify, Tidal, Deezer.. suoratoisto
Tuetut audioformaatit MP3, WMA, WAV, FLAC ja AIFF ALAC (Apple Lossless), ACC
Monihuoneohjaus WiFi
Lue lisää
Sulje