Austrian Audio HI-X25BT USB-C On-Ear Bluetooth headphones

Saatavuus: Varastossa

149,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Austrian Audio HI-X25BT On-Ear Bluetooth USB-C headphones

Ainutlaatuinen hybridikuuloke joka tarjoaa analogisen (3.5mm/6.3mm) tai digitaalisen (usb-c) lankaliitännän lisäksi langattoman Bluetooth liitännän tarjoaman vapauden.

Sopii liikkuvalle ihmiselle miksaukseen, kuunteluelämyksiin ja puheluiden hoitamiseen. Kuulokkeiden sisäinen akku kestää jopa 30 tunnin yhtäjaksoisen Bluetooth-kuuntelun ilman uutta latausta.

Metallinen sanka ja metalliset saranat takaavat kestävyyden kovassakin käytössä, ja muistivaahdolla täytetyt pehmeät korvatyynyt tarjoavat hyvän käyttömukavuuden, korvatyynyt on lisäksi vaihdettavissa.

Tuotetiedot
Austrian Audio HI-X25BT USB-C On-Ear Bluetooth headphones

 

Austrian Audio HI-X25BT – kuuloke, joka kytkeytyy niin analogiaudioon, USB- väylään kuin Bluetooth-yhteyteen

 

Kun entiset AKG:n suunnittelijat perustivat kesällä 2017 oman yrityksen, Austrian Audion, he ottivat kunnianhimoiseksi tavoitteekseen palauttaa huippuluokan audiotekniikka takaisin Itävallan pääkaupunkiin Wieniin. Yhtiö voi ylpeänä todeta edustavansa yli 350 vuoden insinööriteknistä erikoisosaamista, kun sen eri osaamisalat lasketaan yhteen, ja tätä tietopankkia myös hyödynnetään. Hi-X eli High Excursion Technology perustuu liikkuvan massan rajaamiseen minimiinsä. Tuloksena on äärimmäisen nopea taajuusvaste ja laaja dynamiikka.

 

Austrian Audio HI-X25BT on hybridikuuloke 44 mm Hi-X -elementeillä, ja se sopii liitettäväksi audiosyötteeseen niin perinteisellä johdolla, digitaalisesti USB-C - väylään kuin Bluetooth-yhteyden kautta. Matala 25 ohmin impedanssi antaa riittävän äänenpaineen, olipa lähteenä erillinen kuulokevahvistin, mikserin analogilähtö, A/D-referenssimuunnin, soittimen kuulokeulostulo, mobiililaite tai tietokone. Säröprosentti on aina minimissään ja taajuustoisto mahdollisimman lineaarinen.

 

Kuulokkeet ladataan USB-C -väylästä ja lataus onnistuu myös Bluetooth-yhteyden ollessa käytössä. Kuulokkeiden sisäinen akku kestää jopa 30 tunnin yhtäjaksoisen Bluetooth-kuuntelun ilman uutta latausta. Mediaohjaimet on integroitu kuulokkeisiin, ja mukana on myös sisäänrakennettu mikrofoni mobiilipuheluja varten. Metallisaranat ja metallisanka kestävät käyttöä, Memory Foam - pehmustetut tyynyt ja sanka ovat miellyttävät käyttää ja kuulokkeet taittuvat pieneen tilaan kuljetusta varten.

 

 
Lue lisää
Sulje

Hi-X25 Kaiutinelementit

Kun on kyse upeasta äänentoistosta, emme tee kompromisseja. Hi-X25BT-kuulokkeet käyttävät Hi-X-sarjan palkittuja kaiutinelementtejä.

Hi-X (High Excursion) -tekniikan kehitys on seurausta vuosikymmenten kokemuksesta ja huipputekniikasta. Vähentämällä liikkuvaa massaa Hi-X25BT-kuulokkeet tarjoavat vaikuttavia dynaamisia ominaisuuksia ja erittäin nopean vasteen.

44 mm: n Hi-X-kaiutinelementti ja sen erotteleva äänentoisto paljastaa kaikki äänen yksityiskohdat. Vääristymätön toisto matalimpiin taajuuksiin asti, mahdollistaa matalan basson lineaarisen ja vaikuttavan luonnollisen toiston, joka on tarkka, ei liioiteltu, bassot on siellä mutta ei erotu liiaksi.

