Harman Kardon Citation Sub aktiivinen subwoofer, Harmaa

Saatavuus: Varastossa

799,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Harman Kardon Citation Sub aktiivinen subwoofer, Harmaa

Mahtava basso elokuville ja musiikille.

Harman Kardon Citation Sub on seuraavan sukupolven langaton subwoofer.

Se tuottaa hienostuneine ulkoasuineen mahtavan basson niin elokuvissa kuin musiikissa, kun se liitetään laitepariksi Citation Barin tai Citation Towerin kanssa.

Tuotetiedot

Harman Kardon Citation Sub HarmaaTeollista premium-designia
Citation Sub yhdistää innovaation kodin audioviihteeseen hienostuneella ja kauniilla designillaan. Kvadratin valmistama premium-sävyinen villakangas on likaa hylkivä ja paloa hidastava.

Hienostunutta äänenlaatua 
Yli 65 vuoden ajan Harman Kardon on omistautunut tuottamaan loistoluokan kuuntelukokemuksia, joissa voit tuntea musiikin ja uppoutua sen tuottamiin elämyksiin. Citation on tämän historian viimeisin toteutuma. Se on maailman ensimmäinen todellinen lajinsa premium-edustaja. 

Langaton surround-elokuvaääni
Saat täyden kotiteatteriäänikokemuksen yhdistämällä subwooferin langattomasti Citation Bariin ja Citation Surround -kaiuttimiin.


Kaunis ääni, joka puhuttelee sinua
Harman Kardon Citation Sub on seuraavan sukupolven langaton subwoofer. Helposti asennettava ja käytettävä Citation Sub yhdistää innovaation kotiäänentoistoon kiinnittäen huomiota muotoilun yksityiskohtiin. Se tuottaa hienostuneine ulkoasuineen mahtavan basson niin elokuvissa kuin musiikissa, kun se liitetään laitepariksi Citation Subin tai Citation Towerin kanssa. Nauti täydestä 5.1-kotiteatterin surround-äänikokemuksesta ilman kaapeleita. Automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta Citation Sub -kaiuttimesi on aina ajan tasalla ja parhaimmillaan.Langatonta yhdistettävyyttä
Citation Subille ei tarvitse vetää äänikaapeleita, se yhdistetään langattomasti, nopeasti ja kätevästi.
Valmius monikanavaiseen surround-ääneen
Yhdistämällä subwooferin Citation Bariin tai Tower-kaiuttimiin saat syvälle ulottuvan täyteläisen basson. Tai mikä vielä parempaa, lisäämällä järjestelmään pari Citation Surround-kaiutinta voit nauttia vaikuttavasta monikanavaäänestä.

Aina paras
Uusia ominaisuuksia ja palveluja lisäävien, automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta musiikki- ja äänivalintasi ovat aina ajantasalla ja parhaita mahdollisia.

Tekniset tiedot


Tuotetiedot
Kaiutinelementti 1 x 10" basso
Lähtöteho 200W RMS
Signaali-kohinasuhde >80dB
Käyttöjännite 100 - 240 V ~ 50/60 Hz
Tehontarve lepotilassa < 2,0 W
5GWISA-lähetinteho < 14 dBm
5GWISA-modulaatio OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM
5GWISA-lähettimen taajuusalue 5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz


Ääniominaisuudet
Signaali-kohina suhde >80dB
Lähtöteho 200W RMS
Kaiutinelementti 1 x 10" basso


Ulkomitat
Mitat (L x K x S) 447 x 334 x 367 mm
Paino 14.35kg

Lue lisää
Sulje