Harman Kardon Citation ONE DUO puheohjattava smart kaiutinpari, musta

Saatavuus: Varastossa

178,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Harman Kardon Citation ONE DUO puheohjattava smart kaiutinpari, musta

Harman Kardon Citation One on elegantti kaiutin, jossa on runsaasti älykotitoimintoja. Tyylikkään muotoilunsa lisäksi Citation One tarjoaa täydellisen tasapainon rikkaille bassolle ja selkeille keski- ja korkeille äänille. Tämä tyylikäs kaiutin muuttaa vaivatta kotisi älykodiksi. Yhdistämällä langattomasti useampia Citation-kaiuttimia, voit luoda saumattoman kuuntelukokemuksen koko kotiisi.

Puheohjaus

Harman Kardon on lisännyt Google Assistant -teknologian suoraan kaiuttimiinsa. Google Assistant tuo kätevät äänikomennot suoraan Citation kaiutinjärjestelmään. Älytoiminnot ovat käytettävissä yksinkertaisilla äänikomennoilla. Voit soittaa lempikappaleitasi helposti pyytämällä sen. Google Assistant tukee kaikkia suurimpia musiikin suoratoistopalveluja, kuten Spotifyta, Google Play Musicia ja Deezeriä.

Nauti laajasta valikoimasta sisältöä

Laitteen älyominaisuudet eivät ole rajattuja vain musiikin toistamiseen. Saat myös vastauksia kysymyksiisi, voit asettaa hälytyksiä ja hallinnoida Google Assistantin kanssa toimivia älylaitteita. Sisäänrakennetulla Chromecast toiminnolla voit kuunnella suosikki äänisisältöäsi, podcasteja ja internetradiota. Kaikki toiminnot toimivat langattomasti wi-fi suoratoiston avulla. Kaikkia kaiuttimien älytoimintoja voidaan käyttää myös tabletilla tai älypuhelimella.

 

Tuotetiedot


All-in-one älykaiutin huoneen täyttävällä äänellä
Erinomainen muotoilu

Harman Kardon Citation ONE MKII sulauttaa kodin ääni-innovaation hienostuneeseen muotoiluun. Siinä on Kvadratin valmistama premium-luokan villasekoitekangas, joka hylkii likaa ja on palosuojattu.


Ylivertainen ääni ja hienostuneisuus

Harman Kardon Citation -sarja on maailman ensimmäinen todellinen lajinsa premium-edustaja. Se edustaa huippulaadukasta äänentoistoa Harman Kardonilta, joka on ollut maailmanluokan kärkinimi korkealaatuisten audiotuotteiden toimittajana jo yli 65 vuoden ajan.

Sinun musiikkisi kaikkialla

Anna kotisi värähdellä saman ääniraidan tahtiin tai toista jokaisessa huoneessa eri musiikkia. Lisää vain uusia Citation-kaiuttimia Harman Kardon Citation ONE MKII:n seuraksi luodaksesi täydellisen äänielämyksen kotiisi, jota hallitset tabletilla tai älypuhelimella.

Seuraavan sukupolven all-in-one älykaiutin tehokkaalla äänellä.


Hienostunut, tyylikäs ja kompakti Harman Kardon Citation ONE MKII on seuraavan sukupolven all-in-one älykaiutin, joka tuottaa täyteläistä, tilan täyttävää ääntä. Helppokäyttöisellä intuitiivisella kosketusohjauksella varustettu Harman Kardon Citation ONE MKII antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia innovatiivisista ominaisuuksista, kuten AirPlay ja Chromecast built-in -teknologiasta, jonka avulla musiikin ystävät voivat käyttää yli 300 musiikin suoratoistopalvelua. Lisäksi Google-avustaja tarjoaa kätevän puheohjauksen handsfree-käyttöön musiikin ja älykodin hallintaa varten.Lue lisää
Sulje
Kaiutinelementit 1 x 20 mm diskantti, 1 x 89mm basso
Lähtöteho 40W RMS
Signaali-kohinasuhde >80dB
Käyttöjännite 100–240 V 50/60 Hz
Bluetooth®-versio 4.2
Bluetooth-lähettimen taajuusalue 2402 − 2480MHz
Bluetooth-lähettimen teho < 5 dBm
Bluetooth-lähettimen modulaatio GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
Langaton verkko 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
2.4G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue 2412 MHz–2472 MHz (2,4 GHz ISM-kaista, USA 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
2.4G Wi-Fi-lähettimen teho < 20 dBm
2.4G Wi-Fi-modulaatio DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi-lähettimen teho < 23 dBm
5G Wi-Fi-modulaatio QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue 5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
Tuetut ääniformaatit HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Mitat (L x K x S) 140 x 188x 140 mm
Paino 2 kg (4,4lb)

Pakkauksessa:

2 x Citation ONE mkII. 1 x Pika-aloitusopas. 1 x Takuulomake. 1 x Turvallisuustiedote. 2 x Virtakaapeli (1,8 m)