25-Ohmin impedanssinsa ansiosta Hi-X25-kuulokkeet tarjoavat aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn riippumatta siitä, kuunteletko huippuluokan kuulokevahvistimen, referenssiluokan AD-muuntimen, analogisen mikserin, kosketinsoittimen, mobiililaitteen tai kannettavan tietokoneen kautta.

Sinulla on aina selkeä ja tarkka äänentoisto, jota tarvitset tehdäksesi tärkeitä päätöksiä työsi lopputuloksesta.

 

Hybridit

Hi-X25BT suljetut Bluetooth-kuulokkeemme ovat pro-tason hybridimallit. Päätät itse, miten haluat muodostaa yhteyden – analogisen tai digitaalisen, langallisen tai langattoman yhteyden kautta.

Nauti palkitun High Excursion -teknologian tarkkuudesta ja selkeydestä missä tahansa.

Hybridimukavuutta ammattitasolla – suunniteltu Itävallassa.

 

Langaton, digitaalinen ääni, analoginen ääni

Hi-X25BT-kuulokkeet asettavat uuden iitettävyyden standardin. Ne tarjoavat klassisen analogisen liitännän lisäksi digitaalisen yhteyden USB-C: n kautta ja täydellisen vapauden langattomasti Bluetoothin kautta. Jotta ne pysyvät mukanasi kun liikut, voit ladata ne USB-C-liitännän kautta samaan aikaan kun kuuntelet musiikkia Bluetoothin kautta.

Sisäänrakennetun tehokkaan akun ansiosta voit nauttia jopa 30 tunnin soittoajasta langattomasti Bluetoothin kautta.
Kosketusherkät säätimet on integroitu älykkäästi kuulokkeiden rakenteeseen, ja niiden avulla voit aloittaa toiston, pysäyttää toiston, liikkua eteen- ja taaksepäin, muuttaa äänenvoimakkuutta ja vastata puheluun. Kun olet yhteydessä Hi-X25BT -laitteeseen älypuhelimesi kautta ja soitat puhelun, sisäänrakennettu mikrofoni takaa kristallinkirkkaan äänen lähetyksen.

 

Ammattimainen ääni. Missä ja milloin vain.

Kuvittele, että nauhoitat kappaleen ammattistudiossa, kuuntelet suosikkimusiikkiasi matkalla kotiin bussissa, soitat bändikavereillesi kun olet tekemässä musaa, ja viimeistelet sitten miksauksen kotonasi ilman kuulokkeiden vaihtamista – aivan loistavaa. Riippumatta siitä, missä olet tai miten haluat työskennellä, Hi-X25BT-kuulokkeet ovat sinua varten.

Hi-X25BT-kuulokkeiden hienostunut kokoontaitettava muotoilu tarkoittaa, että niitä on helppo säilyttää ja kuljettaa, ja niiden kestävä täysmetallinen sarana ja jousi ovat erittäin kestäviä. Ne on suunniteltu sopimaan mukavasti jopa useiden tuntien käytön jälkeen. Pääpanta ja korvatyynyt on valmistettu pehmeästä muistivaahdosta ja ne mukautuvat täydellisesti pään muotoon puristamatta – ja ne ovat vaihdettavissa.

Ominaisuudet:
– Hi-X -kuulokkeet 44 mm elementeillä
– Kytkeytyvät niin analogi- kuin digiaudioon, sekä Bluetooth-väylään
– Kuuntelu mahdollista myös latauksen aikana
– Kokoontaittuvat
– Mediasyötteen hallintapainikkeet ja mikrofoni
– Metallinen sanka ja saranat
– Muotoon asettuvat pehmusteet
– Taajuustoisto 12 Hz – 24 kHz
– Herkkyys 113 dBspl/V
– Taajuustoisto 5Hz – 28kHz
– Impedanssi 25 ohmia
– Bluetooth 5.0
– Analogijohto 1,4 m, mukana 6,3 mm sovite
– USB-C -johto 1,2 m, mukana USB-A -sovite
– Sisäänrakennettu litium-polymeeriakku, kesto jopa 30 h
– Paino 270 g