Marantz PM6007 Int. Stereovahvistin DAC:lla

Saatavuus: Varastossa

alk.499,00€

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz PM6007 Int. Stereovahvistin DAC:lla

Palkittu PM6007 valittiin vuoden 2023 What HiFin parhaaksi stereovahvistimeksi alle 500€ hintaluokassa. Tämä ensiluokkainen vahvistin tuottaa Marantzin musikaalisimman äänentoiston ja on ihanteellinen valinta niille, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan vaiheen 2-kanavaisessa hifijärjestelmässään.

PM6007-vahvistin tuottaa 45 wattia (8 ohmia, 20 Hz – 20 kHz) tehoa kanavaa kohti. Voit liittää helposti sekä analogiset että digitaaliset lähteet tai kytkeä levysoittimen sisäänrakennettuun phono-esivahvistimeen.

Siinä on lisäksi levysoitinliitäntä ja source direct  -toiminto lyhimpään signaalipolkuun.

Tuotetiedot
Marantz PM6007 Int. Stereovahvistin DAC:lla

 

Toroidisella muuntajalla ja räätälöityillä kondensaattoreilla toimiva integroitu PM6007-vahvistin tuottaa 45 wattia (8 ohmia, 20 Hz - 20 kHz) tehoa kanavaa kohti.

 

Voit liittää helposti sekä analogiset että digitaaliset lähteet tai kytkeä levysoittimen sisäänrakennettuun phono-esivahvistimeen. Kuuntele suosikki Hi-Res-äänisisältöäsi 192 kHz / 24-bittisen D / A-muuntimen kautta ja koe parannettu alataajuuksien toisto aktiivisen subwoofer lähdön avulla.

 

 

What Hi-Fi? Awards 2023 voittaja, paras stereo vahvistin hintaluokassa alle 500€

 

Kirkkaampi ja iskevämmin soiva kuin palkittu edeltäjänsä. Marantzin uusin aloitustason vahvistin ei koskaan aseta kyseenalaiseksi vaikuttavaa 6000-sarjan perinnettä.


 

+ Kirkas ja iskevä suorituskyky
+ Laaja liitettävyys
+ Jämäkkä kotelorakenne

  

 

 

• Saatavana mustana tai hopeakullan värisenä


 

 

Lue lisää
Sulje

Current Feedback teknologia

Tarjoaa laaja ulotteisen ja nopean äänentoiston. Yhdessä korkeavirtasyöttöisen virtalähteen kanssa PM6007: n vahvistinosassa on suuri energiavarasto vaativimpienkin kaiuttimien ajamiseksi. Kehittynyt lämpökompensointi välttää muistin vääristymät puhtaammalle äänen vahvistukselle, kaikissa olosuhteissa.

 

Referenssiluokan D / A-muunnos digitaaliselle tulolle
PM6007: ssä on uusi Hi-Res D / A -muunnos. Se on varustettu referenssiluokan AK4490 D / A -muuntimella, joka tarjoaa jopa 192 kHz / 24-bittisen tarkkuuden optimaalisen tarkkuuden takaamiseksi Hi-Res-äänitiedostotyypeille.

 

Virtalähde suurella virransyöttökapasiteetilla
Virtalähde tukee suurivirtaisia, nopeita Shottky-estodiodeja ja suurvirtaisia kondensaattoreita, joita syöttää toroidimuuntaja, jotka yhdessä tarjoavat laajan dynaamisen alueen ja matalan impedanssin käyttöominaisuudet.

 

Toroidinen muuntaja
Toroidimuuntajalla on useita etuja verrattuna normaaliin EI-muuntajaan. Erittäin tehokas muotoilu tuottaa enemmän tehoa verrattuna samankokoisiin EI-muuntajiin. Lisäksi toroidimuuntajan muoto tuottaa matalan sähkömagneettisen säteilyn ja mekaanisen värähtelyn parempaan äänenlaatuun.

 

Marantz HDAM-SA3 -tekniikka
Marantz on kehittänyt omat erilliset piirilevyt korvaamaan tavalliset piirilevyt. Nämä HDAM: t (Hyper Dynamic Amplifier Module) koostuvat erillisistä pinta-asennuskomponenteista, joissa on lyhyet peilikuvan L / R-signaalireitit. Nämä laitteet tekevät täsmälleen saman asian kuin Op-vahvistimet, mutta ylittävät nämä ratkaisut dramaattisesti kääntötaajuuden ja alennetun melutason suhteen, mikä johtaa dynaamisempaan, tarkempaan ja yksityiskohtaisempaan ääniin.

PM6007: ssä HDAM-SA3-piiri parantaa edellistä moduuliaan ja tehotransistorin lämpötilat vaikuttavat vähemmän virransyötön vakauteen, äänen suorituskyvyn ylläpitämiseksi myös korkealla ulostulolla.

 

Laajennettu liitettävyys digitaalisiin tuloihin (2 optista, 1 koaksiaali) Hi-Res-äänituella

Yksi koaksiaalinen digitaalinen ja kaksi optista digitaalituloa ovat nyt käytettävissä digitaalilaitteiden liittämiseen ja Hi-Res-äänen (jopa 192 kHz / 24-bittinen PCM) toistamiseen PM6007: n edistyneen äänipiirin kautta. Kokonainen digitaalinen osio on täysin suojattu ylimääräisellä metallikotelolla, jotta digitaalinen vaihe ei vaikuta analogiseen signaaliin.

