Harman Kardon Citation Tower puheohjattava smart kaiutin, Harmaa

Saatavuus: Varastossa

2 499,00 /pr

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Harman Kardon Citation Tower puheohjattava smart kaiutin, Harmaa

Harman Kardon Citation Tower on premium-luokan hi-fi-älykaiutin, joka on suunniteltu audiofiileille. Citation Tower tarjoaa parasta 2-kanavaista stereokuuntelukokemusta kirkkaalla diskantilla ja syvällä bassolla

SIsältää yli 300 musiikkipalvelua Chromecast toiminnon kautta. Google Assistant tarjoaa kätevän ääniohjauksen hands-free-toiminnoille kaikkialla kodissa. Saat vastauksia, toistat musiikkia, organisoit päiväsi, ohjaat älykotiasi, nautit viihteestä, ja paljon muuta, vain oman äänesi avulla!

Citation Tower yhdistää innovaation kodin äänentoistoon kiinnittäen huomion suunnittelun yksityiskohtiin, jotka tarjoavat hienostuneen ulkoasun ja autenttisen, korkealaatuisen äänen.

Tuotetiedot
Harman Kardon Citation Tower Harmaa


 

Teollista premium-designia
Citation Tower yhdistää innovaation kodin audioviihteeseen hienostuneella ja kauniilla designillaan. Kvadratin valmistama premium-sävyinen villakangas on likaa hylkivä ja paloa hidastava. 

Hienostunutta äänenlaatua
Yli 65 vuoden ajan Harman Kardon on omistautunut tuottamaan loistoluokan kuuntelukokemuksia, joissa voit tuntea musiikin ja uppoutua sen tuottamiin elämyksiin. Citation on tämän historian viimeisin toteutuma. Se on maailman ensimmäinen todellinen lajinsa premium-edustaja. 

Musiikkia kaikkialla
Citation Tower tuo monihuonekuuntelun kotiisi mahdollistamalla useiden Citation-kaiuttimien yhdistämisen. Näin voit luoda uudenlaisen, koko kodin kattavan audiokokemuksen. Voit toistaa samaa tai eri musiikkia eri huoneissa, ja ohjata sitä tabletilla tai älypuhelimella.Kaunis ääni, joka puhuttelee sinua
Harman Kardon Citation Tower on premium-luokan hi-fi-älykaiutin, joka on suunniteltu audiofiileille. Citation Tower tarjoaa parasta 2-kanavaista stereokuuntelukokemusta kirkkaalla diskantilla ja syvällä bassolla. LCD-kosketusnäyttönsä ansiosta helppokäyttöinen Citation Tower yhdistää innovaation kodin äänentoistoon kiinnittäen huomion suunnittelun yksityiskohtiin, jotka tarjoavat hienostuneen ulkoasun ja autenttisen, konserttilaatuisen äänen. Musiikinystävät rakastavat yli 300 musiikkipalvelua, jotka Chromecast built-in tuo ulottuville HD-tason suoratoistona. Google Assistant tarjoaa Citation Tower-kaiuttimelle kätevän ääniohjauksen hands-free-toiminnoille kaikkialla kodissa. Saat vastauksia, toistat musiikkia, organisoit päiväsi, ohjaat älykotiasi, nautit viihteestä, ja paljon muuta, vain oman äänesi avulla!

Google Assistant mahdollistaa HandsFree ohjeet tunnistamalla äänesi
Google Assistant tuo langattomaan Citation- äänentoistojärjestelmään kätevän puheohjauksen. Saat vastauksia, voit toistaa musiikkia, organisoida päiväsi, nauttia viihteestä ja ohjata älykotiasi käyttämällä vain omaa ääntäsi.

Langaton Surround-elokuvaääni
Nauti täydestä kotiteatterin monikanavaisesta äänikokemuksesta ilman kaapeleita. Kokoa 5.1-järjestelmä uusimpaan elokuva-, urheilu- ja pelikokemukseen lisäämällä kokoonpanoon Citation Bar, Citation Sub ja Citation Surround -kaiuttimet.

Hallitse musiikkia äänelläsi
Käytä ääntäsi pyytääksesi suosikkikappaleesi, ja nauti pilvipalvelun tarjoamasta, HD-tason korkealaatuisesta musiikin suoratoistosta.

Yli 300 musiikin suoratoistopalvelua saatavana WiFi suoratoistolla
Kuuntele suosikkimusiikkiasi, Internet-radioasemia ja podcasteja, kaikkia HD-tasoisina hyödyntämällä uusinta Chromecast teknologiaa.

Valmius monikanavaiseen surround-ääneen
Lisäämällä järjestelmään Citation-subwooferin saat syvälle ulottuvan muhkean bassotoiston. Täydennä kokoonpanoa Citation Barilla erottaaksesi selkeän dialogin ja viimeistele kotiteatterisi äänentoisto Citation Surround -kaiutinparilla saadaksesi vaikuttavan, monikanavaisen surround-äänikokemuksen.

Yksityisyyttä kiitos
Turvallisuuden ja yksityisyyden parantamiseksi kaiuttimen mikrofonit voidaan kytkeä pois päältä. Moniväriset LED-ilmaisimet näyttävät mikrofonien tilan.

Aina paras
Uusia ominaisuuksia ja palveluja lisäävien, automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta musiikki- ja äänivalintasi ovat aina ajantasalla ja parhaita mahdollisia.

Yksinkertainen asennus Google Home- sovelluksella iOS- ja Android järjestelmiin
Ilmainen Google Home sovellus iOS ja Android laitteille mahdollistaa helpon Citation kaiuttimien asennuksen ja hallinnan. Kaikki kaiuttimet tukevat sekä 2.4GHz että 5GHz WiFi yhteyksiä.

Värillinen kosketusnäyttö
Hae lisätietoa audiosisällöstäsi tai ohjaa musiikkia sormenpäälläsi intuitiivisen värikosketusnäytön kautta.

Langaton Bluetooth suoratoisto
Suoratoista musiikkia älypuhelimesta tai tabletista.

Tekniset tiedot

 

Tuotetiedot
Käyttöjännite 100–240 V 50/60 Hz
Tehontarve lepotilassa < 2,0 W
Langaton verkko 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
2.4G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue 2412 MHz–2472 MHz (2,4 GHz ISM-kaista, USA 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
2.4G Wi-Fi-lähettimen teho < 20 dBm
2.4G Wi-Fi-modulaatio DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi-lähettimen teho < 23 dBm
5G Wi-Fi-modulaatio QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue 5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz

Ääniominaisuudet
Kaiutinelementit 1 x 25 mm diskantti, 2 x 4” basso, 1 x 8”subwoofer jokaisessa kaiuttimessa
Lähtöteho 2 x 200 W RMS
Signaali-kohinasuhde >80dB
Tuetut ääniformaatit HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus

Ulkomitat
Mitat (L x K x S) 347x 1160 x 347 mm
Paino 19kg  / kaiutinta kohti

Ohjaus ja liitäntä ominaisuudet
Bluetooth®-versio 4.2
Bluetooth-lähettimen taajuusalue 2402 − 2480MHz
Bluetooth-lähettimen teho < 10 dBm
Bluetooth-lähettimen modulaatio GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
Lue lisää
Sulje