 

Digitaalinen filtteri optista / koaksiaalista tuloa varten
PM6007 esittelee uuden digitaalisen filtterin optisille ja koaksiaalituloille. Tämä kaksitilainen suodatin (Filter1 / Filter2) mahdollistaa digitaalisen musiikkisisällön optimoidun toiston uudella AK4490 D / A -muuntimella makusi mukaan. Filter 1 on hidas roll-off-esiasetus, joka parantaa syvää stereokuvausta, ja Filter 2 on terävä roll-off-suodatin tarkemman äänikuvan toistamiseksi.

 

Subwooferin lähtö
PM6007 tukee valinnaista ulkoista subwooferia, jolla on kiinteä alipäästösuodatusfiltteri 150 Hz: ssä. Nauti tarkasta bassosta ilman kuultavia huippuja tai vaimentumia riippumatta siitä, mihin sijoitat subwooferin.

 

Parannettu integroitu levysoitin liitäntä
Marantz-integroiduissa vahvistimissa on perinteisesti käytetty korkealaatuisia levysoitin etuasteita. PM6007 pysyy uskollisena tälle perinnölle hyödyntämällä uutta suunniteltua piiriä, joka on otettu käyttöön PM7000N: llä – joka integroi FET (kenttävaikutteiset transistorit) tulovaiheeseen. Tämä tekniikka tuottaa suuren tuloimpedanssin, eliminoi vaihtovirtakytkentäkondensaattoreiden tarpeen, yksinkertaistaa signaalireittiä ja vähentää vääristymiä ja kohinaa, mikä parantaa huomattavasti signaalin yleistä puhtautta.

 

Audioluokan äänikomponentit
Marantzilla on vankka maine valitessaan parhaat mahdolliset komponentit Hi-Fi-tuotteilleen, ja PM6007 on rakennettu samalla suorituskykyä edellyttävällä Hi-Fi-lähestymistavalla. Marantz-insinöörit valitsivat ja paransivat PM6007: tä edelliseen PM6006: een verrattuna kuuntelemalla laajasti omissa Marantz-tiloissa Euroopassa ja Japanissa käyttämällä Hi-Fi-viritettyjä ääniosia. Esimerkiksi virtalähteen kondensaattoreiden koon lisääminen 20% paransi vakautta korkean vaatimustason kuunteluistunnoissa.

 

Kaikkein musikaalisin ääni
Tiimi joka on suunnitellut ja virittänyt PM6007 vahvistimen sisältää yli 65 vuotta Hi-Fi-asiantuntemusta, ja se tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn äänikokoelmallesi. Olipa kyseessä sitten digitaalinen tai analoginen äänilähde, nauti musiikillisimmista äänistä mistä tahansa lähteestä.

Ominaisuudet

Kanavat 2
Current Feedback suunnittelu
Phono taajuuskorjain
Digitaalinen sisääntulo: optinen / koaksiaalinen, 2/1
Digitaalinen näytteenottotaajuus 192 kHz / 24-bittinen
DAC-siru AK4490
HDAM-versio SA3, SA2
Tehomuuntaja: Toroidaalinen
Korkealaatuiset äänikomponentit
Räätälöidyt komponentit
Alumiinipuristettu jäähdytyselementti
Tasapaino / Basso / Diskantti Säädöt

Muut
Marantzin musiikillinen digitaalinen suodatus
Lineaarikäyttöinen virtalähde
Lineaarinen äänenvoimakkuuden säätö
Shottky-diodit
Source Direct Kytkentä

Tulot / lähdöt
Äänitulot 5
Digitaalinen sisääntulo: optinen / koaksiaalinen  2/1
Phono-tulo: MM
Kiinteätasoiset stereo linjalähdöt 1
Subwoofer esivahvistinlähtö (150hz filtterillä)
Kullatut kontaktit
Kaiutin A / B lähdöt
Kaiutinliittimet metalliruuvi (kullatut)
Kaiutinliittimien lukumäärä 4
D-Bus
Kuulokelähtö

Tekniset tiedot
Lähtöteho (8/4 Ohm RMS) 45 W / 60 W
Taajuusvaste 10 Hz – 70 kHz
Harmoninen kokonaissärö 0,08%
Vaimennuskerroin 100
Tuloherkkyys: MM 2,2 mV / 47 kOhm
Signaali-kohinasuhde MM / 83 dB
Tuloherkkyys: Korkea 200 mV / 20 kOhm
Signaali-kohinasuhde: korkea 102 dB (2 V: n tulo)

Yleistä
Värit: Musta / Hopea-Kulta
Virrankulutus 155W
Valmiustilan virrankulutus W 0,3
Automaattinen virrankatkaisu
Irrotettava virtajohto
Kaukosäädin RC004MCD
Järjestelmän ohjausliitäntä
Suurimmat mitat (L x S x K) millimetreinä 440 x 370 x 105
Paino kilogrammoina 7.6
Pakkauksen enimmäismitat (L x S x K) millimetreinä 517 x 189 x 468
Pakkauksen paino (sis. Tuotteen) kilogrammoina 9.7